Köpa invicorp

kr 1,781.00

Se apoteket 

Beskrivning

Och vad är Invicorp?

Det föreskrivna läkemedlet för erektil dysfunktion är Invicorp. De levereras som injektionsampuller och varje ampull innehåller 25 mikrogram aviptadil (vasoaktiv tarmpolypeptid) och 2 mg mesylatfentolamin.

Vilka är Invicorps främsta fördelar?

Där andra terapier har misslyckats kan Invicorp också lyckas: 73 procent av männen som har misslyckats med att få erektion med andra behandlingar har funnit Invicorp effektiva. Oavsett orsaken till erektil dysfunktion har det visat sig fungera (t.ex. blodkärlsjukdom, diabetes och nerver i penis). Kliniska studier på över 1500 patienter har visat att Invicorp är framgångsrikt och säkert när det används som vägledning.

Hur fungerar Invicorp?

De aktiva ingredienserna (aviptadil och fentolaminmesylat) i Invicorp kontrollerar blodflödet i och utanför penis. Fentolaminmesylat förbättrar blodflödet till penis, medan aviptadil sänker blodflödet från penis. Detta gör att penis kan stanna med mer blod, vilket skapar en erektion.

Efter Invicorp självinjektion kan det ta lite längre tid att få erektion, cirka fem och tio minuter. Injicering av Invicorp kan se till att din erektion är tillräcklig för att ha samlag. Normalt varade inte erektionen längre än en timme. Om din erektion har pågått i mer än fyra timmar, kontakta din läkare eller sjukhus.

Hur används Invicorp?

Innan du använder Invicorp är det viktigt att du läser den bifogade bipacksedeln noggrant. Det ska endast användas efter att en brittiskt registrerad läkare har fått ett recept och du ska inte ta något annat läkemedel mot erektil dysfunktion samtidigt som Invicorp.

Invicorp är utformad för att specifikt införas i den svampiga vävnaden på vardera sidan om penisaxeln (intracavernös injektion). En läkare eller sjuksköterska kommer att lära dig hur du administrerar den första injektionen, och för vägledning om hur du spänner för injektionen kan du lyssna på instruktionerna i patientinformationsbladet. Du kan kontakta läkaren om du inte kan komma ihåg hur du ger injektionen. När du inte är säker på vad du ska göra ska du inte försöka använda injektionen.

En ampull (25 mikrogram aviptadil (vasoaktiv tarmpolypeptid) och 2 mg fentolaminmesylat) administreras i normal dos. – när du ordinerar medicinen måste du injicera hela ampullens innehåll.

Högst en ampull om dagen och högst tre injektioner per vecka får ges. För en enda injektion innehåller varje ampull rätt mängd.

Passar Invicorp för mig?

Endast män som har rätt till en online-konsultation, och mest specifikt, som har fått detta tidigare och har fått lära sig hur man använder medicinen, kommer att få leverera Invicorp av Online Doctor-tjänsten. Invicorp är endast lämpligt för personer som utan framgång har försökt orala ED-läkemedel och som också kan ha haft liten eller ingen framgång med Caverject eller andra injektioner av alprostadil.

Vad är Invicorps biverkningar?

Men inte alla stöter på dem, Invicorp kan orsaka biverkningar. Bara 2 till 5 procent av männen rapporterade smärta i injektionen i kliniska prövningar och det fanns inga register över smärta efter injektionen. Det visade sig vara mindre obehagligt än för Caverject.

 • Allvarliga negativa konsekvenser
 • Sällsynta negativa konsekvenser (förväntas hos 1 till 10 av 10 000 patienter)

Långvarig erektion med obehag. Om din erektion har pågått i mer än fyra timmar, kontakta din läkare eller sjukhus.

 • Ganska ovanliga skadliga resultat (förväntas hos färre än 1 av 10 000 patienter)
 • Kramper nära buken (kärlkramp), bröstsmärtor. Kontakta din läkare eller sjukhus.
 • Andlös hjärttromb, ångest, troligen allvarlig smärta i vänster arm och bröstsmärta. När dessa tecken uppstår, slå 999.

Icke-allvarliga negativa konsekvenser.

Populära biverkningar (förväntas hos 1-10 av 100 patienter)
 • Rödhet i överkroppen och öronen
 • Runt injektionsstället med svullnad. Genom att sluta sätta in Invicorp i en klar ven minskar du risken för blåmärken.
Sällsynta biverkningar (förväntas hos 1 till 10 av 1000 patienter)
 • Yrsel, migrän.
 • Ökad rytm eller hjärtklappning.
 • Om du har några av dessa biverkningar, sluta använda Invicorp.
 • Ackumulering av blod vid injektionsstället under huden.
Sällsynta negativa konsekvenser (förväntas hos 1 till 10 av 10 000 patienter)
 • Små penisklumpar tillskrivs upprepade injektioner.
 • Värk vid injektionsstället.
 • Läs patientbroschyren som ingår i satsen innan du påbörjar proceduren för en fullständig lista över potentiella biverkningar och andra relevanta detaljer. Det är också möjligt att komma åt broschyren online.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa invicorp”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen