Köpa lamisil-crema-gel

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning anvÀnds Lamisil?

Ett aktuellt lĂ€kemedel som anvĂ€nds för att bota svampinfektioner i huden, sĂ€rskilt tinea pedis eller fotorm, allmĂ€nt kĂ€nd som fotsvamp, Ă€r Lamisil 1 procent krĂ€m. ”solsvamp” solsvamp (pityriasis versicolor). Lamisil-krĂ€m anvĂ€nds ocksĂ„ för att behandla hudinfektion av Candida (trast).

Hur fungerar Lamisil?

Terbinafin, ett svampdÀmpande lÀkemedel som anvÀnds för att behandla en mÀngd svampinfektioner, finns i Lamisil 1-procentig krÀm och Àr sÀrskilt effektivt mot dermatofytsvampar som Trichophyton-svampar som orsakar ringmaskinfektioner i olika delar av kroppen; Àven jÀst som Candida som orsakar trast eller candidiasis.

Ett svampenzym, squalenepoxidas, som hÀmmar syntesen av ergosterol, en sterol som Àr huvudkomponenten i svampcellmembranet, hÀmmas av terbinafin i Lamisil 1-procents krÀm.

Konsekvensen Àr att svampcellens membran försvagas, vilket gör att innehÄllet i cellen kan lÀcka, dödar svampen och stoppar spridningen av infektionen, vilket lindrar symtomen som orsakas av infektionen, inklusive klÄda och inflammation.

Vad finns i Lamisil?

Den aktiva ingrediensen terbinafinhydroklorid (1%), ett svampdödande lÀkemedel som anvÀnds för att behandla svampinfektioner, finns i Lamisil 1% -krÀm. Den innehÄller Àven: natriumhydroxid, bensylalkohol, sorbitanmonostearat, cetylpalmitat, cetylalkohol, stearylalkohol, polysorbat 60, demineraliserat vatten, isopropylmyristat.

Vilka Àr Lamisils biverkningar?

Rödhet, repor eller stickningar vid injektionsstÀllet Àr de vanligaste biverkningarna nÀr du tar Lamisil 1 procent krÀm.

NÀr var Lamisil inte tÀnkt att anvÀndas?

Om du anvÀnder Lamisil 1 procent krÀm, gör du det inte

  • Du Ă€r allergisk mot terbinafin eller nĂ„got av innehĂ„llsĂ€mnena i Lamisil.
  • Du Ă€r gravid, ammar eller Ă€r gravid

Hur ska Lamisil anvÀndas?

En eller tvÄ gÄnger om dagen, beroende pÄ svÄrighetsgraden av infektionen, kan du lÀgga Lamisil 1 procent krÀm till de infekterade omrÄdena. Som din lÀkare har rekommenderat kan du genomgÄ behandling, vanligtvis i 1-2 veckor, innan alla tecken och effekter av infektionen har gÄtt. För att rengöra torr hud, tillsÀtt grÀdden och massera den försiktigt i huden. För att undvika spridning av bakterier, tvÀtta ansiktet. LÀgg inte ögonen i grÀdden.

Hur lÀnge Àr Lamisil tÀnkt att anvÀndas?

Enligt din lÀkare kan du fortsÀtta att anvÀnda 1% Lamisil-krÀm, vanligtvis i 1-2 veckor, innan alla tecken och symtom pÄ infektionen har gÄtt.

Saknad Lamisil-dosering

NÀr du tappar en dos av Lamisil 1% krÀm, ta den sÄ snart du kommer ihÄg det, sÄvida det inte Àr dags för nÀsta dos att skjuta upp den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Lamisil?

PÄ en kall, torr plats kan du förvara Lamisil 1 procent krÀm under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa lamisil-crema-gel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen