Köpa indivina

kr 1,110.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Indivina?

Indivina är en behandling för hormonersättning (HRT). Det innehåller östrogen och gestagen, två former av feminina hormoner. Indivina används hos kvinnor i klimakteriet som har gått igenom klimakteriet i minst tre år efter deras senaste naturliga cykel.

Var använder de Indivina?

Lindring av symtom som uppstår efter klimakteriet

Mängden östrogen som frigörs av en kvinnas kropp minskar under klimakteriet. Symtom som hett ansikte, nacke och bröst (”värmevallningar”) kan orsakas av detta. Indivina, efter klimakteriet, lindrar dessa symtom. Endast om dina symtom väsentligt strider mot ditt vardagsliv skulle du ordineras Indivina.

Förekomst av osteoporos

Vissa människor kan odla spröda ben efter klimakteriet (osteoporos). Du kan utforska med din läkare alla tillgängliga lösningar. Du kan använda Indivina för att undvika osteoporos efter klimakteriet om du har högre risk för frakturer på grund av osteoporos, och andra läkemedel är inte lämpliga för dig.

Hur tas Indivina?

Ta detta läkemedel exakt enligt dina läkare. Kontakta läkare eller apotekspersonal om du inte får information. För att behandla symtomen så länge som möjligt kan läkaren försöka administrera den lägsta dosen. Om du tycker att denna dos är för hög eller inte tillräckligt stark, tala med läkaren. Ta en Indivine-tablett dagligen, helst ungefär samma tid på dagen.

För att hjälpa dig att hålla koll på ditt dagliga tablettintag är kalenderdagarna inskrivna på blistersidan. Svälj tabletten hela med en öl vid behov. Normalt kommer du att börja med den lägsta dosen Indivine och, om så är lämpligt, kommer den att ökas. Din läkare bör sträva efter att ge den lägsta dosen som lindrar effekterna under kortast möjliga tid. Tala med läkaren om dina villkor inte förändras efter tre månader. Ändra inte dosen eller sluta ta tabletterna själv om du tycker att Indivinas effekt är för hög eller för svag, men fråga din läkare om råd.

Primära influenser

Som andra läkemedel kan detta läkemedel orsaka biverkningar, även om inte alla lider av dem, särskilt i början (under de första månaderna av behandlingen), till exempel kan det uppstå oregelbunden blödning. Dessa försvinner också med fortsättning,

Om behandlingen. Det finns några fall som du kan behöva undvika att ta Indivina. Om du har något av följande problem, tala omedelbart för din läkare:

 • Utvecklingen av gulsotssymtom (gulning av huden eller ögonvitorna)
 • För första gången får du migränhuvudvärk
 • Att ha gravid
 • Det är en stor ökning av blodtrycket,

Jämfört med kvinnor som inte använder HRT identifieras följande sjukdomar oftare hos kvinnor som använder HRT:

 • Bröstcancercancer
 • En oregelbunden utveckling eller sjukdom i livmoderslemhinnan (endometriumhyperplasi eller cancer)
 • Äggstockscancer
 • I venerna i benen eller lungorna, blodproppar (venös tromboembolism)
 • Hjärtsjukdom
 • Stroke
 • Trolig minnesförlust om HRT börjar vid 65 års ålder eller äldre.

Se broschyren för mer information om dessa biverkningar.

Hur lagras Indivina?

Förvara detta läkemedel utom räckhåll för barn. Använd inte Indivina efter det utgångsdatum som visas på rutan. Förvara den under 25 ° C. Förvara den i originalförpackningen för att skydda den mot fukt. Använd inte överflödigt vatten eller köksavfall för att kassera drogen. Berätta för apotekaren hur du ska kasta läkemedel som du inte använder längre. Du kommer att fortsätta att skydda världen på detta sätt.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa indivina”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen