Köpa imodium-jarabe

kr 523.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är sirap med Imodium?

Loperamid ingår i en klass av läkemedel som kallas antidiarréläkemedel. Loperamid används för att behandla korta perioder av diarré som inte orsakas av en bakteriell infektion, tillsammans med rehydreringsterapi (vätskor och elektrolyter). Det används också för att lindra kronisk diarré orsakad av inflammatorisk tarmsjukdom (t.ex. Crohns sjukdom) och för att minska mängden avföring som frigörs av personer som har eller har tagit bort en del av tarmarna från ileostomier eller kolostomier.

Det verkar för att minska mängden avföring som produceras, minska avföringsfrekvensen, göra avföringen mjukare och minska kramper genom att påverka nerverna i tarmarna.

Detta läkemedel kan finnas i många olika formuleringar och / eller under flera namn. Under alla förhållanden som nämns här kanske ett visst märke av detta läkemedel inte finns tillgängligt i alla typer eller kanske inte licensieras. Ofta, med alla fall som diskuteras här, kan vissa formuleringar av detta läkemedel inte användas.

Hur är jag tänkt att använda Imodium sirap?

Den föreskrivna dosen av loperamid är en initial dos på 4 mg för vuxna och barn 12 år och äldre som har akut eller återkommande diarré, följt av en dos på 2 mg efter varje tarmrörelse (eller diarréepisod). Överskrid inte 16 mg dagligen. För kronisk diarré kan denna dos ges som en enstaka daglig dos eller i separata doser tills den optimala dagliga dosen har identifierats.

På föreskrift av läkare kan barn i åldern 6 till 12 år (10 kg till 20 kg) använda detta läkemedel för akut eller kronisk diarré. Lägsta dosering för den första dagen är 2 mg två gånger om dagen för barn i åldern 6 till 8 år (eller 20 kg till 30 kg per vikt). Lägsta dosering för den första dagen för barn 8-12 år som väger mer än 30 kg är 2 mg 3 gånger om dagen. Läkemedlet ges först efter evakuering om diarrén kvarstår och mängden som ska ges beror på barnets vikt. Kontakta din läkare eller apotekspersonal för att få det föreskrivna numret.

Vilka biverkningar är möjliga med detta läkemedel?

Biverkningar kan orsakas av vissa läkemedel. När det ges i vanliga doser är en biverkning en oavsiktlig reaktion på ett läkemedel. Det kan finnas måttliga eller allvarliga, akuta eller livslånga biverkningar.

Inte alla individer som tar detta läkemedel lider av de biverkningar som beskrivs nedan. Meddela din vårdgivare om du märker någon av dessa biverkningar kontinuerligt eller om de blir värre med tiden.

Minst 1 procent av personerna som tar detta läkemedel har rapporterat följande biverkningar. Det är möjligt att övervaka många av dessa biverkningar och vissa kan blekna över tid på egen hand.

Om du märker dessa biverkningar och är allvarliga eller besvärande, kontakta läkare eller vårdgivare. Din apotekspersonal kommer att informera dig om biverkningar.

  • Känsla av sveda eller repa på tungan (snabbupplösande tabletter)
  • Yrsel
  • Sömnlöshet
  • Muntorrhet
  • Via gaser
  • Huvudvärk
  • Sjukdom eller kräkningar
  • Trötthet

Kommer detta läkemedel att ha andra försiktighetsåtgärder eller varningar?

Var noga med att berätta för läkaren om eventuella medicinska problem eller allergier du kan ha, vilka mediciner du tar, oavsett om du är gravid eller ammar, och andra viktiga hälsofakta innan du börjar ta läkemedlet. Hur du kan använda detta läkemedel kan påverka dessa variabler.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa imodium-jarabe”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen