Köpa Metformin

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad handlar Metformin om?

Metformin är ett läkemedel som används för att bota typ 2-diabetes och, om du har hög risk att få det, för att undvika typ 2-diabetes. Metformin, även om det inte är specifikt licensierat för PCOS, används för att behandla polycystiskt äggstockssyndrom (PCOS).

Typ 2-diabetes är ett tillstånd där kroppen inte kan innehålla tillräckligt med insulin eller inte kan fungera korrekt med det insulin som den innehåller. Detta kan orsaka förhöjda blodsockernivåer (hyperglykemi).

PCOS är en störning som påverkar äggstockarnas arbete.

Hur är detta läkemedel avsett att användas?

Metformin kommer som en muntagande spray-, piller- och ORP-tablett. Ämnet tas vanligtvis en eller två gånger om dagen för måltider. Vanligtvis tas den dagliga tabletten två till tre gånger om dagen med måltider. Tabletten med förlängd frisättning kommer normalt med middag en gång om dagen.

Om du tar det vid samma tid på dagen så att du fortsätter att ta Metformin. Följ noga läkemedelsanvisningarna och be läkaren eller apotekaren att beskriva något som du inte förstår. Ta Metformin enligt anvisningarna noggrant. Ta inte läkaren mer eller mindre eller oftare än föreskrivet.

Svälj hela tabletter med förlängd frisättning av Metformin; dela, tugga eller krossa dem inte.

Din läkare kan starta dig med en låg dos och gradvis höja din dos av Metformin inte mer än en gång var 1 till 2 veckor. För att läkaren ska kunna bestämma hur väl Metformin fungerar måste du kontrollera ditt blodsocker noggrant.

Metformin reglerar, men läker inte, diabetes. Försök att ta Metformin även om du mår bra. Sluta inte ta Metformin utan att kontakta läkare.

PDF av bipacksedel Metformin 500 mg

Vad använder Metformin?

  • Metformin används för att behandla vuxna och barn med typ 2-diabetes. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra mediciner för diabetes.
  • Metformin har sedan dess använts hos individer i riskzonen för att fördröja utvecklingen av diabetes.
  • Polycystisk äggstocksbehandling
  • Viktökning som kan hänföras till läkemedel som används för behandling av psykos
  • Kärnbevis
  • Genom att minska mängden socker som din lever släpper ut i blodet fungerar Metformin. Det hjälper också kroppen att reagera snabbare på insulin. Hormonet som reglerar blodsockret är insulin.
  • För att minska biverkningarna är det säkrast att ta Metformin med en måltid.
  • Varumärkena Bolamyn, Diagemet, Glucient, Glucophage och Metabet kan alla hänvisa till Metformin. Liquid Metformin är uppkallat efter varumärket Riomet.
  • Känsla och bli sjuka, hosta, smärta i magen och sluta mata är de vanligaste biverkningarna.
  • Till skillnad från andra diabetesläkemedel orsakar Metformin inte viktökning.

Vad vet jag om att detta läkemedel behandlas och kasseras?

Det kommer att ändra hur detta läkemedel eller några av de andra medicinerna fungerar medan detta läkemedel tas tillsammans med andra. Förvara den borta från sol, överskottsvärme och fukt vid rumstemperatur och (inte i badrummet).

Vilka viktigare detaljer är det meningen att jag ska veta?

Genom att kontrollera dina blodsockernivåer hemma kommer din läkare att ge dig råd om hur du verifierar din reaktion på detta läkemedel. Följ dessa anvisningar noggrant.

Om du tar tabletterna med förlängd frisättning kan du hitta något i din pall som ser ut som en telefon. Detta är bara det ihåliga tablettskalet, och det betyder inte att du inte har fått den maximala dosen av din medicin.

För att garantera att du får rätt vård i en nödsituation kan du fortfarande ha ett diabetes-ID-armband.

Låt inte medicinen användas från andra människor. Förklara eventuella frågor du har med din apotekspersonal om att fylla på ditt recept.

Förutom några andra saker, som vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott, är det viktigt att hålla en lista över både receptbelagda och receptfria läkemedel du tar. Varje gång du träffar en läkare eller om du läggs in på sjukhus kan du ta listan med dig. Uppgifter att ta med dig i nödsituationer är också relevanta.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Metformin”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen