Köpa evorel-conti

kr 681.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Conti Evorel?

Den hormonbehandling (HRT) som används för att behandla kvinnor som har börjat uppvisa symtom på klimakteriet är Evorel Conti.

Hur fungerar Evorel Conti?

De normala nivåerna av östrogenutveckling börjar minska under en kvinnas klimakteriet. Eftersom det innehåller kvinnliga hormoner, östrogen och gestagen, som frigörs hela tiden, är Evorel Conti känd som ’kontinuerlig blandad’ HRT. Dessa hormoner fungerar för att fylla på en kvinnas normala nivåer och kompensera för klimakteriet.

Vilka fördelar erbjuder användningen av Evorel Conti?

Värmevallningar (i ansiktet, nacken och bröstet), oregelbundna menstruationer, nattliga svettningar, viktökning, tunnare hår och humörsvängningar inkluderar symtom på klimakteriet.

Användningen av HRT-läkemedel, såsom Evorel Conti, kommer att förbättra den normala hormonbalansen, eftersom dessa effekter också avbryter vardagen.

Hur kan jag använda Conti från Evorel?

Evorel Conti är ett läkemedel med recept. Ta instruktionerna från läkaren och läs bipacksedeln för patientens kunskap som medföljer läkemedelsförpackningen. Evorel Conti finns i olika doser, och för att hantera dina effekter kan läkaren sträva efter att ge lägsta möjliga dos.

Evorel Conti levereras med en självhäftande plåster som kan användas hela tiden tills det är dags för en ny att byta ut den. Du bör reparera Evorel Conti-plåstret två gånger i veckan (var tredje till fjärde dag), vilket vanligtvis uppnås bättre på samma två dagar i veckan (t.ex. måndag och torsdag).

Du kan börja använda Evorel Conti varje lämplig dag om du inte använder någon form av HRT för närvarande. Du kan börja använda Evorel Conti dagen efter slutet av din tidigare cykel oavsett om du går från cyklisk eller samtidig HRT-behandling.

Se till att huden är ren och torr för att lägga till dynan och skär den självhäftande baksidan för att exponera den klibbiga handen. Applicera plåstret på huden på din nedre mage, lår eller rumpa och tryck försiktigt ner i cirka 10 sekunder och håll fingertopparna borta från den klibbiga handen. Eftersom detta kan gnidas med tyg, undvik midjeområdet och lägg aldrig plåstret till brösten eller området nära dem. – när du byter dynor, försök att ändra fläcken något så att huden inte blir irriterad.

Plåster är byggda för att överleva vardagliga beteenden som att träna, simma och duscha, så du behöver inte tänka på det. För att säkerställa att allt fortfarande är i drift, se till att granska det under dessa händelser.

Under de första veckorna kan du få en mindre blödning eller spotting, så du kan ringa till läkaren om det är allvarligt eller permanent.

Evorel Conti-dos

Ytan för Evorel Conti-plåster är 16 cm2 och de innehåller 3,2 mg östradiol (motsvarande en frisättning på 50 mikrogram var 24: e timme) och 11,2 mg noretisteronacetat (motsvarande en frisättning på 170 mikrogram per 24 timmar).

Om du använder Evorel Conti för mycket, ta bort plåstret. På grund av hur det bärs är det omöjligt, men om du gör det kan tecknen inkludera ömhet i bröstet och / eller blödning i slidan. Kontakta läkaren om symtomen kvarstår.

Gör det så snart du kommer ihåg om du inte byter patch. Ersätt den nyligen implementerade korrigeringen för samma dagar som den ursprungliga kalendern, oavsett vilken dag någonting inträffar. För att kompensera för att glömma, fördubba aldrig dosen.

Evorel Conti

Möjliga biverkningar av plåster av Evorel Conti

På flera sätt kan läkemedel och deras biverkningar påverka enskilda patienter. Några av de biverkningar som anses vara associerade med detta läkemedel beskrivs nedan. Se också den viktiga delen av detaljerna ovan. Bara för att en biverkning nämns här betyder det inte att den eller andra biverkningar skulle mötas av alla patienter som tar detta läkemedel.

 • Rödhet eller repor på platsen där plåstret används.
 • Tarmsjukdomar, såsom kräkningar och illamående, magont, uppblåsthet, matsmältningsbesvär, flatulens.
 • Menstruationsblödning eller spotting. Se ovan för väsentliga detaljer.
 • Candidiasis vaginal.
 • Ökning av livmoderfibroidskala.
 • Tryck, ömhet eller förstoring av bröstet.
 • Ansamling av vatten, vilket inducerar svullnad (ödem).
 • En migrän eller huvudvärk.
 • Premenstruella-liknande tecken.
 • Depression, rädsla eller svängningar i humör.
 • Sexuell aptit förändras.
 • Trötthet
 • Yrsel
 • Viktförändringar
 • Armspasmer
 • Förhöjt blodtrycket.
 • Ökad krökning av hornhinnan, vilket kan göra kontaktlinser besvärliga.
 • Kroppssvar som repor och utslag.
 • Oregelbundna bruna fläckar, vanligtvis i pannan, på huden (kloasma).
 • Nedsatt funktion och gulsot i levern.
 • Sjukdom i gallblåsan.
 • Pankreasinflammation (pankreatit).

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa evorel-conti”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen