Köpa lansoprazol

kr 425.00

Se apoteket 

Beskrivning

Av vilken anledning anvÀnds Lansoprazole?

Lansoprazol-tabletter anvÀnds för att behandla symtom orsakade av gastrisk Äterflöde, vilket hÀnder nÀr magens syraproduktion backar upp i matstrupen nÀr sphincteren (muskeln vid skÀrningspunkten mellan matstrupen och magen), som vanligtvis fungerar som en envÀgsventil , agerar inte korrekt eller Àr nedsatt.

Esofagit reflux (Àven kallat gastro-esofageal reflux syndrom eller GORD) orsakar tecken som halsbrÀnna och dyspepsi (matsmÀltningsbesvÀr och magont) och kan orsaka inflammation för att skada matstrupen (matstrupen).

Lansoprazol kapslar anvÀnds ocksÄ för detektion, förebyggande och behandling av magsÄr (mag-tarmsÄr eller magslemhinneskador) och duodenum (duodenalsÄr eller skador pÄ övre tarmslemhinnan); och magsÄr orsakade av anvÀndning av icke-steroida antiinflammatoriska lÀkemedel (NSAID); och godartade peptiska lesioner som inte svarar pÄ andra terapier.

Lansoprazol tabletter anvÀnds för att behandla magsÄr orsakade av inflammation i magen med bakterien Helicobacter pylori som en kombinerad antibiotikabehandling för att hjÀlpa till att döda bakterierna. Lansoprazol 20 mg tabletter anvÀnds ocksÄ för att lindra tecken pÄ syrrelaterad dyspepsi som kan orsakas av konsumtion av livsmedel som Àr rika pÄ fett eller syra, eller Zollinger-Ellisons syndrom som inducerar förhöjd gastrisk syraeffekt pÄ grund av förhöjda nivÄer av hormonet gastrin.

Hur fungerar Lansoprazol?

Lansoprazol kapslar inkluderar lansoprazol, ett medel för protonpumpen som anvÀnds för att behandla symtom orsakade av överskott av magsyra genom att minska mÀngden magsyra som slÀpps ut i magen. För att smÀlta proteinerna i din kost krÀvs magsyra och bildas av parietalcellerna i magsÀcken.

Produktionen av magsyra Àr beroende av aktiviteten hos H + K + ATPase-enzymet, protonpumpen som ansvarar för att injicera vÀte-positiva joner i magen frÄn cellerna, vilket förbÀttrar surheten i innehÄllet i magen. Aktiviteten hos H + / K + -ATPase-protonpumpen, som hÀmmar syrasekretion genom att blockera kÀllan till syraproduktion, hÀmmas av lansoprazol i Lansoprazol-kapslar.

Denna aktivitet av lansoprazol minskar magsyra och syraskador som kan orsakas av gastroesofagealt Äterflöde, vilket lindrar effekterna av överskott av magsyra, sÄsom halsbrÀnna, dyspepsi och esofagit. Lansoprazol kapslar hjÀlper ocksÄ till att undvika utveckling av gastrisk (magsÀcken) och duodenal (övre tarm) peptiska sÄr genom att hÀmma utsöndring av magsyra och hjÀlper ocksÄ till att behandla sÄr och skador orsakade av gastrisk Äterflöde.

Vad Àr Lansoprazoles biverkningar?

HuvudvÀrk, diarré, magont, dyspepsi, illamÄende, krÀkningar, yrsel, förstoppning, flatulens, hudutslag, infektioner i övre luftvÀgarna, urinvÀgsinfektioner, artralgi och myalgi Àr de vanligaste biverkningarna av att ta Lansoprazol-kapslar (led- och trÀningsvÀrk).

NÀr ska du inte anvÀnda Lansoprazole?

Det Àr inte lÀmpligt att anvÀnda lansoprazolkapslar om

  • Du Ă€r allergisk mot lansoprazol, nĂ„gon annan regulator av protonpumpar eller nĂ„gon lansoprazolingrediens.
  • Du Ă€r gravid, ammar eller Ă€r gravid
  • FĂ„ lever- eller njursvikt
  • Teofyllin för astma, oral preventivmedel, svampdödande ketokonazol, blodförtunnande warfarin, fenytoin och karbamazepin mot epilepsi, sukralfat för magsĂ„r, metotrexat för bröstcancer Ă€r alla lĂ€kemedel som binder till Lansoprazol.

Vilka lÀkemedelsvaror associerar med Lansoprazole?

Flera lÀkemedel stör kapslar av Lansoprazol och bör inte tas nÀr du tar Lansoprazol eller först efter lÀkarens diskussion och instruktioner:

  • LansoprazolpĂ„verkande lĂ€kemedel: sukralfat för magsĂ„r
  • Lansoprazol-pĂ„verkade lĂ€kemedel inkluderar: teofyllin mot astma, oral preventivmedel, ketokonazol-svampdödande, warfarin-blodförtunnare, fenytoin och karbamazepin för epilepsi, metotrexat för bröstcancer,

Hur Àr Lansoprazol tÀnkt att tas?

Du bör ta Lansoprazol-kapslarna en gÄng om dagen pÄ morgonen med ett glas vatten, med eller utan mat. Du bör svÀlja och inte suga eller krossa kapslarna hela. Beroende pÄ vilken sjukdom du vÄrdas kan du fortsÀtta ta Lansoprazol-kapslarna under den tid som lÀkaren föreskriver, vanligtvis i 2-8 veckor.

Hur lÄng Àr Lansoprazole tÀnkt att ta dig?

Beroende pÄ vilken sjukdom du vÄrdas kan du fortsÀtta ta Lansoprazol-kapslar under den tid som lÀkaren föreskriver, vanligtvis i 2-8 veckor.

Missad Lansoprazoldosering

NÀr du saknar en dos Lansoprazol-tabletter, ta en sÄ snart du kommer ihÄg det och skjuta upp den saknade dosen om det inte Àr dags för nÀsta dos. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur Àr Lansoprazol avsedd att lagras?

PÄ en kall, torr plats kan du förvara dina Lansoprazol-kapslar under 25 ° C.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa lansoprazol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen