Köpa komboglyze

kr 1,042.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Hur fungerar Komboglyze?

Det finns två läkemedel i denna produkt: saxagliptin och metformin. Saxagliptin verkar genom att öka nivåerna av inkretin-kallade naturliga föreningar. Inkreter, särskilt efter en måltid, hjälper till att reglera blodsockret genom att öka frisättningen av insulin. De minskar också mängden socker som skapas av din lever.

Hur mycket betalar det för Komboglyze?

Användningen av ett enda apotek baseras på denna Komboglyze-prisguide. Kostnaden för den orala tabletten Komboglyze med förlängd frisättning (2,5 mg / 850 mg) är cirka 111,29 euro för ett lager av 56 tabletter.

Dosering Komboglyze

Till föräldrarna

Administrera den rekommenderade dosen PO med kvällsmat en gång om dagen. Den föreslagna startdosen för patienter som behöver 5 mg saxagliptin och som för närvarande inte tar metformin är 500 mg metformin; 5 mg saxagliptin PO en gång dagligen; höja dosen gradvis för att minska gastrointestinala biverkningar relaterade till metformin.

Börja med den aktuella dagliga dosen av metformin, eller den närmaste terapeutiskt acceptabla dosen, hos patienter som behandlas med metformin. 1000 mg metformin; 2,5 mg saxagliptin VO en gång dagligen kan användas till patienter som använder 2,5 mg saxagliptin i kombination med metformin med förlängd frisättning.

De enskilda komponenterna kan användas till patienter som får 2,5 mg saxagliptin som inte har fått metformin eller som behöver en metformindos större än 1000 mg. På grund av risken för nedsatt njurfunktion, använd en försiktig initial- och underhållsdos hos äldre patienter; modifiering baserad på korrekt undersökning av njurfunktionen. Maximalt: 2.000 mg / dag metformin och 5 mg / dag saxagliptin. Den dagliga dosen av saxagliptin är 2,5 mg / dag OV hos patienter som tar en potent CYP3A4 / 5-hämmare.

Hur tas Komboglyze?

Komboglyze ska tas enligt ordination en gång om dagen. Komboglyze tas vanligtvis med middag en gång om dagen för att lindra biverkningarna av störd mage. Svälj tabletterna hela: krossa inte, klipp inte eller tugga tabletterna och justera inte dosen efter samråd med vårdpersonalen.

Komboglyzeze broschyr

Vilka är Komboglyzes biverkningar?

Komboglyzes vanliga biverkningar inkluderar

  • Övre luftvägsinfektion.
  • Nasal eller rinnande inflammation i näsan och halsont.
  • Infektion i urinvägarna.
  • Huvudvärk.
  • Med diarré.
  • Yrsel och kräkningar.

De typiska mageffekterna av Komboglyze kan minimeras genom att ta Komboglyze med mat. Informera vårdpersonalen om du har oförklarliga magproblem. Problem med magen som börjar senare under återhämtningen kan vara ett symptom på något allvarligare.

affär

Komboglyze: butiker mellan 68 och 77 grader F, utflykter mellan 59 och 86 grader F är tillåtna.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa komboglyze”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen