Köpa evista

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Evista?

Evista 60 mg tabletter används hos kvinnor efter klimakteriet för att reglera förbättringar i samband med minskad östrogenutveckling i äggstockarna. Under klimakteriet bidrar minskade nivåer av östrogen till ökad bentäthetsförlust eller osteoporos, vilket kan öka sannolikheten för fraktur.

För att bättre behandla och undvika osteoporos efter klimakteriet och minimera risken för skador används Evista 60 mg tabletter. De används också hos postmenopausala kvinnor med benskörhet och hos kvinnor med hög risk för invasiv bröstcancer för att minska risken för östrogenberoende invasiv bröstcancer.

Hur fungerar Evista?

Evista 60 mg tabletter inkluderar raloxifen, en selektiv östrogenreceptormodulator (SERM) som har agonistisk och selektiv antagonistverkan i östrogenresponsiv vävnad och används hos kvinnor efter klimakteriet för att imitera några av de positiva effekterna av östrogen. Östrogen är ett steroidhormon som frigörs av äggstockarna som fäster i östrogenkänsliga celler till specifika receptorer och aktiverar dem för att producera proteiner som är involverade i behandlingen av sekundära könskarakteristika, såsom brösttillväxt och kontroll av menstruationscykeln. I flera fysiologiska vägar har östrogen också många andra åtgärder, inklusive bevarande av benmassa och lipidmetabolism (fetter).

60 mg Evista 28 tabletter

Evista 60 mg raloxifentabletter har östrogen benverkan och hjälper till att bevara benmassan genom att begränsa benresorptionen (processen att ersätta gammal benvävnad) och återställa benomsättningen till normala nivåer, förbättra benmineraldensiteten och minska risken för frakturer. De positiva effekterna av östrogen på ben- och lipidmetabolismen utövas, även om några av de potentiellt skadliga effekterna av östrogen på livmodern och bröstvävnaden är direkt motverkade.

Det finns antiöstrogena effekter på endometrium (livmoderslemhinnan) i Evista 60 mg raloxifenkapslar, men de ökar inte risken för endometriecancer. Raloxifen har också antiöstrogena egenskaper i bröstvävnad, vilket innebär att det inte främjar cellutveckling och används för att minska risken för aggressiv bröstcancer, en östrogenberoende östrogenreceptortumör.

Vad innehåller Evista?

60 mg tabletter av Evista innehåller den aktiva ingrediensen raloxifen, en selektiv östrogenreceptormodulator (SERM) som används för att hämma benskador och minska risken för frakturer, och till och med minimera risken för invasiv östrogenberoende bröstcancer hos postmenopausala kvinnor. Vattenfri laktos, laktosmonohydrat, povidon, polysorbat 80, krospovidon, magnesiumstearat, YS-1-18027-En vit kombination, karnaubavax och blå ätbart bläck ingår också.

Vilka är Evistas biverkningar?

Värmevallningar, kramper i benen, vätskeansamling (ödem) som inducerar svullnad i handflatorna, fötterna och benen, hudutslag är de vanligaste biverkningarna vid användning av Evista 60 mg tabletter. Möjligheten till venösa tromboemboliska fall, inklusive djup ventrombos, lungemboli och retinal ventrombos, är allvarligare men mindre frekventa biverkningar.

När ska du inte använda Evista?

Om du använder Evista 60 mg piller, bör du inte

  • Du är allergisk mot raloxifen eller andra komponenter i tabletter som innehåller Evista 60 mg
  • Onormala blodproppar, såsom djup ventrombos, tromboemboliska sjukdomar, östrogenassocierad stroke, har eller har haft en historia av
  • Evista 60 mg tabletter är endast avsedda för kvinnor efter klimakteriet och ska inte användas av kvinnor som kanske redan har en pojke, eftersom de inte har gått igenom klimakteriet.
  • Du tar andra läkemedel som kan störa Evista, såsom: digoxin för hjärtsjukdomar (din dos kan behöva justeras), blodförtunnande medel såsom warfarin, hormonbehandling (östrogen) eller östrogen, kolesterolsänkande kolesterolsänkande behandling (CRT)

Hur tar de Evista?

Evista 60 mg piller med ett glas vatten, med eller utan frukt, ska tas en gång om dagen. Evista 60 mg piller är avsedda för långvarig användning, men du kan fortsätta att ta tabletterna så länge som din läkare har ordinerat.

Hur lång tid tar Evista dig?

Evista 60 mg piller är avsedda för långvarig användning, men du kan fortsätta att ta tabletterna så länge som din läkare har ordinerat.

Förlust av en dos av Evista

Om du saknar en 60 mg dos Evista-piller, ta den så snart du vet, tills nästa dos är klar, i vilket fall du saknar den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Evista?

På en mörk, torr plats, vid rumstemperatur under 30 ° C, kan du förvara dina Evista 60 mg tabletter i blisterförpackningen. förvaras i direkt solljus.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa evista”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen