Köpa logynon-triagynon

kr 709.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Är du intresserad av att köpa Logynon (Triagynon) online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Preventivmedicinen innehåller detta läkemedel, och många läkare rekommenderar att det är säkert att köpa online.

Utan recept, köp Logynon (Triagynon)

Och vad är Logynon?

Logynon är ett piller som ger abort.

Den finns i en förpackning med 28 tabletter / månader som innehåller 7 placebo eller i ett 21-tablettpaket utan placebo. Du kommer att ha en 7-dagars paus för att ta p-piller under varje kurs medan du använder 21-pillsatsen.

Tjänsten är snabb, säker och bekväm – beställ online från läkaren online. Fyll i vårt korta medicinska frågeformulär för att göra en beställning. Din beställning kommer att kontrolleras av en av onlineläkarna för att verifiera om du har råd att ta p-piller. Detta program är för kvinnor som aldrig har tagit p-piller under en period av tre månader.

Broschyr Logynon

Hur fungerar Logynon?

Logynon innehåller progesteron och östrogen, två separata kvinnliga könshormoner. På tre sätt hämmar dessa hormoner graviditet:

 • Stoppa frisättningen av ägg från dina äggstockar;
 • Avbryta förtjockningen av livmodern för att få ett ägg;
 • Förtjockning av slem i livmoderhalsen, vilket gör det svårare för spermier att komma in i livmodern

Hur mår du Logynon?

Logynon tas oralt varje dag och bör inte tuggas, men det bör tas med vatten. Du måste ta ett piller varje dag samtidigt. För att påminna dig om att ta din medicin kan det vara bra att ställa in en varning på din klocka eller telefon.

En veckodag är märkt för varje piller i förpackningen för att hjälpa dig att hålla reda på din menstruation. Du kan ta det på den första dagen i din cykel för att täckas omedelbart om du börjar p-piller för första gången.

Varför kommer 21 tabletter i en förpackning?

Logynon är ett trefas piller, vilket innebär att det avbryter den normala hormoncykeln under en period av tre veckor. Innan du slutar ta en 7-dagars vila, skulle du ta p-piller varje dag i 21 dagar. Under den här veckan kommer du alltid att vara säker och känna mindre blödningar. Det är nödvändigt att ta dem i rätt ordning, eftersom hormonerna i Logynon liknar dem i din normala cykel och involverar olika mängder hormoner. Sex ljusbruna, fem vita och tio röda tabletter ingår i varje förpackning och ska tas i den ordning som anges på förpackningen.

Om jag inte tar ett piller, vad händer?

När du inte tar en tablett och det har gått mindre än tolv timmar sedan du skulle ta den, ta automatiskt det glömda p-piller. Då kommer du att leva som vanligt och du kan alltid skyddas.

Ta medicinen direkt och besluta att ta det som vanligt om det har gått mer än tolv timmar sedan du skulle ta p-piller och du har mer än en vecka kvar i väskan. I sju dagar därefter kan du använda extra skydd (t.ex. kondomer).

Se bipacksedeln som medföljer dina piller för ytterligare råd om du har tappat mer än en tablett eller har mindre än sju dagar tillgängliga.

Observera: om du lider av extrem kräkningar eller diarré inom två timmar efter att du tagit p-piller kan detta minska dess effekt. Läs patientens bipacksedel för mer vägledning eller kontakta läkaren om något inträffar.

Bieffekter

Logynons typiska biverkningar kan inkludera
 • Illamående, illamående
 • Öka i vikt
 • Värker från magen
 • Huvudvärk
 • Svängningar i humör eller måttlig depression
 • Smärta i bröstet
Logynons ovanliga biverkningar kan inkludera, men är inte begränsade till,
 • Nässelfeber eller klåda
 • DVT eller blodproppar
 • Håller vätska
 • Migrän
 • Utsläpp av bröstet eller slidan

Läs bipacksedeln för en fullständig lista över potentiella biverkningar eller prata med din läkare.

Komponenter

Sex ljusbruna tabletter (0,05 mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylöstradiol), fem vita tabletter (0,075 mg levonorgestrel och 0,04 mg etinylöstradiol) och tio mörkröda tabletter innehållande 0,125 mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylöstradiol ska användas under var tredje vecka remsa av Logynol. Det finns också en liten mängd laktos i varje tablett (0,033 mg).

Logynon (Triagynon) -kommando (utan recept)

Du kan beställa Logynonon med hjälp av tabellen ovan (Triagynon). Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna medicinska online-tjänst när du är involverad i ett alternativ preventivmedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Logynon (Triagynon)
Se mer läkemedel / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa logynon-triagynon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen