Köpa exforge

kr 761.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad används av Exforge

Exforge, även kallat högt blodtryck, används för att reglera förhöjt blodtryck.

De har båda blodtryck. Detta tryck uppmuntrar blod att cirkulera över hela kroppen. Vid olika tidpunkter på dagen kan ditt blodtryck vara annorlunda beroende på hur upptagen eller nervös du är. När blodtrycket förblir högre än det vill vara, särskilt när du är lugn och avslappnad, har du högt blodtryck (högt blodtryck).

Arbetsbelastningen på ditt hjärta och blodkärl förstärks av högt blodtryck. Det kommer att förstöra blodkärlen i hjärnan, hjärtat och njurarna om det varar länge. Detta kan leda till stroke, hjärtinfarkt eller njursvikt. Risken för hjärtsjukdom höjs av förhöjt blodtryck. Risken för att dessa störningar inträffar minskar genom att sänka blodtrycket.

Valsartan och amlodipinbesylat finns i Exforge. På två olika sätt lindrar dessa läkemedel blodtrycket.

Effekten av angiotensin II, en förening i kroppen som pressar blodkärlen och höjer blodtrycket, blockeras av Valsartan. Blodkärlen dras samman och blodtrycket minskar när angiotensin II-effekten blockeras.

Amlodipinbesylat hindrar kalcium från att passera genom hjärtat och blodkärlscellerna. Som ett resultat avlastas blodkärlen och blod- och syreflödet till hjärtat ökar, vilket minskar dess arbetsbelastning.

Hur man hämtar Exforge

Följ alla rekommendationer från din läkare och apotekspersonal noggrant. Sådana instruktioner kan skilja sig från detaljerna i denna bipacksedel. Be din läkare eller apotekspersonal om vägledning om du inte förstår anvisningarna på förpackningen.

Hur mycket ska tas

Du kommer att få veta av din läkare hur många tabletter du ska ta varje dag. En tablett en gång om dagen är den vanliga dosen. Din läkare kan ordinera en högre eller lägre dos baserat på din reaktion på behandlingen.

När det ska tas

Ta din dos av Exforge vid samma tid varje dag.

Det får dig också att komma ihåg att ta det, särskilt om du tar det som en del av din dagliga rutin (t.ex. vid frukost). Detta läkemedel kommer att fortsätta att fungera fram till nästa injektion, i hela 24 timmar.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa exforge”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen