Köpa flixotide

kr 660.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

BestÀll receptfritt flixotid

Hur fungerar Flixotide?

Flutikasonpropionat, som Àr ett kortikosteroid- och antiinflammatoriskt lÀkemedel som hÀmmar utvecklingen av inflammatoriska kemikalier som slÀpps ut i luftvÀgarna som svar pÄ en astmaorsak, sÄsom luftburna allergener eller irriterande Àmnen, anvÀnds i flixotidinhalatorn (utan CFC). Inflammation, tillsammans med bronkospasm, som Àr förtrÀngning eller förtrÀngning av bronkiolerna, Àr en av de grundlÀggande orsakerna till astma (smÄ luftvÀgar).

För att minimera allergiska reaktioner i luftvĂ€garna verkar flixotidinhalatorn direkt pĂ„ vĂ€ggarna i luftvĂ€garna och hjĂ€lper till att förhindra astmasymtom som utlöses av inflammerade och svullna luftvĂ€gar, sĂ„som vĂ€sande andning, hosta, tĂ€thet i bröstet och andfĂ„ddhet. Det lindrar inte bronkospasm som intrĂ€ffar under en astmaattack som gör att luftvĂ€garna kan lossna med ett ”lugnande” lĂ€kemedel.

Vad anvÀnds i Flixotide?

Den aktiva ingrediensen i Flixotide-inhalatorn (utan CFC) Àr flutikasonpropionat, en kortikosteroid och ett antiinflammatoriskt medel som anvÀnds som ett astmapreventivt lÀkemedel. Den innehÄller ocksÄ norfluran (Àven kÀnd som HFA 134a eller 1,1,1,2-tetrafluoroetan), ett CFC-fritt drivmedel, som slÀpper ut 250 mikrogram flutikason i lungorna som en aerosol varje gÄng du utlöser (trycker ner) inhalatorn . Minst 120 puffar finns i en inhalator.

Vilka inhalatorer finns med Flixotide?

Flixotidinhalator: erbjuder en aerosol för lÀkemedlet (flutikason) som innehÄller 120 doser. Det finns 3 tillgÀngliga doser av Flixotide-inhalatorn:

 • Femtio mcg / prestanda (inandning)
 • 125 mcg / prestanda (inandning)
 • 250 mcg / effektivitetsprestanda (inandning)

Flixotide Accuhaler: som ett torrt pulver ger du ditt lÀkemedel (flutikason) och det innehÄller 60 doser. Flixotide Accuhaler har 3 doser tillgÀngliga:

 • 50 mcg / drogen (inandning)
 • Hundra mcg / prestanda (inandning)
 • 250 mcg / effektivitetsprestanda (inandning)

Kan jag, tillsammans med andra astmainhalatorer, ta Flixotide?

Som en del av en astmabehandlingsstrategi för att lindra astmasymtom och exacerbationer och för att förbĂ€ttra lungfunktionen anvĂ€nds Flixotide (CFC-fri) inhalator som ett lĂ„ngvarigt ”förebyggande” lĂ€kemedel för att minska irritation och svullnad i lungorna i lungorna. En bronkdilaterare för lindring av bronkospasm kan ocksĂ„ ingĂ„ i astmabehandlingspaketet (förtrĂ€ngning eller förtrĂ€ngning av bronkiolerna eller smĂ„ luftvĂ€gar). BĂ„da ska endast anvĂ€ndas tillsammans om lĂ€karen har godkĂ€nt dem. En kortverkande bronkdilaterare för att lindra bronkospasm under en astmaattack, som kan anvĂ€ndas efter behov, kan ocksĂ„ administreras.

Flixotidbroschyr

Vilka Àr biverkningarna vid Flixotide?

De vanligaste biverkningarna (utan CFC) vid anvÀndning av Flixotide-inhalatorn inkluderar halsont eller tunga som kan bero pÄ inflammation i candida (tröst), heshet eller inflammation i halsen och hudblödning (hematom).

NÀr Àr det inte lÀmpligt att anvÀnda Flixotide?

Om du anvÀnder Flixotide-inhalatorn gör du det inte

 • Du Ă€r allergisk mot flutikason eller mot nĂ„got av Flixotide-inhalatorens ingredienser
 • Utan att hĂ€nvisa till lĂ€kare Ă€r du diabetiker och flutikason i Flixotide-inhalatorn kan öka dina glukosnivĂ„er.
 • Utan att hĂ€nvisa till lĂ€kare Ă€r du gravid, planerar att bli gravid eller amma
 • Lungtuberkulos eller andra lĂ„ngvariga lungsjukdomar
 • Andra lĂ€kemedel, sĂ„som ritonavir för HIV-infektion och det antifungala lĂ€kemedlet ketokonazol, kan störa Flixotide-inhalatorn.

Vilka Àr hoten mot Flixotides vÀlbefinnande?

LÄngvarig anvÀndning av Flixotide-inhalatorn (CFC-fri) kan orsaka att de endogena (naturliga) kortikosteroidproducerande binjurarna slutar fungera effektivt. Detta kommer att försena utvecklingen av barn och skulle krÀva stÀndig tillsyn. NÀr den anvÀnds under lÄnga strÀckor kan Flixotide-inhalatorn ocksÄ minska benmineraldensiteten.

Paradoxal bronkospasm, vad Àr det?

Paradoxal bronkospasm kan orsakas av alla inhalerade astmamediciner, och det Àr dÀr inhalerade lÀkemedel som tas för att lindra bronkospasm verkligen blir vÀrre, vilket orsakar vÀsande andning, andfÄddhet och tÀthet i bröstet. Du kan tala om för lÀkaren och söka hans eller hennes rÄd om detta uppstÄr.

Hur Àr Flixotide tÀnkt att anvÀndas?

Dosen av Flixotide-inhalatorn (utan CFC) du tar (hur mÄnga puffar) beror pÄ din astmas natur och Älder och bör vara enligt din lÀkare och hur lÄng tid du tar den. Vanligtvis tas en eller tvÄ puffar tvÄ gÄnger om dagen, pÄ morgonen och kvÀllen. Flixotide-inhalatorn fungerar kanske inte automatiskt, det Àr tÀnkt att vara ett lÄngvarigt lÀkemedel som kan ta upp till nÄgra veckor innan det börjar fungera, och det kan ta flera veckor innan den fulla effekten kÀnns. Och om du blir bÀttre bör du inte sluta ta din Flixotide-inhalator.

Hur du anvÀnder inhalatorn med Flixotide

Följ anvisningarna som ges med din inhalator för Flixotide:
 • Skaka inhalatorn genom att ta locket frĂ„n munstycket.
 • Andas ut och lĂ€gg munstycket i munnen sĂ„ mycket du kan och sedan
 • Börja inandas och klicka pĂ„ toppen av inhalatorn för att slĂ€ppa ut en dos flutikason medan du fortfarande andas genom munnen och hĂ„ller andan i nĂ„gra sekunder tills lungorna Ă€r klara.
 • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
 • SĂ€tt tillbaka skyddet pĂ„ munstycket.

Obs! För att hjÀlpa dig att andas in bÀttre bör du anvÀnda en distansanordning.

Hur mÄnga puffar skulle du dra frÄn din inhalator för Flixotide?

Hur mÄnga puffar du drar frÄn din Flixotide-inhalator beror pÄ svÄrighetsgraden av din astma och din Älder och hur mycket din lÀkare rekommenderar det. I allmÀnhet tas en eller tvÄ puffar tvÄ gÄnger om dagen, pÄ morgonen och kvÀllen. Flixotide-inhalatorn Àr en inhalator med en doserad dos som ger exakt en dos per operation (inandning).

Hur lÀnge Àr Flixotide tÀnkt att anvÀndas?

Under den tid som din lÀkare föreskriver kan du kontinuerligt anvÀnda Flixotide-inhalatorn. Och om du blir bÀttre bör du inte sluta ta din Flixotide-inhalator.

Saknar en dos av Flixotide

NÀr du hoppar över en dos Flixotide-inhalator, ta den sÄ snart du kommer ihÄg tills nÀsta dos förvÀntas och den saknade dosen missas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur anvÀnder jag Flixotide för att lagra det?

Det Àr bÀst att förvara din Flixotide-inhalator (utan CFC) under 30 ° C. Det fungerar inte ordentligt i kallt vÀder och hÄller det utom direkt solsken. Skydda inhalatorn frÄn frysning. Om du inte anvÀnder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

FlixotidförfrÄgan (utan recept)

Tabellen ovan hjÀlper dig att bestÀlla Flixotide. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi rekommenderar ocksÄ att du besöker denna onlinemedicinska leverantör nÀr du Àr involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, dÄ:

Köp, utan recept, Flixotide;
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa flixotide”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen