Köpa gyno-daktarin

kr 523.00

Se apoteket 

Beskrivning

Inget läkemedelsköp Gyno Daktarin

Vad är Daktarin Gyno?

Daktarin är ett svampdödande läkemedel som används för att behandla hud- och nagelsvampinfektioner, såväl som oral och genital candidiasis. Det finns flera olika typer, varav flera, baserat på den störning du väljer att hantera, skulle vara mer lämpliga än andra.

Många typer av läkemedel är aktuella terapier som omedelbart administreras till det eller de infekterade områdena som i de flesta fall kan användas i flera dagar efter frånvaron av infektionseffekterna för att säkerställa att infektionen inte återkommer och att alla svampceller och bakterier dödas.

Hur administreras Daktarin?

Hur du använder drogen beror på vilken typ du begär och vilken sjukdom du hanterar. Gyno-Daktarin: Denna inre kräm är endast avsedd för vaginal candidiasis och kan endast användas med det terapeutiska medlet som kommer med applikatorn. Den kan användas en gång om dagen, vanligtvis på natten, precis före sänggåendet.

Även om du har tid kan du göra det i 7 dagar. Det är säkrare att stoppa kontakten när du använder Gyno-Daktarin, eftersom det finns en liten risk för att viruset kommer att överföras till din partner. Det finns också en risk att en kondom kan påverkas av krämen, så du kanske inte täcks av könssjukdomar och graviditet.

Det rekommenderas att du fortsätter att ta läkemedlet i flera dagar efter att tecknen har försvunnit i vissa formuleringar av Daktarin, men läs bipacksedeln som följer med ditt recept för att säkerställa att du vet hur du använder det korrekt. Du kan dock förhindra nära interaktion med ögonen och andra slemhinnor med alla typer av Daktarin.

Vilka doser av Gyno-Daktarin finns tillgängliga?

Denna vaginala candidiasis-kräm finns i en enda dos och har, beroende på svårighetsgraden av infektionen, visat sig hjälpa till att utrota candidiasis i en dos. Det skulle vara möjligt för din läkare att informera dig om applikationsfrekvensen och hur länge. Ett rör med mikonazolkräm innehållande Gyno-Daktarin är 2 procent 78 g.

Daktarins effekter på gynosidan

Risken för negativa biverkningar är relativt låg, eftersom detta läkemedel administreras omedelbart vid behov och inte behöver filtreras in i ditt system. I början av behandlingen kan biverkningar orsaka könssmärta eller repor, men detta kommer sannolikt att försvinna. Det är dock bäst att chatta med läkaren om de fortsätter eller om du känner något mer allvarligt.

Vilka steg ska man ta medan Gyno-Daktarin används

En mycket hälsosam medicin, Gyno-Daktarin är perfekt för de flesta kvinnor. Du kan dock inte använda denna behandling om du är allergisk mot något av de ämnen som används i vaginalkrämen. Om du är gravid eller ammar kan du fortfarande vara försiktig och prata med läkaren för att kontrollera om fördelen med att använda läkemedlet överväger risken.

Gyno Daktarin-kommando (över disk)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Gyno Daktarin. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, Gyno Daktarin;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Gå till onlineläkertjänsten online, eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa gyno-daktarin”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen