Köpa glucophage

kr 551.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Glucophage, vad är det?

En av sex typer av diabetespiller som kommersiellt används för att behandla typ 2-diabetes är glukofag (metformin). Detta hjälper till att hålla ditt blodsocker inom ditt mål.

Observera att diabetesförebyggande hörnstenen är oförändrad. det är viktigt att anta en matplan och få massor av fysisk träning. Diabetespiller är också ett annat verktyg för att hålla blodtrycket under kontroll.

Hur fungerar Glucophage?

Glucophage hjälper till att producera mindre glukos från levern i kroppen. Det tillåter inte ytterligare insulin som frigörs av kroppen; därför inducerar det sällan låga blodsockernivåer (hypoglykemi) när det används ensamt. När Glucophage tas tillsammans med insulin eller andra diabetestabletter, såsom repaglinid, sulfonureid karbamid, kan hypoglykemi uppstå.

Glucophage har visat sig minska blodfettnivån och sannolikt leda till lätt viktminskning.

Vad ska jag göra om jag inte tar en dos?

Du kommer att ta dina diabetespiller om du inte har tagit dem så länge som mindre än 2 timmar har gått sedan din dos togs. Fråga vårdgivaren om det är längre än 2 timmar. Ta inte två doser för nästa måltid. Om den saknade dosen saknas, skriv ner den i loggboken.

Ska jag ta Glucophage med andra mediciner?

Glucophage associerar säkert med de flesta läkemedel. Påminn dock ofta vårdgivaren vilka läkemedel du tar och att läkemedlen ändras så att du kan garantera att blandningen är säker. Fråga hur diabetes kommer att påverkas av det nya läkemedlet.

Broschyr om glukofag

Vilka biverkningar känner du med Glucophage?

När kroppen väl är van vid att ta läkemedlet i många veckor försvinner enstaka biverkningar vanligtvis och kan inkludera måttlig diarré, trötthet eller irriterad mage.

Vid måltid kan intag av Glucophage minska biverkningarna. Om du upplever allvarlig smärta eller om biverkningarna varar mer än ett par veckor, kontakta vårdgivaren.

När du tar enbart Glucophage är hypoglykemi (lågt blodsocker) mindre troligt. När Glucophage tas i kombination med insulin, sulfonureider, Prandin eller Starlixx kan hypoglykemi uppstå (sulfonureider, Prandin och Starlix är andra typer av diabetespiller).

(a) De viktigaste biverkningarna är mycket sällsynta och uppträder mestadels hos personer vars njurar eller lever inte fungerar normalt. Mjölksyraacidos är den allvarligaste biverkningen. Det kan vara farligt. För att avgöra om du är i riskzonen kommer läkaren att övervaka din njure- och leverfunktion.

Hur ska jag veta om det fungerar?

Vid de tidpunkter som föreskrivs av din vårdgivare, övervaka ditt blodsocker. Dosen fungerar om blodsockret eller A1C ligger under målet för det mesta. Kontrollera mängden och typerna av konsumerad mat, om inte, även om du inte har tagit medicinen i rätt dos. Fråga din vårdgivare om din glukos är förhöjd i några veckor. Det kan kräva en ändring av dosen.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa glucophage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen