Köpa femodeen

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Handla receptfritt Femodeen

Och vad är Femodene?

En form av hormonella preventivmedel som allmänt kallas ”p-piller” eller kombinationsp-piller är Femodene ED-tabletter. I en 28-dagars låda finns det två typer av tabletter. Två aktiva ingredienser, etinylöstradiol och gestode, finns i de små tabletterna av Femodene ED.

Hur tar de Femodene?

Femodene kan tas varje dag utan att vila, till skillnad från de flesta kombinationspiller, som har en 7-dagarsperiod utan piller. Det måste användas för arbete varje dag. De 21 pillerna som ”fungerar” (innehåller hormoner) är de första tre remsorna i förpackningen och dessa måste kompletteras de närmaste 7 dagarna med den sista remsan med större, ”inaktiva” piller (placebo).

Svälj varje piller med en drink vatten.

Det är en smart sak att sätta upp ett schema varje dag för att ta Femodene-pillret samtidigt så att du inte missar och att hormonnivåerna förblir stabila. För att hjälpa dig att hålla schemat kan du hitta enskilda piller i din Femodene-förpackning numrerad med veckodagarna.

Att ta det första p-piller den första dagen i nästa cykel oavsett om du är en ny Femodene-patient eller bara har återupptagit det efter en paus. Som du ser på förpackningen, börja på rätt veckodag och följ piller i remsan varje dag.

Hur fungerar Femodene?

Femodene är ett p-piller som innehåller två hormonformer, östrogen och gestagen. I Femodene skyddar dessa två hormoner dig från att vara gravid:

 • Förhindra ägglossning av din kropp (förhindra att dina äggstockar släpper ut ett ägg)
 • Att ha slem mycket djupare i livmoderhalsen betyder att det skulle vara svårare för spermier att tränga in i livmodern.
 • Förhindra att livmoderslemhinnan blir tillräckligt tjock för att utveckla ett befruktat ägg

Femodene är en effektiv och helt reversibel preventivmetod om den tas korrekt. All tidigare användning av p-piller skulle inte hindra dig från att göra det om du känner att du vill prova att bli gravid.

Kom ihåg: det skulle inte hindra dig från sexuellt överförbara infektioner genom att ta det p-piller. Om du är i fara, leta efter ytterligare sätt att använda preventivmedel, till exempel kondomer, som du kan använda med p-piller.

Vad du ska göra om du tappar ett piller med Femodene

Om du saknar ett av dina ”aktiva” piller (i de tre första remsorna i förpackningen, de mindre pillerna) måste du:

Om det var mer än 12 timmar tidigare, eller om mer än ett piller saknas, ta automatiskt det senaste missade piller och lämna de missade piller på remsan. Fortsätt som vanligt att ta de extra tabletterna, även om det innebär att du får två på en dag. För att försvara dig mot graviditet, använd kondomer eller andra ersättningsbarriäråtgärder under de kommande 7 dagarna.

Och kontrollera hur många aktiva piller i remsan som finns kvar. Om det finns 7 eller fler aktiva piller kvar, avsluta förpackningen som vanligt innan nästa börjar. Om det finns mindre än 7 aktiva piller kvar kan du kasta bort de stora, inaktiva pillerna när du är klar med de aktiva pillerna och börja nästa remsa aktiva piller nästa dag. Någon blödning eller fläckar kan hända dig, men detta är inte en anledning till oro.

Du kan ringa sjuksköterskan, psykiateren eller familjeplaneringskliniken för att få hjälp så snart som möjligt om du hoppar över ett eller två piller från remsans första vecka (dag 1-7) och du var sexuellt aktiv under den veckan, eftersom det finns en riskerar att du blir gravid.

Ta det saknade pillret omedelbart om det var mindre än 12 timmar tidigare och lyckas ta resten som vanligt, även om det innebär att ta två på en dag. Du kommer alltid att täckas från befruktningen.

0,03 mg Femodene 3 x 21 tabletter

Vad händer om jag har diarré eller blir sjuk (kräkningar)?

Ta ett annat piller omedelbart om du kräks inom två timmar och håller fast vid din vanliga rutin.

Du bör uppfylla rekommendationerna för ett missat eller glömt piller om du lyckas kräkas efter 12 timmar.

Vems biverkningar har Femodene?

Populära Femodene biverkningar
 • Under de första månaderna, spotting eller blödning mellan cyklerna
 • Illamående och sjukdom
 • Smärta i magen
 • Öka i vikt
 • Huvudvärk
 • Bröst svullna eller ömma
 • Humörsvängningar
(rapporterat av 100-1000 användare av 10 000)
 • Sällsynta negativa konsekvenser
 • Obehag eller illamående i magen
 • Extrem huvudvärk eller migrän
 • Större bröst
 • Retention av vätskor
 • Minskningar av libido
 • Kliande utslag, kliande utslag
(rapporterat av 10 000 användare av 10-100)
 • Läs broschyren som medföljer p-piller för en översikt över alla rapporterade biverkningar.

Femodeen order (utan recept)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Femodeen. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Femodeen;
Se mer växtbaserade varor / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa femodeen”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen