Köpa komboglyze

kr 1,042.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Hur fungerar Komboglyze?

Det finns tvÄ lÀkemedel i denna produkt: saxagliptin och metformin. Saxagliptin verkar genom att öka nivÄerna av inkretin-kallade naturliga föreningar. Inkreter, sÀrskilt efter en mÄltid, hjÀlper till att reglera blodsockret genom att öka frisÀttningen av insulin. De minskar ocksÄ mÀngden socker som skapas av din lever.

Hur mycket betalar det för Komboglyze?

AnvÀndningen av ett enda apotek baseras pÄ denna Komboglyze-prisguide. Kostnaden för den orala tabletten Komboglyze med förlÀngd frisÀttning (2,5 mg / 850 mg) Àr cirka 111,29 euro för ett lager av 56 tabletter.

Dosering Komboglyze

Till förÀldrarna

Administrera den rekommenderade dosen PO med kvÀllsmat en gÄng om dagen. Den föreslagna startdosen för patienter som behöver 5 mg saxagliptin och som för nÀrvarande inte tar metformin Àr 500 mg metformin; 5 mg saxagliptin PO en gÄng dagligen; höja dosen gradvis för att minska gastrointestinala biverkningar relaterade till metformin.

Börja med den aktuella dagliga dosen av metformin, eller den nÀrmaste terapeutiskt acceptabla dosen, hos patienter som behandlas med metformin. 1000 mg metformin; 2,5 mg saxagliptin VO en gÄng dagligen kan anvÀndas till patienter som anvÀnder 2,5 mg saxagliptin i kombination med metformin med förlÀngd frisÀttning.

De enskilda komponenterna kan anvÀndas till patienter som fÄr 2,5 mg saxagliptin som inte har fÄtt metformin eller som behöver en metformindos större Àn 1000 mg. PÄ grund av risken för nedsatt njurfunktion, anvÀnd en försiktig initial- och underhÄllsdos hos Àldre patienter; modifiering baserad pÄ korrekt undersökning av njurfunktionen. Maximalt: 2.000 mg / dag metformin och 5 mg / dag saxagliptin. Den dagliga dosen av saxagliptin Àr 2,5 mg / dag OV hos patienter som tar en potent CYP3A4 / 5-hÀmmare.

Hur tas Komboglyze?

Komboglyze ska tas enligt ordination en gÄng om dagen. Komboglyze tas vanligtvis med middag en gÄng om dagen för att lindra biverkningarna av störd mage. SvÀlj tabletterna hela: krossa inte, klipp inte eller tugga tabletterna och justera inte dosen efter samrÄd med vÄrdpersonalen.

Komboglyzeze broschyr

Vilka Àr Komboglyzes biverkningar?

Komboglyzes vanliga biverkningar inkluderar

  • Övre luftvĂ€gsinfektion.
  • Nasal eller rinnande inflammation i nĂ€san och halsont.
  • Infektion i urinvĂ€garna.
  • HuvudvĂ€rk.
  • Med diarrĂ©.
  • Yrsel och krĂ€kningar.

De typiska mageffekterna av Komboglyze kan minimeras genom att ta Komboglyze med mat. Informera vÄrdpersonalen om du har oförklarliga magproblem. Problem med magen som börjar senare under ÄterhÀmtningen kan vara ett symptom pÄ nÄgot allvarligare.

affÀr

Komboglyze: butiker mellan 68 och 77 grader F, utflykter mellan 59 och 86 grader F Àr tillÄtna.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa komboglyze”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen