Köpa Finasterid

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Finasterid?

Finasterid används hos vuxna män för att minska storleken på prostata (godartad prostatahyperplasi eller BPH). För att minska effekterna av BPH kan den användas ensam eller i kombination med andra mediciner och kan också eliminera behovet av operation.

Finasterid kan förstärka BPH-symtom och erbjuda fördelar som minskat urinbehov, ökat urinflöde med mindre ansträngning, mindre känsla av att urinblåsan inte är helt tom och minskad urinering på natten. Genom att odla mängden av ett naturligt kroppshormon (DHT) som stimulerar prostata att expandera, fungerar detta läkemedel.

Finasteride är inte licensierat för förebyggande av prostatacancer. Det kan öka chansen att utveckla en mycket allvarlig typ av prostatacancer något. Chatta om fördelarna och hoten med din läkare.

Detta läkemedel ska inte användas för kvinnor och spädbarn.

Hur kan Finasteride användas?

Innan du börjar ta Finasteride och varje gång du förnyar din medicin ska du läsa bipacksedeln från din apotekspersonal. Rådfråga din läkare eller apotekspersonal om du har några problem med detaljerna.

Ta detta växtbaserade ämne genom munnen, med eller utan mat, vanligtvis en eller två gånger om dagen eller enligt din läkares rekommendation.

Om tabletten krossas eller förstörs kan en kvinna som är gravid eller en kvinna som kan bli gravid inte röra vid den (se även Försiktighetsåtgärder).

För att få bästa möjliga fördelar, använd detta läkemedel dagligen. Kom ihåg att göra det varje dag samtidigt. Sluta inte ta detta läkemedel utan att kontakta en läkare eller en vårdgivare.

Det kan ta 6 till 12 månader innan en vinst noteras.

Fram till förskrivning av Finasteride

För patienter med sådana sjukdomar är vissa läkemedel inte lämpliga och ofta ska läkemedel endast användas om särskilda försiktighetsåtgärder vidtas. Av dessa skäl är det viktigt för din läkare att veta innan du börjar ta Finasteride:

Om du någonsin har haft en allergisk farmaceutisk substansreaktion.

Om du tar eller använder något annat läkemedel. Detta täcker alla mediciner som finns tillgängliga utan recept, samt naturläkemedel och alternativa behandlingar som du tar.

Negativa konsekvenser

Det kan finnas minskad sexuell kapacitet / aptit. Hos vissa män kan mängden sperma som frigörs under sex minskas med detta läkemedel. Detta är oskyldigt, men även efter att ha lämnat behandlingen har det kvarstått hos vissa män. Finasteride kan också förbättra hårväxten. Meddela läkare eller apotekspersonal om något av dessa symtom kvarstår eller förvärras.

Om du har fått detta läkemedel av din läkare, kom ihåg att han eller hon har bestämt att nyttan är större än risken för biverkningar. Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel.

Det är inte en fullständig sammanställning av biverkningar som alla är tänkbara. Kontakta läkare eller apotekspersonal om du upplever några symtom som inte nämns ovan.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Finasterid”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen