Köpa fultium-d3

kr 1,345.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är D3 Fultium?

Fultium D3 används till vuxna och barn över 12 år för att förebygga och bota D-vitaminbrist. Fultium D3 innehåller kolekalciferol, även känd som vitamin D3, som aktiv ingrediens. 800 IE kolekalciferol finns i varje tablett, vilket motsvarar 20 mikrogram D-vitamin.

Hur fungerar Fultium D3?

Den aktiva ingrediensen kolekalciferol, även kallad vitamin D, finns i Fultium D3. Vanligtvis kommer vitamin D huvudsakligen från solljus som fungerar på huden. En diet rik på fet fisk och mejeriprodukter finns också. När det finns begränsad exponering för solsken uppstår en D-vitaminbrist, såsom äldre personer med nedsatt rörlighet eller som är begränsade till sina hus, personer som täcker huden när de går ut eller när det saknas D-vitamin i diet.

För att kroppen ska absorbera kalcium från tarmen krävs D-vitamin och vitamin D-brist kan leda till låga kalciumnivåer och benförsvagning. Denna sjukdom kallas osteomalacia. Kosttillskott av vitamin D vänder bristen på D-vitamin och ökar kalciumabsorptionen från tarmen.

För att behandla osteomalacia och osteoporos bör vitamin D ordineras tillsammans med kalcium. Det kan hjälpa till att förstärka benen med ökat D-vitamin och kalcium i kroppen.

Vilka är fördelarna med Fultium D3-intag?

Fördelarna med att ta Fultium D3 inkluderar minskning av vitamin D-brist och behandling, som är ansvarig för absorptionen av kalcium från tarmen. En låg kalciumnivå kan leda till bensprickor, en sjukdom som kallas osteomalacia. Fultium D3 förser kroppen med det vitamin D som krävs för att hjälpa kroppen att smälta tarmens kalcium och undvika både osteomalacia och osteoporos.

Hur får jag Fultium D3 att använda?

Följ anvisningarna från din läkare om hur du tar Fultium D3, särskilt antalet kapslar du ska ta varje dag, baserat på allvaret av din D-vitaminbrist.

Drick kapseln hela med en flaska vatten. Krossa inte kapseln, öppna den inte eller tugga den. Med eller utan frukt kan du ta Fultium D. Fultium D tas vanligtvis en gång om dagen, såvida inte läkaren informerar dig om något annat.

Dosering för D3 Fultium

Beroende på din vitamin D-brist är den normala dosen av Fultium D3 en kapsel som tas varje dag eller som rekommenderas av din läkare.

Biverkningar och försiktighetsåtgärder

På flera sätt kan läkemedel och deras potentiella biverkningar påverka enskilda patienter. Inte alla personer som använder Fultium D3 kommer att drabbas av de troliga biverkningarna.

För de ovanliga biverkningarna av Fultium D3 är följande:
 • Stora mängder urinkalcium.
 • Ett högt kalciumintag i blodet.
För de ovanliga biverkningarna av Fultium D3 är följande:
 • Hudutslag
 • Kuporna
 • Klåda Klåda

Meddela din läkare om du märker andra biverkningar som du tror är korrelerade med Fultium D3.

Innan du uttryckligen har instruerats att göra det av din läkare, ta inte några andra D-vitamintillskott eller andra kalciumprodukter tillsammans med detta läkemedel.

Mängden kalcium i blodet och urinen hos personer som tar det bör kontrolleras när Fultium D3 ordineras för långtidsbehandling. Njurfunktioner kontrolleras också regelbundet.

Om du upplever tecken som illamående, aptitlöshet, smärta i magen, förstoppning, intensiv törst, sömnighet eller utmattning eller muskelsvaghet när du tar detta läkemedel, är det nödvändigt att besöka din läkare. I ditt blod kan du ha tecken på för mycket kalcium.

Med försiktighet kan Fultium D3 användas enligt följande:

De vars njurfunktion är lätt till lätt nedsatt.

 • De som tar Digoxin eller den diuretiska tiaziden
 • Eller sarkoidos
 • De av stenar för njurarna.
 • I följande fall kan Fultium D3 inte användas för
 • Åldrar under 12 år
 • Människor som har en hög nivå av kalcium i blodet.
 • Människor med extremt höga kalciumnivåer i urinen.
 • Människor med stenar i njurarna.
 • Individer med signifikant nedsatt njurkapacitet.
 • Människor som lider av D-vitamin toxicitet.
 • Personer med allergier mot jordnötter eller soja.

Undvik att ta läkemedlet och kontakta din läkare omedelbart om du har en allergisk reaktion mot Fultium D3.

För behandling av en befintlig D-vitaminbrist är Fultium D3 säkert att ta under amning. Det är viktigt att du berättar för din läkare att du är gravid och följer din läkares anvisningar om hur många Fultium D3 kapslar du kan ta varje dag. Tillsammans med Fultium D3 behöver du inte ta några andra näringsämnen med D-vitamin.

Detta läkemedel ska inte tas av gravida kvinnor och ammande mödrar som inte har en befintlig D-vitaminbrist. För att undvika vitamin D-brist, behöver gravida kvinnor och ammande mödrar bara ta ett D-vitamintillskott som innehåller 10 mikrogram D-vitamin.

I bröstmjölk passerar vitamin D igenom. Vid behandling av bevisad vitamin D-brist är Fultium D3 säkert för ammande mödrar. Emellertid bör kalciumintaget hos barnet kontrolleras efter administrering av stora doser D-vitamin till en ammande mamma.

En lista över alla läkemedel du tar innan du börjar ta Fultium D3 är viktigt att dela med din läkare. På samma sätt, utan att rådfråga läkare, sluta inte eller börja ta något annat läkemedel.

Innan du har instruerats direkt av din läkare tar du inte kalcium- eller vitamin D-tillskott tillsammans med detta läkemedel.

Hur kan jag handla Fultium D3 online?

Du kan enkelt köpa Fultium D3 online från din läkare på internet. Innan du får ditt recept måste du ha en onlinebokning med en läkare först. Onlinekonsultationen kommer att säkerställa att rätt läkemedel för ditt medicinska tillstånd är Fultium D3.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa fultium-d3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen