Köpa femoston-conti

kr 1,171.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Conti Femoston?

Femoston är en hormonersättningsterapi (HRT) som används för att lindra symtom på klimakteriet. Klimakteriet innebär att kvinnans tid slutar och att hon inte blir gravid. Detta är ett naturfenomen som äger rum när en kvinna blir gammal. En skillnad i balansen mellan kvinnliga hormoner som gestagen och östrogen utlöser klimakteriet – äggstockarna innehåller inte så mycket av östrogenhormonet.

Obehagliga effekter av klimakteriet orsakas av droppen av östrogen. Tecknen kan vara både fysiska och mentala och de kan vara outhärdliga att hantera för vissa kvinnor. Symtomen inkluderar humörsvängningar, värmevallningar, oregelbundna timmar, nattliga svettningar och vaginal torrhet eller repor.

Hur du tar Conti Femoston

Denna medicinska substans finns i tabletter av olika styrka. Dosen måste beräknas av en läkare som kan bedöma symtom, nivåer av hormoner, riskfaktorer och resultat. Baserat på patientens reaktion kan dosen ökas eller minskas över tiden. Östradiol / didrogesterontabletter på 1 mg / 5 mg är den normala startdosen, men den kan variera.

Om dosen har bestämts tar det bara en tablett varje dag. Lunch är valfritt, men vi ordinerar ett helt glas vätska. För varje märkt dag i månaden kommer Femoston Conti-tabletter i blisterförpackningar för att göra det lättare att komma ihåg att ta tabletter dagligen. generiska varumärken kan skilja sig åt. Som en allmän regel, mellan tabletter eller paket, kan det inte göras några pauser: en tablett tas varje dag. I sällsynta fall kan läkarens order variera.

Behandlingsperioden kan vara flera månader eller år. Återigen är den lägsta effektiva dosen att föredra under kortast möjliga varaktighet.

Hur Femoston Conti fungerar

Två aktiva ingredienser används i detta läkemedel:

Östradiol är ett östrogenhormon som bland annat ansvarar för utveckling och underhåll av kvinnliga sexuella och reproduktiva egenskaper.

Didrogesteron, ett progestinhormon som är väsentligt för produktion och nedbrytning av livmoderslemhinnan Vid klimakteriet hindras livmoderns utvidgning utanför livmodern av progestin.

Det är inte nödvändigt för kvinnor som har fått bort livmodern att ta ett gestagen; enbart hormonbehandling kommer att göra det.

Progestiner används ibland ensamma, till exempel för preventivmedel (kallas minipiller), fertilitetsbehandling och för behandling av vissa medicinska tillstånd.

Femoston’s

Eventuella Femoston-Conti-biverkningar

På flera sätt kan läkemedel och deras biverkningar påverka enskilda patienter. Några av de biverkningar som anses vara associerade med detta läkemedel beskrivs nedan. Se också den viktiga delen av detaljerna ovan. Bara för att en biverkning nämns här betyder det inte att den eller andra biverkningar skulle mötas av alla patienter som tar detta läkemedel.

 • Trycket i bröstet, ömhet eller förstoring
 • Tarmsjukdomar, såsom kräkningar och illamående, magont, uppblåsthet, matsmältningsbesvär, flatulens.
 • Menstruationsblödning eller spotting. Se ovan för väsentliga detaljer.
 • En migrän eller huvudvärk.
 • Candidiasis vaginal.
 • Ökning av livmoderfibroidskala.
 • Ansamling av vatten, vilket inducerar svullnad (ödem).
 • Premenstruella-liknande tecken.
 • Depression, rädsla, humörsvängningar eller irritabilitet.
 • Sexuell aptit förändras.
 • Trötthet
 • Yrsel
 • Viktförändringar
 • Armspasmer
 • Förhöjt blodtrycket.
 • Ökad krökning av hornhinnan, vilket kan göra kontaktlinser besvärliga.
 • Kroppssvar som repor och utslag.
 • Oregelbundna bruna fläckar, vanligtvis i pannan, på huden (kloasma).

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa femoston-conti”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen