Köpa generisk PrEP

kr 4,570.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad anvÀnds för generisk PrEP?

Hos vuxna över 18 Är Àr generiska PrEP-tabletter en kombinationsbehandling med fast dos för humant immunbristvirus (HIV). Generiska PrEP-tabletter anvÀnds för att behandla personer med HIV-infektion som redan har behandlats med andra HIV-lÀkemedel eller som förstahandsbehandling för oerfarna patienter, i kombination med andra lÀkemedel som har ett annat verkningssÀtt Àn komponenterna i generisk PrEP.

Genom att rikta in sig pÄ vissa immunceller som kallas CD4 + -celler som Àr aktiva för att bekÀmpa viruset skadar HIV immunsystemet och detta kan leda till livshotande opportunistisk infektion (infektioner som normalt skulle vara ofarliga). Dessutom leder detta till förvÀrvat immunbristsyndrom om för mÄnga CD4 + -celler dödas (AIDS).

Generiska PrEP-piller hÀmmar eller saktar ned HIV: s förmÄga att föröka sig och spridas, vilket hÄller antalet virus nere och ökar antalet CD4-celler sÄ att immunsystemet kan regenerera, vilket minskar sannolikheten för progressiv sjukdom. Generisk PrEP kan anvÀndas för profylaxbehandling före exponering (PrEP).

PrEP Àr en ny form av behandling dÀr personer som inte Àr smittade med HIV Ànnu kan ha hög risk att ta ett generiskt PrEP-piller regelbundet för att minimera risken för att bli smittad. För uppföljning och testning kan alla som fÄr PrEp-behandling besöka en vÄrdgivare var tredje mÄnad.

Vad betyder PrEP?

PrEP stÄr för profylax av pre-exponering. För att bÀttre avskrÀcka överföringen av humant immunbristvirus (HIV-1) som orsakar aids Àr PrEP en ny terapi. Generisk PrEP, som tas som ett piller en gÄng om dagen, tillsammans med sÀkra sexaktiviteter, hjÀlper till att minimera risken för att HIV-1, det virus som Àr ansvarigt för AIDS, överförs. PrEP Àr för: 1. Det Àr för: 1. HIV-negativa mÀn som har sex med mÀn och som har stor risk för HIV-1-infektion. 2.

Manliga / kvinnliga intima partners har HIV-1 med en partner och den andra inte. 3. MÀn eller kvinnor som har sex med anvÀndare av injektionsdroger riskerar HIV-1-infektion. Du mÄste förbinda dig att ta generisk PrEP varje dag och att besöka lÀkaren för uppföljningsbehandling och test var tredje mÄnad.

SÄ hÀr kommer du igÄng: För att bli screenad och fÄ ett HIV-test sÄ snart som möjligt, kontakta din lÀkare. Generisk PrEP Àr för patienter som har hög risk för HIV-1-infektion. Tillsammans med hÀlsosamma sexaktiviteter kan generisk PrEP tas varje dag. Ta dig tid att studera och be din terapeut om hÀlsosam sex.

Vad anvÀnds i Generic PrEP?

TvÄ aktiva ingredienser i generiska PrEP-piller Àr de antiretrovirala lÀkemedlen emtricitabin (200 mg) och tenofovirdisoproxylfumarat (300 mg), som anvÀnds för att behandla HIV-infektion.

Vilka Àr biverkningarna av PrEP som ett generiskt lÀkemedel?

HuvudvÀrk, mag-tarmbesvÀr (illamÄende, diarré, förstoppning, magont), yrsel, utmattning, utslag, sömnsvÄrigheter, udda drömmar, depression Àr de vanligaste biverkningarna nÀr du tar generisk PrEP. En sjukdom som kallas mjölksyraacidos, som Àr en ansamling av mjölksyra i blodet som leder till leverskador som kan framkalla pankreatit, leversvikt eller njursvikt, Àr en mer extrem men mindre frekvent biverkning.

Vilka Àr farorna med att ta generiska PrEP för hÀlsan?

Mjölksyraacidos, nÀr man tar generiska PrEP-piller, Àr en sÀllsynt men potentiellt dödlig sjukdom som har dokumenterats. Det orsakas av överskott av mjölksyrauppbyggnad i blodet som leder till leverskada, och Àr vanligtvis förknippat med steatos (ansamling av fett i levern) pÄ grund av hepatomegali (leverförstoring) som kan inducera pankreatit, leversvikt eller njursvikt. Inom nÄgra mÄnaders vÄrd börjar symtomen och inkluderar: trötthet, krÀkningar och magont, andningssvÄrigheter, aptitlöshet, viktminskning, motorisk svaghet.

NÀr kan det inte finnas nÄgot behov av generisk PrEP?

Om du anvÀnder generisk PrEP, gör du det inte

  • Emtricitabin eller tenofovir eller nĂ„got av ingredienserna i generisk PrEP Ă€r allergiska mot
  • Du Ă€r gravid, ammar eller Ă€r gravid
  • FĂ„ lever- eller njursvikt
  • En infektion med kronisk hepatit B (HBV)
  • Utan att trĂ€ffa lĂ€kare har du en benstörning som osteoporos
  • Antiretrovirala lĂ€kemedel som innehĂ„ller lamivudin eller andra antiretrovirala lĂ€kemedel som verkar pĂ„ samma mekanism anvĂ€nds (nukleosid omvĂ€nd transkriptashĂ€mmare NRTI)
  • Du tar lĂ€kemedel, inklusive: andra retroviraler som didanosin, atazanavir och ritonavir, som interagerar med generisk PrEP.

Vilka mediciner hanterar generisk PrEP?

MÄnga farmaceutiska lÀkemedel stör generisk PrEP och ska inte anvÀndas nÀr du tar generisk PrEP eller precis efter din lÀkares diskussion och instruktioner:

  • LĂ€kemedel som inducerar en signifikant reaktion pĂ„ generisk PrEP: didanosin HIV
  • LĂ€kemedel som pĂ„verkar generisk PrEP: andra retroviraler, sĂ„som ritonavir,
  • Generiska PrEP-pĂ„verkade lĂ€kemedel: Atazanavir mot HIV

Hur kan generisk PrEP administreras?

Med eller utan snacks kan du ta dina generiska PrEP-piller med ett glas vatten en gÄng om dagen. SÄ lÀnge som din lÀkare ger rÄd kan du fortsÀtta ta dina generiska PrEP-piller dagligen och ditt tillstÄnd bör följas. Undvik inte att plötsligt ta dina generiska PrEP-piller, eftersom risken för HIV-resistens kan öka.

Hur lÄng Àr den generiska PrEP avsedd att ta?

SÄ lÀnge som din lÀkare ger rÄd kan du fortsÀtta ta dina generiska PrEP-piller dagligen och ditt tillstÄnd bör följas. Undvik inte att plötsligt ta dina generiska PrEP-piller, eftersom risken för HIV-resistens kan öka.

Saknar en generisk PrEP-dosering

Om du saknar en dos generisk PrEP, ta den sÄ snart du vet, sÄvida inte nÀsta dos beror, sÄ skjut upp den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur handlar jag PrEP generics?

PÄ en kall, torr plats kan du förvara din generiska PrEP under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa generisk PrEP”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen