Köpa kliovance

kr 592.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

För vad använder Kliovance?

Kliovance-tabletter (även känd som Activelle) är en kontinuerlig kombinationshormonersättning (HRT) -behandling som används hos intakta livmoderkvinnor för att ersätta förlusten av östrogenutveckling i äggstockarna efter klimakteriet.

KLIOVANCE-piller tenderar att lindra menopausala symtom orsakade av östrogenbrist, såsom värmevallningar, nattliga svettningar, sömnlöshet, torrhet i slidan, huvudvärk, humörsvängningar, bristande fokus och energiutmattning, samtidigt som man skyddar mot endometriecancer (livmoderslemhinnan).

Det används också för att undvika benförsämring postmenopausal (osteoporos) och minska risken för frakturer. Fortsatt användning av Kliovance-tabletterna undviker cyklisk eller sekventiell HRT-associerad intermittent abstinensblödning.

Hur mår Kliovance?

KLIOVANCE-tabletter (även känd som Activelle) innehåller en blandning av två hormoner som ingår i en kontinuerlig kombination av hormonersättning (HRT). 17β-östradiol är ett kemiskt och biologiskt ekvivalent syntetiskt östrogen till endogent humant östradiol som eliminerar bristen på utveckling av östrogen hos kvinnor i klimakteriet.

Östrogen är det kvinnliga steroidhormonet som frigörs av äggstockarna som binder inuti östrogenkänsliga celler till specifika receptorer och aktiverar dem för att utveckla proteiner som är involverade i olika aspekter av kvinnliga sekundära egenskaper, som menstruationscykelkontroll.

I flera fysiologiska vägar har östrogen också många andra åtgärder, inklusive bevarande av benmassa och lipidmetabolism (fetter). KLIOVANCE-tabletter innehåller också noretisteron, en syntetisk progesteronhormonanalog, vilket innebär att hormonets molekylära sammansättning starkt matchar den för progesteron, som genereras naturligt, och därmed fungerar på liknande sätt.

Genom att förvandla replikationsprocessen till den sekretoriska fasen arbetar progesteron hos kvinnor före klimakteriet på endometrium (livmoderslemhinnan).

Detta gör att endometrium, som har förtjockats under den första halvan av cykeln som svar på östrogen, slutar utvecklas och börjar utsöndra hormoner och andra proteiner som krävs om reproduktion råkar upprätthålla en graviditet; i övrigt minskar östrogen- och progesteronnivåerna och endometrium tappas (menstruation).

Noretisterons funktion i Kliovance-tabletter är densamma, men dess funktion hos kvinnor i klimakteriet är att hämma överdriven endometriell utveckling i förhållande till de östrogener som finns i Kliovance-tabletter, och detta hjälper till att förhindra endometriecancer.

Vad innehåller det på Kliovance?

De aktiva ingredienserna i Kliovance-tabletter är 17β-östradiol (1 mg), ett syntetiskt östrogenhormon och noretisteron (0,5 mg), ett syntetiskt gestagenhormon, som används tillsammans för att komplettera kontinuerlig hormonbehandling (HRT). De innehåller också monohydratlaktos, majsstärkelse, sampolvidon, talk, stearat av magnesium, hypromellos och triacetin.

Vilka är biverkningarna av Kliovanz?

Obehag och ömhet i bröstet; menstruationsblödning (kraftig blödning), vaginal inflammation (vaginit) och trast; vätskeretention; depression; ryggont; huvudvärk; och illamående är de vanligaste biverkningarna av att ta Kliovance.

Vilka är hälsokonsekvenserna av Constant Premia?

Det finns hälsorisker förknippade med långvarig hormonersättningsterapi (HRT) med Kliovance-piller, särskilt en ökad risk för bröst- och äggstockscancer i förhållande till HRT med enbart östrogen, men det minskar risken för endometriecancer. En förhöjd risk för kranskärlskomplikationer, såsom hjärtinfarkt och stroke, liksom venös trombos och lungemboli, kopplades till hormonersättningsterapi i kombination med östrogen och gestagen.

När är Kliovance inte tänkt att användas?

Om du använder Kliovance-tabletter använder du inte Kliovance-tabletter om

  • 17β-östradiol eller noretisteron eller någon komponent i Kliovance är allergisk mot
  • Du har en familj eller tidigare historia av bröstcancer, endometriecancer eller levercancer.
  • Du har diagnosen trombos eller stroke (blodproppar).
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Porphyria har (en metabolisk sjukdom med förändrad blodpigmentproduktion).
  • Har levercancer
  • Läkemedel som kan störa Kliovance, inklusive antikonvulsiva medel som fenytoin och karbamazepin, antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, nevirapin och efavirenz, anti-svamp ketokonazol och växtbaserade läkemedel som innehåller johannesört
  • Du har en oförklarlig källa till onormal menstruationsblödning
  • Har högt blodtryck, vilket inte är väl kontrollerat,

Hur är Kliovance tänkt att ta?

Du bör ta dina tabletter med ett glas vatten en gång om dagen, varje dag samtidigt, med eller utan snacks. För en månads leverans innehåller varje förpackning 28 tabletter och när du har slutfört ett paket kan du starta ett nytt paket nästa dag. Om dina symtom förändras eller så länge som din läkare rekommenderar kan du ta Kliovance-piller.

Hur lång tid ska du ta Kliovanza?

Om dina symtom förändras eller så länge som din läkare rekommenderar kan du ta Kliovance-piller.

Glömd dos av Kliovance

Om du saknar en dos Kliovan, ta den så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos är beredd, så skjut upp den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur är det meningen att jag ska lagra Kliovanz?

Du bör förvara dina tabletter på en kall, torr plats under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa kliovance”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen