Köpa femoston

kr 1,171.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Femoston?

1/10 mg 84 tabletter Femoston (östradiol / didrogesteron) är ett hormonläkemedel. Två former av kvinnliga hormoner inkluderar östrogen (estradiol 1 mg) och gestagen (dydrogesteron 10 mg). Femoston används minst 6 månader sedan postmenopausala menstruationscykel. Det används för att behandla komplikationer efter klimakteriet och för att undvika osteoporos.

Hur arbetar Femoston där?

De normala nivåerna av östrogenutveckling börjar minska under en kvinnas klimakteriet. Två kvinnliga hormoner finns i Femoston; ett östrogen (östradiolhemihydrat) och ett gestagen (didrogesteron) som verkar för att fylla de normala nivåerna hos en kvinna och motverka symtomen på klimakteriet.

Vilka är fördelarna med övertagandet av Femoston?

Värmevallningar (i ansiktet, nacken och bröstet), oregelbundna menstruationer, nattliga svettningar, viktökning, tunnare hår och humörsvängningar inkluderar symtom på klimakteriet.

Dessa effekter kan också störa vardagen, så användning av THR-behandlingar, såsom Femoston, kan förbättra kroppens hormonella jämvikt.

Hur får jag Femoston att använda?

Femoston är ett receptbelagt läkemedel. Ta instruktionerna från läkaren och läs bipacksedeln för patientens kunskap som medföljer läkemedelsförpackningen. För att lindra dina symtom kommer läkaren att försöka administrera lägsta möjliga dos.

Ta en tablett om dagen genom att svälja det hela med ett glas vatten ungefär samma tid på dagen. För att få dig att veta att du tar det rätt märks tabletterna med veckodagarna. Tabletten innehåller endast östrogen dag 1 till 14 i förpackningen och tabletten innehåller både östrogen och gestagen på dag 15 till 28. Du kan automatiskt starta nästa så snart du är klar med en förpackning.

Om du har dagliga cykler kan du börja den första dagen av blödning med Femoston. Du bör starta medicinen när som helst om du inte har dagliga cykler. Om du inte tar någon annan form av HRT-läkemedel bör du börja använda Femoston dagen efter att du avslutat ditt tidigare kit.

Det kommer att bli en blödning varje månad, som en cykel, för många kvinnor som tar Femoston, även om många inte kommer att känna någon blödning alls. Du kan dock informera din läkare om du hittar några misstag.

Dosering Femoston

Femoston, i form av kvinnliga hormoner, innehåller aktiva ingredienser. Det finns två separata doser tillgängliga för tabletterna och läkaren kan rekommendera den svagaste möjliga.

Halva tabletterna innehåller 1 mg östradiol (som hemihydrat) i Femoston 1/10, och den andra halvan innehåller en blandning av 1 mg östradiol (som hemihydrat) och 10 mg didrogesteron. Hälften av tabletterna innehåller 2 mg östradiol (som hemihydrat) i Femoston 2/10, och den andra halvan innehåller en blandning av 2 mg östradiol (som hemihydrat) och 10 mg didrogesteron.

Du kan ta din Femoston-tablett så snart du vet om du inte tar den, såvida det inte är mer än 12 timmar för sent. Du bör bli av med den glömda tabletten i denna situation och återuppta att ta drogen normalt.

Om du tar mer än du kan för Femoston, så borde du inte ha några problem. Du kan dock ha biverkningar, såsom ömhet i bröstet, svaghet eller hudproblem (som akne). Du kan ringa din läkare om du är orolig.

Femoston’s

Möjliga biverkningar

Som andra läkemedel, även om inte alla lider av dem, kan Femoston orsaka biverkningar.

Jämfört med kvinnor som inte använder HRT identifieras följande symtom oftare hos kvinnor som använder HRT.

  • En oregelbunden utveckling eller sjukdom i livmoderslemhinnan (endometriumhyperplasi eller cancer)
  • Äggstockscancer
  • I venerna i benen eller lungorna, blodproppar (venös tromboembolism)
  • Hjärtsjukdom
  • Stroke
  • Om HRT startar vid 65 års ålder, möjlig minnesförlust
  • Se avsnitt 2 för mer information om dessa biverkningar.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa femoston”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen