Köpa evorel

kr 681.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Evorel?

Evorel tillhör en kategori av läkemedel som kallas HRT (hormonersättningsterapi). Evorel innehåller en östrogen (östradiol) aktiv komponent, som är ett könshormon. Evorel 25, Evorel 50, Evorel 75 och Evorel 100 finns i 4 olika storlekar. I varje plåster sprider sig hormonet jämnt och rör sig stadigt över din hud till din blodomlopp.

Evorel är ordinerat för menopausala komplikationer och kan också användas hos personer som har gått igenom klimakteriet och som är mer benägna att ha benstörningar för att undvika osteoporos (sköra ben). Evorel, 50, 75 och 100 används endast där andra läkemedel mot osteoporos har testats först och inte har fungerat.

Genom att ersätta östrogen som vanligtvis produceras av äggstockarna fungerar Evorel. Att ta ett östrogenhormon ibland gör att livmodern kan byggas upp och bli tjockare hos kvinnor som har livmodern. Det betyder att det är viktigt att lägga till ett gestagenhormon i östrogenet. Detta tenderar att rensa livmoderslemhinnan för att undvika problem.

Biverkningar orsakade av Evorel

I bipacksedeln för medicinsk information som ingår i din medicin kan du läsa hela listan över Evorelons biverkningar. Du kan också hitta information om detta här (öppnas i nytt fönster).

Hur används Evorel?

Använd Evorel enligt anvisningar från din läkare. Sök läkare om du inte är positiv. 100 mg östradiol om dagen är den största dosen du kan ha. Sätt på ett Evorel-plåster i slutet av din cykel eller en vecka efter att du slutat använda ett annat HRT-läkemedel inom 5 dagar efter blödningens början.

Byte av plåster ska utföras två gånger i veckan. För att upprätthålla en daglig tillförsel av hormoner, lämna inte ett mellanrum i plåstren. På samma två dagar i veckan, ändra din patch. Många kvinnor brukar bära en lår- eller bottenplåster. Får inte hänvisa till eller bredvid brösten. Lägg inte plåstret två gånger i rad till samma hudlager. Bär inte plåstret med tätt midjeband eller under elastiska områden. Så snart du öppnar säkerhetsfickan, lägg på plåstret för att göra ren, torr och kall hud.

Öppna och dra av genom att riva runt på två sidor av påsen med hjälp av skårorna som referens. Ta bort plåstret. Vik upp och lägg dig halvvägs ner på ryggstödet med det skyddande ryggstödet vänd mot dig. Slå inte på limens sida, det kommer inte att klibba ordentligt. Applicera och tryck: den öppna halvan av plåstret läggs till huden. Släpp resten av ryggstödet och tryck ner resten av vägen. Klicka på lappen med handflatan och se till att den är ordentligt ansluten.

Komponenter

Den aktiva ingrediensen i Evorel är östradiol. Evorel 25 innehåller östradiol vid 1,6 mg och ger östradiol vid 25 mf per dag. Evorel 50 innehåller östradiol 3,2 mg som ger östradiol 50 mg dagligen. Evorel 75 producerar 4,8 mg östradiol och innehåller 75 mg östradiol per dag. Evorel 100 innehåller östradiol 6,4 mg och levererar östradiol 100 mg dagligen.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa evorel”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen