Köpa famvir

kr 3,611.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Famvir?

Famvir-tabletter används för att behandla herpesvirusinducerade lesioner i hud och slemhinnor. Dessa sjukdomar inkluderar initial och kronisk genital herpes orsakad av herpes simplex-virus (HSV) hos immunkompetenta vuxna, såväl som återkommande könsherpesepisoder hos immunsupprimerade vuxna (på grund av HIV-infektion) och för att förhindra återfall hos både immunkompetenta och immunkomprometterade vuxna.

Genital herpes sprids vanligtvis genom sexuell kontakt med tecken som inkluderar blåsor och sår som svider eller repar över könsorganen och vanligtvis orsakas av HSV-1, men kan orsakas av HSV-1 eller HSV-2. Famvir-tabletter används också för att bota herpes zoster orsakat av varicella zoster-viruset (VZV), ett herpesliknande virus som också utlöser vattkoppor, inklusive oftalmisk zoster i regionen kring ögat eller i ögat i sig (även kallat HSV-3) . Herpes zoster orsakar utslag på alla delar av kroppen, inklusive huden, med smärtsamma blåsor.

Hur fungerar Famvir?

Famvir-tabletter inkluderar famciklovir, ett antiviralt läkemedel som används för att behandla bältros och könsherpes. Famciclovir-tabletter Famvir är profylaktiskt mot penciclovir och omvandlas snabbt till penciclovir, vilket är mycket selektivt mot de biologiskt aktiva DNA-virusen HSV-I, HSV-II och VZV.

Penciclovir är en nukleosidanalog som hämmar det virala DNA-polymerasenzymet i celler som är infekterade med virus. Ett viralt enzym som kallas tymidinkinas (TK) förvandlar penciclovir till en form som transformeras av cellkinaser till penciclovir-trifosfat (enzymer som överför fosfatgrupper).

Vad är det som innehåller Famvir?

Famvir-tabletter innehåller den aktiva ingrediensen famciclovir, en profylaktisk peniclovir, ett antiviralt läkemedel som används för att behandla herpes och bältros i könsorganen.

Vilka biverkningar har Famvir?

Huvudvärk, illamående, kräkningar, diarré, magont, yrsel, utslag och klåda är de vanligaste biverkningarna av att ta Famvirpiller.

När är det inte lämpligt att använda Famvir?

Om du använder Famvir-piller kan du inte använda dem.

  • Famciclovir eller något av innehållsämnena i Famvir är allergiska mot
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Få lever- eller njursvikt
  • Du tar mediciner kopplade till Famvir probenecid för gikt, vattenretention diuretika, raloxifen för benskörhet.

Hur är Famvir avsett att tas?

Beroende på vad du vårdas och råd från läkaren kan du ta dina Famvir-piller, sväljda hela, med ett glas vatten, med eller utan mat, två eller tre gånger om dagen i 5-7 dagar. Du bör genomgå vård så tidigt som möjligt efter de första tecknen på symtom och fortsätta att ta Famvir-piller så länge som din läkare har ordinerat.

Hur lång tid tar Famvir dig?

Du bör genomgå vård så tidigt som möjligt efter de första tecknen på symtom och fortsätta att ta Famvir-piller så länge som din läkare har ordinerat.

Övergiven dos av Famvir

När du tappar en dos Famvir-piller, ta den så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos förfaller och du hoppar över den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar de Famvir?

På en kall, torr plats bör Famvir hållas under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa famvir”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen