Köpa ezetrol

kr 981.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Ezetrol?

Ezetrol 10 mg tabletter (även känt som Zetia) används för att sänka förhöjt blodkolesterol (hyperkolesterolemi) och andra fetter (triglycerider) för att minska hjärt-kärlkomplikationer associerade med kranskärlssjukdom (CHD), inklusive hjärtsvikt och hög kolesterolframkallande angina . När enbart diet inte sänker kolesterolnivån tillräckligt, används Ezetrol 10 mg tabletter för att behandla personer med förhöjt kolesterol.

Förutom en diet med låg fetthalt kan Ezetrol 10 mg tabletter användas ensamma som monoterapi eller i kombination med andra lipidsänkande läkemedel som statiner. Det finns vanligtvis inga tecken när du har förhöjt kolesterol, vilket kan bero på kost eller kan vara genetiskt. Tabletter med Ezetrol 10 mg används för att behandla alla typer av sjukdomen, inklusive primär och familjär hyperkolesterolemi, även känd som sitosterolemi, en ovanlig typ av ärftlig hyperkolesterolemi orsakad av förhöjda blodnivåer av växtsteroler.

Hur fungerar Ezetrol?

Ezetrol 10 mg tabletter (även känd som Zetia) innehåller ezetimib, som fungerar direkt på tunntarmen för att undertrycka kolesterol och tillhörande växtsteroler från intestinal absorption. För vissa funktioner behöver kroppen kolesterol, såsom att bygga cellmembran, generera vissa hormoner och distribuera fettlösliga vitaminer i kroppen; men om det finns mer kolesterol än kroppen behöver, koncentreras det på artärväggarna där det kan byggas upp, blockerar artärerna och ökar risken för hjärtsjukdomar.

Ezetimib 10 mg tabletter fungerar direkt på steroltransportören i tarmväggen som reglerar absorptionen av kolesterol och fytosteroler i kosten för att hämma absorptionen av kolesterol. Sänkning av kolesterol i kosten bidrar till en minskning av leverns kolesterolreserver och detta tenderar att minimera nivån av serumkolesterol.

Vad innehåller Ezetrol?

Den aktiva ingrediensen ezetimib, ett kolesterolabsorptionsmedel som används för att sänka kolesterolet i blodet, finns i Ezetrol 10 mg kapslar. De innehåller också: kroskarmellosnatrium, laktosmonohydrat, magnesiumstearat, povidon, natriumlaurylsulfat, mikrokristallin cellulosa.

Vad är Ezetrols biverkningar?

Huvudvärk, magont och diarré är de mest rapporterade biverkningarna av att ta Ezetrol. Muskelsmärta, ömhet eller trötthet, som inte orsakas av träning, stickningar i händer eller fötter (parestesi), yrsel, svullnad under huden är mer extrema biverkningar som är mindre frekventa och kan inkludera: (angioödem).

När kan det inte finnas något behov av Ezetrol?

Om du tar Ezetrol 10 mg piller kan du inte använda det

  • Du är allergisk mot ezetimib eller något av ingredienserna i Ezetrol
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Har levercancer
  • Läkemedel som binder till Ezetrol tas, inklusive: andra kolesterolsänkande läkemedel såsom kolestyramin och fibrater såsom klofibrat, immunsuppressiv cyklosporin och antikoagulerande warfarin, såsom gallsyrasekvestranter.

Hur tar de Ezetrol?

Dina Ezetrol 10 mg tabletter ska tas med ett glas vatten en gång om dagen, med eller utan mat. När du fortfarande tar statinmedicin måste alla läkemedel användas samtidigt. Du måste ta dina Ezetrol 10 mg tabletter minst 2 timmar före eller 4 timmar efter, om du fortfarande tar ett gallsyrasekvestrerande läkemedel. Det kan ta upp till två veckor för dina kolesterolnivåer att börja sänka och du kan fortsätta att ta dina Ezetrol 10 mg piller så länge som din läkare säger.

Hur lång tid ska Ezetrol ta?

Det kan ta upp till två veckor för dina kolesterolnivåer att börja sänka och du kan fortsätta att ta dina Ezetrol 10 mg piller så länge som din läkare säger.

Missad Ezetrol-dosering

Om du hoppar över en dos Ezetrol 10 mg piller, ta den så snart du kommer ihåg, tills nästa dos är på väg och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Ezetrol?

På en kall, torr plats kan du förvara dina Ezetrol 10 mg tabletter under 30 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa ezetrol”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen