Köpa imigran

kr 1,081.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Imigran

Vad använder de Imigran för?

Imigran 100 mg piller används med eller utan aura, vilket är uppfattningen om syn- och / eller luktstörningar, för att lindra akuta migränattacker och är typiskt den första indikationen på att migrän är på väg. Imigran 100 mg piller är främst avsedda för lindring av migränattacker för att lindra obehag i huvudvärk och andra symtom, inklusive ljusexponering och illamående, men används inte för att förebygga migränvärk.

Vid båda punkterna i en migränattack kan du använda Imigran 100 mg piller, men det är mer framgångsrikt om det ges så snart som möjligt efter de första symtomen på smärta och / eller aura. Tabletterna av Imigran 100 mg är inte effektiva vid behandling av andra former av huvudvärk.

Hur fungerar Imigran?

Det finns sumatriptan i Imigran 100 mg kapslar, som används för att behandla migrän. Sumatriptan är en del av en grupp läkemedel som kallas triptaner i 100 mg Imigran-tabletter och är en serotoninagonist som efterliknar serotonins verkan (även känd som 5-hydroxytryptamin eller 5-HT). Serotonin är ett hormon i hjärnan som reglerar humör, känslor av obehag, sexuell aktivitet och sömn, samt blodkärlsförträngning (förträngning). Migrän misstänks orsakas av en av flera orsaker till migrän, vilket i sin tur aktiverar sensoriska nerver i närheten för att uppleva obehag, genom utvidgning eller expansion av blodkärl i hjärnan.

I dessa förstorade blodkärl aktiverar sumatriptan i 100 mg Imigran-tabletter serotoninreceptorer, vilket gör att de kan dra ihop sig igen (vasokonstriktion) och hämma trigeminusnervfunktionen, vilket lindrar smärta. Det misstänks att dessa handlingar leder till sumatriptans anti-migränaktivitet och lindrar smärtan och andra effekter av en migränattack.

Vad finns i Imigran?

Det aktiva läkemedlet, en serotoninagonist som används för att lindra migrän, finns i Imigran 100 mg kapslar. De inkluderar också laktos, natriumkroskarmellos, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, hypromellos (464) och OYS-7393 Opadry White.

Vilka är Imigrans biverkningar?

Yrsel, sömnighet, sensoriska störningar som stickningar, stickningar eller domningar i huden (parestesi), brist på känslighet för smärta eller beröring (hypestesi), andfåddhet, känsla av tyngd, smärta, känslor av värme eller kyla, obehag eller täthet, utmattning, utmattning är de vanligaste biverkningarna när du tar Imigran 100 mg kapslar.

När är det inte lämpligt att använda Imigran?

Om du använder Imigran 100 mg piller, bör du inte

  • Du är allergisk mot sumatriptan eller något av Imigran-ingredienserna
  • Du har antingen haft en hjärtattack eller en diagnos av ischemisk hjärtsvikt, koronar vasospasm (Prinzmetal angina), perifer artärsjukdom, stroke eller övergående ischemisk attack (TIA)
  • Har levercancer
  • Högt blodtryck i blodet (högt blodtryck)
  • Läkemedel som binder till Imigran används, inklusive: derivat av ergotamin eller ergotamin (inklusive metysergid); hämmare av monoaminoxidas (MAO-hämmare); andra serotoninagonistantidepressiva medel, såsom SSRI;

Vilka läkemedelsvaror kommunicerar med Imigran?

Flera läkemedel stör Imigrans 100 mg tabletter och ska inte tas när du tar Imigran eller först efter läkarens diskussion och instruktioner:

  • Ergotderivat, inklusive metysergid (även mot migrän), ska inte ges 24 timmar före och 6 timmar efter Imigran.
  • Du kan inte ta MAO-antidepressiva medel förrän 14 dagar efter att Imigran har tagits.
  • SNRI: er; andra antidepressiva serotoninagonister, såsom SSRI.

Hur tar de Imigran?

Vid varje punkt av en migränattack kan du ta dina 100 mg Imigran-piller, men om det tas så snart som möjligt efter de första symtomen på smärta och / eller aura är det mer framgångsrikt. Du bör ta en eller två 100 mg Imigran-tabletter med ett glas vatten, med eller utan snacks, enligt din läkare. Du kan inte ta ytterligare en dos Imigran för samma migrän, så om du får ytterligare en migränattack under de närmaste 24 timmarna, kommer du att ta en ny dos Imigran för samma migrän så länge du inte tar mer än 300 mg i en 24-timmars cykel.

Hur lagrar jag Imigran?

Innan du använder dem kan du förvara dina 100 mg Imigran-tabletter i förpackningen. På en kall, torr plats kan du förvara dina Imigran-tabletter på 100 mg under 25 ° C.

Imigrans kommando (utan recept)

Du bör beställa Imigran genom att klicka genom tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör när du är involverad i ett alternativ migränmedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Imigran;
Se fler läkemedel / produkter mot migrän;
Läs mer detaljer om migrän.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa imigran”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen