Köpa fybogel-mebeverine

kr 484.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad Àr Mebeverine Fybogel?

Fybogel-pÄsar anvÀnds för IBS-associerad förstoppning. Det Àr ett av de enklaste och enklaste sÀtten att förbÀttra fibern i din kost. Fiber gör att matsmÀltningskanalen fungerar snabbare och lindrar naturligt förstoppning försiktigt.

Fibogel fungerar med kroppens normala matsmÀltningsprocesser. Den innehÄller fiber; framför allt, en osmotisk effekt skapas av olösliga fibrer som inte absorberas i mag-tarmkanalen, vilket gör att vatten kan absorberas i avföringen, vilket gör det mjukare och lÀttare att flytta.

Hur fungerar Fybogel Mebeverine?

TvÄ aktiva ingredienser finns i Fybogel Mebeverine: psylliumskal, ett massbildande laxermedel och mebeverine, ett kramplösande medel.

Psyllium Àr en fibertyp. Det anvÀnds för att lindra förstoppning och kan ocksÄ anvÀndas under olika matsmÀltningsförhÄllanden för att bevara korrekt tarmfunktion. NÀr psyllium kommer i kontakt med vÀtska i magen svÀller det och höjer dÀrmed tjockleken pÄ avföringen.

Det ingÄr inte i cellen. Den ökade tarmens massa aktiverar musklerna i tarmens vÀggar och tenderar att lindra förstoppning och tvinga tarmens innehÄll. Det kan ta nÄgra dagar att ta medicinen för att stimulera tarmrörelser.

Mebeverine verkar för att lugna musklerna i tarmarna. Detta lindrar intensiva tarmmuskelkramper och minskar associerade effekter som kramper och uppblÄsthet, alternerande förstoppning med vind och diarré.

Vilka fördelar skulle anvÀndningen av Fybogel Mebeverine ha?

Fybogel Mebeverine Àr effektivt för att lindra tecken pÄ obehag i buken och dysfunktion kopplat till irritabelt tarmsyndrom pÄ ett normalt sÀtt.

Fybogel Mebeverine bestÄr av tvÄ aktiva ingredienser som bidrar till IBS-lindring. Genom att hjÀlpa till att bevara korrekt tarmaktivitet ger psylliumskal lindring för förstoppning. För att lindra intensiva muskelspasmer i tarmen lyckas Mebeverine att lugna musklerna i tarmarnas vÀggar och minskar Ätföljande symtom som kolickig magbesvÀr och kramper, uppblÄsthet, gas och diarré, alternerande med förstoppning.

135 mg Fybogel Mebeverine

Fybogel Mebeverines dos

Vuxna och tonÄringar över 12 Är ska ta ett kuvert 30 minuter före frukost med medicinen och 30 minuter före middagen med ett annat kuvert. Vid behov, 30 minuter före lunch, ska en ny pÄse tas.

Fybogels biverkningar

Det finns vissa biverkningar, som med alla droger, men inte alla lider av dem.

Flatulens och svullnad Àr nÄgra av de biverkningar som Àr associerade med Fybogel.

I bipacksedeln för medicinsk information finns en fullstÀndig lista över biverkningar och det rekommenderas ofta att du lÀser detta innan du tar nÄgot lÀkemedel.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa fybogel-mebeverine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen