Köpa logynon-triagynon

kr 709.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du intresserad av att köpa Logynon (Triagynon) online? Du kommer att se att detta lĂ€kemedel kan köpas pĂ„ den hĂ€r webbplatsen utan recept som du tidigare fĂ„tt av din egen lĂ€kare. SĂ€ker, exakt och konfidentiellt. Preventivmedicinen innehĂ„ller detta lĂ€kemedel, och mĂ„nga lĂ€kare rekommenderar att det Ă€r sĂ€kert att köpa online.

Utan recept, köp Logynon (Triagynon)

Och vad Àr Logynon?

Logynon Àr ett piller som ger abort.

Den finns i en förpackning med 28 tabletter / mÄnader som innehÄller 7 placebo eller i ett 21-tablettpaket utan placebo. Du kommer att ha en 7-dagars paus för att ta p-piller under varje kurs medan du anvÀnder 21-pillsatsen.

TjĂ€nsten Ă€r snabb, sĂ€ker och bekvĂ€m – bestĂ€ll online frĂ„n lĂ€karen online. Fyll i vĂ„rt korta medicinska frĂ„geformulĂ€r för att göra en bestĂ€llning. Din bestĂ€llning kommer att kontrolleras av en av onlinelĂ€karna för att verifiera om du har rĂ„d att ta p-piller. Detta program Ă€r för kvinnor som aldrig har tagit p-piller under en period av tre mĂ„nader.

Broschyr Logynon

Hur fungerar Logynon?

Logynon innehÄller progesteron och östrogen, tvÄ separata kvinnliga könshormoner. PÄ tre sÀtt hÀmmar dessa hormoner graviditet:

 • Stoppa frisĂ€ttningen av Ă€gg frĂ„n dina Ă€ggstockar;
 • Avbryta förtjockningen av livmodern för att fĂ„ ett Ă€gg;
 • Förtjockning av slem i livmoderhalsen, vilket gör det svĂ„rare för spermier att komma in i livmodern

Hur mÄr du Logynon?

Logynon tas oralt varje dag och bör inte tuggas, men det bör tas med vatten. Du mÄste ta ett piller varje dag samtidigt. För att pÄminna dig om att ta din medicin kan det vara bra att stÀlla in en varning pÄ din klocka eller telefon.

En veckodag Àr mÀrkt för varje piller i förpackningen för att hjÀlpa dig att hÄlla reda pÄ din menstruation. Du kan ta det pÄ den första dagen i din cykel för att tÀckas omedelbart om du börjar p-piller för första gÄngen.

Varför kommer 21 tabletter i en förpackning?

Logynon Àr ett trefas piller, vilket innebÀr att det avbryter den normala hormoncykeln under en period av tre veckor. Innan du slutar ta en 7-dagars vila, skulle du ta p-piller varje dag i 21 dagar. Under den hÀr veckan kommer du alltid att vara sÀker och kÀnna mindre blödningar. Det Àr nödvÀndigt att ta dem i rÀtt ordning, eftersom hormonerna i Logynon liknar dem i din normala cykel och involverar olika mÀngder hormoner. Sex ljusbruna, fem vita och tio röda tabletter ingÄr i varje förpackning och ska tas i den ordning som anges pÄ förpackningen.

Om jag inte tar ett piller, vad hÀnder?

NÀr du inte tar en tablett och det har gÄtt mindre Àn tolv timmar sedan du skulle ta den, ta automatiskt det glömda p-piller. DÄ kommer du att leva som vanligt och du kan alltid skyddas.

Ta medicinen direkt och besluta att ta det som vanligt om det har gÄtt mer Àn tolv timmar sedan du skulle ta p-piller och du har mer Àn en vecka kvar i vÀskan. I sju dagar dÀrefter kan du anvÀnda extra skydd (t.ex. kondomer).

Se bipacksedeln som medföljer dina piller för ytterligare rÄd om du har tappat mer Àn en tablett eller har mindre Àn sju dagar tillgÀngliga.

Observera: om du lider av extrem krÀkningar eller diarré inom tvÄ timmar efter att du tagit p-piller kan detta minska dess effekt. LÀs patientens bipacksedel för mer vÀgledning eller kontakta lÀkaren om nÄgot intrÀffar.

Bieffekter

Logynons typiska biverkningar kan inkludera
 • IllamĂ„ende, illamĂ„ende
 • Öka i vikt
 • VĂ€rker frĂ„n magen
 • HuvudvĂ€rk
 • SvĂ€ngningar i humör eller mĂ„ttlig depression
 • SmĂ€rta i bröstet
Logynons ovanliga biverkningar kan inkludera, men Àr inte begrÀnsade till,
 • NĂ€sselfeber eller klĂ„da
 • DVT eller blodproppar
 • HĂ„ller vĂ€tska
 • MigrĂ€n
 • UtslĂ€pp av bröstet eller slidan

LÀs bipacksedeln för en fullstÀndig lista över potentiella biverkningar eller prata med din lÀkare.

Komponenter

Sex ljusbruna tabletter (0,05 mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylöstradiol), fem vita tabletter (0,075 mg levonorgestrel och 0,04 mg etinylöstradiol) och tio mörkröda tabletter innehÄllande 0,125 mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylöstradiol ska anvÀndas under var tredje vecka remsa av Logynol. Det finns ocksÄ en liten mÀngd laktos i varje tablett (0,033 mg).

Logynon (Triagynon) -kommando (utan recept)

Du kan bestÀlla Logynonon med hjÀlp av tabellen ovan (Triagynon). Du hittar ocksÄ mer information om detta lÀkemedel online. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker denna medicinska online-tjÀnst nÀr du Àr involverad i ett alternativ preventivmedicin. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Logynon (Triagynon)
Se mer lÀkemedel / preventivmedel;
LĂ€r dig allt om kondomer.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa logynon-triagynon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen