Köpa flixotide

kr 660.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Beställ receptfritt flixotid

Hur fungerar Flixotide?

Flutikasonpropionat, som är ett kortikosteroid- och antiinflammatoriskt läkemedel som hämmar utvecklingen av inflammatoriska kemikalier som släpps ut i luftvägarna som svar på en astmaorsak, såsom luftburna allergener eller irriterande ämnen, används i flixotidinhalatorn (utan CFC). Inflammation, tillsammans med bronkospasm, som är förträngning eller förträngning av bronkiolerna, är en av de grundläggande orsakerna till astma (små luftvägar).

För att minimera allergiska reaktioner i luftvägarna verkar flixotidinhalatorn direkt på väggarna i luftvägarna och hjälper till att förhindra astmasymtom som utlöses av inflammerade och svullna luftvägar, såsom väsande andning, hosta, täthet i bröstet och andfåddhet. Det lindrar inte bronkospasm som inträffar under en astmaattack som gör att luftvägarna kan lossna med ett ”lugnande” läkemedel.

Vad används i Flixotide?

Den aktiva ingrediensen i Flixotide-inhalatorn (utan CFC) är flutikasonpropionat, en kortikosteroid och ett antiinflammatoriskt medel som används som ett astmapreventivt läkemedel. Den innehåller också norfluran (även känd som HFA 134a eller 1,1,1,2-tetrafluoroetan), ett CFC-fritt drivmedel, som släpper ut 250 mikrogram flutikason i lungorna som en aerosol varje gång du utlöser (trycker ner) inhalatorn . Minst 120 puffar finns i en inhalator.

Vilka inhalatorer finns med Flixotide?

Flixotidinhalator: erbjuder en aerosol för läkemedlet (flutikason) som innehåller 120 doser. Det finns 3 tillgängliga doser av Flixotide-inhalatorn:

 • Femtio mcg / prestanda (inandning)
 • 125 mcg / prestanda (inandning)
 • 250 mcg / effektivitetsprestanda (inandning)

Flixotide Accuhaler: som ett torrt pulver ger du ditt läkemedel (flutikason) och det innehåller 60 doser. Flixotide Accuhaler har 3 doser tillgängliga:

 • 50 mcg / drogen (inandning)
 • Hundra mcg / prestanda (inandning)
 • 250 mcg / effektivitetsprestanda (inandning)

Kan jag, tillsammans med andra astmainhalatorer, ta Flixotide?

Som en del av en astmabehandlingsstrategi för att lindra astmasymtom och exacerbationer och för att förbättra lungfunktionen används Flixotide (CFC-fri) inhalator som ett långvarigt ”förebyggande” läkemedel för att minska irritation och svullnad i lungorna i lungorna. En bronkdilaterare för lindring av bronkospasm kan också ingå i astmabehandlingspaketet (förträngning eller förträngning av bronkiolerna eller små luftvägar). Båda ska endast användas tillsammans om läkaren har godkänt dem. En kortverkande bronkdilaterare för att lindra bronkospasm under en astmaattack, som kan användas efter behov, kan också administreras.

Flixotidbroschyr

Vilka är biverkningarna vid Flixotide?

De vanligaste biverkningarna (utan CFC) vid användning av Flixotide-inhalatorn inkluderar halsont eller tunga som kan bero på inflammation i candida (tröst), heshet eller inflammation i halsen och hudblödning (hematom).

När är det inte lämpligt att använda Flixotide?

Om du använder Flixotide-inhalatorn gör du det inte

 • Du är allergisk mot flutikason eller mot något av Flixotide-inhalatorens ingredienser
 • Utan att hänvisa till läkare är du diabetiker och flutikason i Flixotide-inhalatorn kan öka dina glukosnivåer.
 • Utan att hänvisa till läkare är du gravid, planerar att bli gravid eller amma
 • Lungtuberkulos eller andra långvariga lungsjukdomar
 • Andra läkemedel, såsom ritonavir för HIV-infektion och det antifungala läkemedlet ketokonazol, kan störa Flixotide-inhalatorn.

Vilka är hoten mot Flixotides välbefinnande?

Långvarig användning av Flixotide-inhalatorn (CFC-fri) kan orsaka att de endogena (naturliga) kortikosteroidproducerande binjurarna slutar fungera effektivt. Detta kommer att försena utvecklingen av barn och skulle kräva ständig tillsyn. När den används under långa sträckor kan Flixotide-inhalatorn också minska benmineraldensiteten.

Paradoxal bronkospasm, vad är det?

Paradoxal bronkospasm kan orsakas av alla inhalerade astmamediciner, och det är där inhalerade läkemedel som tas för att lindra bronkospasm verkligen blir värre, vilket orsakar väsande andning, andfåddhet och täthet i bröstet. Du kan tala om för läkaren och söka hans eller hennes råd om detta uppstår.

Hur är Flixotide tänkt att användas?

Dosen av Flixotide-inhalatorn (utan CFC) du tar (hur många puffar) beror på din astmas natur och ålder och bör vara enligt din läkare och hur lång tid du tar den. Vanligtvis tas en eller två puffar två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Flixotide-inhalatorn fungerar kanske inte automatiskt, det är tänkt att vara ett långvarigt läkemedel som kan ta upp till några veckor innan det börjar fungera, och det kan ta flera veckor innan den fulla effekten känns. Och om du blir bättre bör du inte sluta ta din Flixotide-inhalator.

Hur du använder inhalatorn med Flixotide

Följ anvisningarna som ges med din inhalator för Flixotide:
 • Skaka inhalatorn genom att ta locket från munstycket.
 • Andas ut och lägg munstycket i munnen så mycket du kan och sedan
 • Börja inandas och klicka på toppen av inhalatorn för att släppa ut en dos flutikason medan du fortfarande andas genom munnen och håller andan i några sekunder tills lungorna är klara.
 • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
 • Sätt tillbaka skyddet på munstycket.

Obs! För att hjälpa dig att andas in bättre bör du använda en distansanordning.

Hur många puffar skulle du dra från din inhalator för Flixotide?

Hur många puffar du drar från din Flixotide-inhalator beror på svårighetsgraden av din astma och din ålder och hur mycket din läkare rekommenderar det. I allmänhet tas en eller två puffar två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Flixotide-inhalatorn är en inhalator med en doserad dos som ger exakt en dos per operation (inandning).

Hur länge är Flixotide tänkt att användas?

Under den tid som din läkare föreskriver kan du kontinuerligt använda Flixotide-inhalatorn. Och om du blir bättre bör du inte sluta ta din Flixotide-inhalator.

Saknar en dos av Flixotide

När du hoppar över en dos Flixotide-inhalator, ta den så snart du kommer ihåg tills nästa dos förväntas och den saknade dosen missas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur använder jag Flixotide för att lagra det?

Det är bäst att förvara din Flixotide-inhalator (utan CFC) under 30 ° C. Det fungerar inte ordentligt i kallt väder och håller det utom direkt solsken. Skydda inhalatorn från frysning. Om du inte använder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

Flixotidförfrågan (utan recept)

Tabellen ovan hjälper dig att beställa Flixotide. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlinemedicinska leverantör när du är involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, Flixotide;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa flixotide”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen