Köpa evra-parche

kr 751.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Evra-plåster utan recept

Vilka är plåstren från Evra?

Evra-plåstret är ett plåster för abort som används av kvinnor för att undvika onödiga graviditeter. Ett hormonfrisättande plåster som binder till huden är Evra-plåstret. Till skillnad från de flesta preventivmedelsstrategier, skulle buksmärtor inte påverka frisättningen av hormoner genom dynan.

  • Dagligen tillagd
  • Inte sjukdomspåverkad
  • Ganska stabil Mycket pålitlig

Plåstret är ungefär två tum och två tum och bör placeras på en jämn, hårlös, torr hudregion så att kroppen säkert kan absorbera syntetiskt östrogen och progesteron.

Vilka är biverkningarna av plåster som använder Evra?

Inga biverkningar från Evra-plåstret kan upplevas av de flesta kvinnor, men de förekommer hos en begränsad andel kvinnor. Fråga din läkare om du har några problem.

De vanligaste biverkningarna i samband med Evra-plåstret inkluderar huvudvärk, hudinflammation, illamående och ömhet i bröstet.

Det finns en rad faror och fallgropar som följer med lappen. Därefter kan huden falla av i slutet av veckan i 4 procent av fallen; om det blir obemärkt kanske det inte täcker lika bra mot graviditet. Det är inte heller så diskret som ett läkemedel som tas? (vara extern snarare än intern). Men kräkningar eller diarré gör det inte mindre effektivt när det appliceras externt på huden.

Broschyr om Evra

Hur framgångsrika är fläckar från Evra?

Evra-plåstret kan vara upp till 99 procent effektivt för att stoppa graviditeten om det används på rätt sätt.

Om riktlinjerna för användning följs ordentligt, i 99 procent av situationerna, kan Evra-plåstret erbjuda säkerhet. Detta beror dock på flera variabler, till exempel att korrigeringsfilen inte går obemärkt av.

Får jag använda Evra-plåstret för ett annat läkemedel?

Ja, men läkaren kommer att ge dig några råd om några få undantag.

När du tar andra läkemedel bör du kunna använda Evra-dynan. Det finns dock få undantag, men du kan fortfarande kontrollera med din läkare om några läkemedel eller receptfria läkemedel kan skada plåstret. Alternativa läkemedel och vitaminer ger detta.

Hur snabbt fungerar Evra-plåstret?

Det kommer att lyckas omedelbart så länge du initierar det den första dagen i din period. Du bör placera den på en ren, hårlös, torr hudfläck för att maximera dess effektivitet och säkerställa en smidig överföring av hormoner, och var försiktig så att du inte tar bort den av misstag.

Alternativa preventivmedel

Vi har några ersättningsmedel förutom Evra-plåstret:

  • TheNuvaRing (vaginal ring)
  • Tabletter blandade
  • Tabletter med reducerade doser
  • Piller för mini
  • Några terapier

Det finns andra långverkande preventivmedel som säljs. Detta inkluderar injektioner, injektionsterapi och spolterapi. Det kan vara möjligt för närmaste familjespecialist eller familjeplaneringsklinik att ge dig mer kunskap om dessa och andra.

Evra reparationsorder (över disk)

Du bör beställa ett plåster för Evra från tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Köp en plåster för Evra utan recept;
Se mer växtbaserade varor / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa evra-parche”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen