Köpa malarone

kr 954.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept för Malarone

Av vilken anledning används Malarone?

Malarone 250/100 tabletter används för att bota malaria, en infektion orsakad av Plasmodium falciparum, den mest utbredda och skadliga typen av Plasmodium, den protozoan (encelliga) parasitorganismen. När den första etappen av livscykeln, som kallas sporozoiten, införs i blodet när myggan matas, bärs parasiten av myggor och sprids genom en bit från en infekterad kvinnlig mygga.

Den migrerar sedan till levern, där den differentierar, multiplicerar och stiger. Nästa steg i plasmodiumets livscykel, som kallas merozoiten, släpps ut i blodet, infekterar de röda blodkropparna och blir trofozoiten som gör att de röda blodkropparna kan dödas. För att starta en ny cykel blir vissa merozoiter gametocyter och konsumeras av en mygga när den matar på blod.

Malaria tecken

Malariatecken, inklusive feber, frossa, trötthet, kräkningar, smärta i musklerna och ledvärk, uppträder vanligtvis 10 till 15 dagar efter myggbiten. Malaria blir emellertid lätt livshotande om den inte behandlas, orsakar anemi och hjärnskada och förstör blodflödet till viktiga organ. Malarone 250/100 tabletter stör plasmodiums livscykel för att undvika ytterligare skador på röda blodkroppar och är särskilt effektiva i miljöer där Plasmodium är immun mot andra läkemedel mot malaria som klorokin och kinin från kinolin.

Hur fungerar Malarone?

Malarone 250/100 tabletter innehåller en blandning av två läkemedel mot malaria som används för att bota malaria genom att fungera som en kombination av schizokontroll för att undertrycka det omogna smittsamma stadiet av plasmodium parasit schizontum; också det stadium av plasmodiumparasiten som gör att röda blodkroppar kan dödas, vilket resulterar i tecken på malaria. Plasmodiumparasiten smälter upp det syrebärande hemoglobinproteinet som bildar den giftiga hemocytföreningen som omvandlas till det olösliga, icke-toxiska kristallina plasmodiumhemozinet under nedbrytningen av röda blodkroppar.

Malarone 250/100 tabletter fungerar genom att blockera parasitisk nukleinsyrasyntes, förhindra reproduktion av parasiten och därmed förhindra spridning av malariainfektion och överföring. Biosyntesen av pyrimidiner, som är nukleosidbaserna som utgör DNA- och RNA-strukturen och är nödvändiga för nukleinsyrareplikering, blockeras av Atovaquone och proguanilhydroklorid i Malaron-tabletter.

I Malarone-kapslar fungerar atovaquon som en selektiv regulator för transport av mitokondriella elektroner i plasmodium-parasitceller. I Malaron-kapslar metaboliseras proguanilhydroklorid till cykloguanil och denna metabolit hämmar dihydrofolatreduktasenzymet som är aktivt vid deoxytimidylatsyntes, ett viktigt steg i syntesen av nukleinsyror. Proguanil har också en synergistisk effekt på aktiviteten av atovaquone, vilket gör det mer fördelaktigt att kombinera de två medicinerna än något annat läkemedel.

Vad finns i Malarone?

De aktiva ingredienserna i Malarone-tabletterna är Atovaquone (250 mg) och proguanilhydroklorid (100 mg), båda läkemedel mot malaria som används för att bota och undvika malaria-orsakande Plasmodium falciparum-infektion. De innefattar också poloxamer 188, mikrokristallin cellulosa, låghydroxipropylcellulosersättning, povidon K30, natriumstärkelseglykolat, magnesiumstearat, hypromellos, röd järnoxid E172, makrogol 400, makrogol 8000, titandioxid.

Behandling med Malarone mot malaria

Malarone 250/100 tabletter innehåller två läkemedel mot malaria, atovaquon och proguanilhydroklorid, som används tillsammans för att kontrollera och undvika malaria, en infektionssjukdom orsakad av Plasmodium falciparum protozoan (encellig) parasitorganism och överförs av myggan. När myggan matas överförs det infektiösa stadiet av den unga plasmodiumparasiten, sporozoiten, till blodomloppet genom en myggbett. Den migrerar till levern där den differentierar, multiplicerar och stiger. Nästa steg i plasmodiumets livscykel, som kallas merozoiten, släpps ut i blodet, infekterar de röda blodkropparna och blir trofozoiten som gör att de röda blodkropparna kan dödas. För att starta en ny cykel blir vissa merozoiter gametocyter och konsumeras av en mygga när den matar på blod.

Vilka biverkningar finns det för Malarone?

Gastrointestinala symtom (illamående, kräkningar, diarré och magont), trötthet, yrsel från sömnlöshet, utslag och hosta är bland de vanligaste biverkningarna när du tar Malarone 250/100 piller.

När kan det inte finnas något behov av Malarone?

Om du använder Malarone 250/100 piller kan du inte
  • Du är allergisk mot atovaquon och proguanil eller någon annan Malarone-tablettingrediens.
  • Du är gravid, ammar eller är gravid
  • Har allvarlig njursjukdom
  • Extrem malaria, såsom cerebral malaria eller lungödem, eller ett återfall av malaria
  • Kräkningar eller diarré
  • Läkemedel som binder till Malaron tas, inklusive antibiotika såsom rifampin, rifabutin och tetracyklin, blodförtunnande medel såsom warfarin, illamående metoklopramid, HIV-infektion indinavir,

Vilka är de mediciner som stör Malarone?

Flera läkemedel stör Malarone 250/100 tabletter och ska inte tas före eller efter läkarens diskussion och instruktioner när du tar Malarone:

  • Läkemedel som orsakar Malarone inkluderar rifampin, rifabutin och tetracyklin och illamående metoklopramid.
  • Läkemedel påverkade av Malarone: antikoagulantia såsom warfarin, indinavir för infektion med HIV

Hur är Malarone tänkt att tas?

Du bör ta dina Malarone 250/100 piller med ett glas vatten och mat eller med en mjölkdryck, sväljt hel, en gång om dagen, vid samma tid varje dag. Dosen du tar beror på kroppens vikt och bör vara läkarens föreskrivna dos. Du kan upprepa dosen om du kräks inom en timme efter att du tagit ett Malarone-piller.

Du kan ta dina Malarone-tabletter 1-2 dagar innan du går in i den malaria-endemiska regionen för malariaprofylax (förebyggande) och fortsätta att ta dem dagligen tills 7 dagar efter att du lämnat staden. Du måste ta Malarone-tabletterna en gång om dagen i tre raka dagar som en engångsdos för malariabehandling.

Hur lång tid är det tänkt att Malarone tar dig?

För malariaprofylax, 1 till 2 dagar innan du går in i den endemiska zonen för malaria, bör du ta dina Malarone 250/100 tabletter, fortsätt dagligen tills 7 dagar efter att du lämnat fältet. Du bör ta Malarone-tabletterna en gång om dagen i tre raka dagar som en engångsdos för malariabehandling.

Glömd dos av Malarone

När du saknar en dos av Malarone 250/100 piller, ta den så snart du kommer ihåg det och skjuta upp den saknade dosen om det inte är dags för nästa dos. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Malarone?

På en kall, torr plats kan du förvara dina Malarone 250/100 tabletter under 30 ° C.

Malarone Command (utan recept)

Från tabellen ovan kan du beställa Malarone. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker denna onlineleverantör när som helst när du är receptbelagd från Alternative Travel and Sun Goods. Om du föredrar, då:

Köp, utan recept, Malarone;
Se Travel & Sun-produkter för fler läkemedel / produkter;
Läs mer från Travel & Sun.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa malarone”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen