Köpa Lidokain

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du med på att köpa Lidocaina online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är ett av de för tidiga utlösningsläkemedlen, och det finns säkert att beställa online av många läkare.

Beställ lidokain utan recept

Vad betyder lidokain?

Lidokain används för att behandla en mängd olika bedövningsstörningar, inklusive eksem, milda brännskador på hudytan och insektsbett. Det är förvånansvärt enkelt att applicera som applicerad som en kräm, vilket gör en stor skillnad i mängden smärta. Under några sekunder kan grädden sveda kort men försvinner sedan och regionen blir bedövad.

När det gäller genital herpes ger läkemedel omedelbart till den blåsiga regionen smärtlindring på så lite som två minuter. Utan besväret med att återanvända den dagligen kan denna effekt fortsätta i många timmar. Detta uppmuntrar människor att övervinna den svåra lidandetiden när det finns tecken på könsherpes.

Ett virus som kallas herpes simplex-virus, som finns i två separata stammar, orsakar könsherpes. Det är samma infektion som utlöser munsår i öronen, men offren har också svårare att fortsätta med vardagen med liknande blåsor i den utsatta könsregionen.

Lidokain är ett bedövningsmedel som verkar genom att störa nervernas funktionalitet, som överför känslor av smärta till hjärnan. Den lugnande krämen hjälper till att dämpa obehaget hos könsherpes genom att förhindra att detta meddelande sprids tillräckligt eller i vissa situationer ger full smärtlindring under en tillfällig tid.

Indikation

Lidokainkräm är en aktuell kräm som, oavsett om det finns blåsor eller sår, ska spridas runt penis och pungen hos män och runt slidan hos kvinnor. Det bör inte finnas någon intern användning av denna kräm.

Se till att det drabbade området är rent och torrt innan du använder Lidocaine. Sprid en liten mängd av grädden över det drabbade området för att sprida grädden, men massera inte den helt i huden. Det kan göra ont i några sekunder och du kan ha en stickande känsla, men du bör uppleva en minskning av mängden obehag du känner efter några minuter.

I allmänhet varar symtomen på detta bedövningsmedel cirka fyra timmar, men detta kan variera. Om du har återställt total känsla i det drabbade området kan du behöva applicera grädden igen. Ofta kanske du vill lägga till en liten mängd kräm några minuter innan du urinerar om du urinerar orsakar extremt obehag om du har sår eller blåsor runt penishuvudet.

Var noga med att tvätta händerna när du använder Lidokain före och under användning så att du slutar tillsätta grädden till någon annan del av kroppen. Skölj dem omedelbart om grädden kommer i kontakt med din hud.

Eller lidokain

Hur fungerar det med 5% lidokain salva?

I vissa fall, inklusive de med könsherpes, används lidokain (känt ’lignokain’ tills nyligen) för att slappna av i huden för att lindra infektionsbesväret. Det botar dock inte sjukdomar eller förkortar infektionens längd eller minskar dess svårighetsgrad. Området där det appliceras fungerar lätt för att bedöva området.

Negativa konsekvenser

Biverkningar av att använda Lidocaine, som är en aktuell kräm, är ovanliga. Brand, svullnad eller rodnad i huden i regionen där krämen har applicerats är de vanligaste biverkningarna. Kontakta läkaren om dessa tecken kvarstår eller om de påverkar dig.

Få personer är också allergiska mot läkemedlets komponenter. Symtom på allergi inkluderar svullnad i ansiktet eller andningssvårigheter. kontakta läkare omedelbart om du utvecklar dessa symtom.

I vissa extremt sällsynta fall, som en följd av lidokainapplikation, upplever patienter ökad blåsbildning. Du kan snarast ringa till läkaren om detta händer.

Är 5% av lidokain salvan lämplig för mig?

Det finns flera fall där 5% lidokain salva ska användas annars rekommenderas det inte med försiktighet. Hos gravida eller ammande mödrar, till exempel patienter med akuta, svaga eller åldrade sjukdomar, personer med svår leversjukdom och personer med svår leversjukdom som är resistenta mot antingen de aktiva eller inaktiva substanserna.

Tala om för läkaren om du konsumerar sådana medicinska läkemedel, antingen från husläkaren eller beställts på apotek. Om du tar andra läkemedel, även de för att behandla hjärtarytmier (inklusive tokainamid och mexiletin), eller om du planerar att ta lokalbedövningsmedel för en annan sjukdom samtidigt, kan lidokain 5% salva inte vara godtagbar eller bör användas tillsammans med varning.

För att säkerställa att specialisten har alla detaljer som krävs för att avgöra vårdens säkerhet och lämplighet, är det till stor hjälp att ge en fullständig bild av din allmänna hälsa vid besöket.

Lidokainbeställning (över disk)

Du kan beställa Lidocaine från ovanstående tabell. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker denna online medicinska tjänst om du är involverad i ett experimentellt läkemedel för för tidig utlösning. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Lidocaine;
Se fler mediciner / saker för för tidig utlösning;
Lär dig om för tidig utlösning för mer information.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Lidokain”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen