Köpa microgynon-30

kr 551.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp receptfritt Microgynon 30

Av vilken anledning används Microgynon?

Microgynon är ett kombinerat p-piller med låg dos som används som ett effektivt sätt att undvika oavsiktliga graviditeter. I en enda tablett innehåller p-piller från Microgynon en blandning av två lågdoshormoner. Varje förpackning med Microgynon innehåller en månatlig leverans av piller, varav det finns 21 hormoninnehållande piller och 7 placebo (icke-hormonella) piller, för att tillåta abstinensblödning att avslutas varje månadsperiod.

Du skulle vanligtvis märka att cyklerna blir vanligare genom att använda Microgynon för preventivmedel, och du kommer till och med att märka lättare och mindre obekväm menstruation och en ökning av premenstruella symtom som vätskeretention relaterad uppblåsthet, svullnad eller viktökning; Microgynon hjälper också till att lindra akne och minskar hudens och hårets oljighet.

Hur fungerar Microgynon?

Microgynon p-piller innehåller en blandning av två hormoner som fungerar tillsammans för att skydda mot oavsiktlig uppfattning, etinylöstradiol, ett syntetiskt östrogen och levonorgestrel, ett syntetiskt gestagen. Graviditetsplanering är beroende av det komplexa förhållandet mellan de kvinnliga könshormonerna som produceras av äggstockarna. östrogen, som främjar ägglossningen; och progesteron, som förbereder endometrium för embryoimplantation; och andra regulatoriska hormoner som produceras av hypotalamus i hjärnan och hypofysen.

De kombinerade hormonella preventivmedlen i Microgynon fungerar genom att avbryta den normala menstruationscykeln, förhindra ägglossningen från att mogna och undertrycka embryot, samt förhindra endometriell utveckling, så att ett befruktat ägg inte kan implantera och växa. En annan preventivåtgärd hos Microgynon-piller är att livmoderhalsslem förblir tjockt, vilket skapar en fysisk sköld för spermier, som vanligtvis ändrar konsistensen vid ägglossningen för att bli tunnare.

Vissa syntetiska progestogener har androgen aktivitet, men Microgynons levonorgestrel har mycket dålig androgen aktivitet, vilket har en positiv effekt på hudförhållanden i samband med androgen, såsom akne och hirsutism (oönskat hår).

Vad finns i Microgynon?

Microgynon-preventivtabletter innehåller en blandning av två hormonaktiva ingredienser, etinylöstradiol (0,03 mg), syntetiskt östrogen och syntetiskt gestagen levonorgestrel (0,15 mg), som arbetar tillsammans för att försvara mot graviditet. Laktosmonohydrat, majsstärkelse, povidon 25 000, magnesiumstearat, sackaros, povidon 700 000, makrogol 6000, kalciumkarbonat, renad talk, järnoxidpigment (gult), titandioxid, montaglykolvax, 85 procent glycerol ingår också. Det finns 21 hormoninnehållande piller och 7 placebo (icke-hormonella) piller i varje förpackning.

Om du saknar ett piller Microgynon, blir du gravid?

P-piller från Microgynon erbjuder framgångsrika preventivmedel när de tas ordentligt och har en misslyckande på cirka 1% per år. Om du tappar ett piller kommer förlustnivån att stiga och kan leda till en oavsiktlig graviditet. För att stoppa detta, se till att du tar dina p-piller på ett säkert och konsekvent sätt från Microgynon.

Vilka är biverkningarna i Microgynon?

Ömhet i bröstet, bröstsmärtor, magont, trötthet, ödem och huvudvärk, hudutslag och repor, sömnlöshet och utmattning är de vanligaste biverkningarna efter att ha tagit p-piller från Microgynon. Biverkningar som är mindre vanliga inkluderar: migrän, vätskeansamling, kroppsviktförändringar, libidoförändringar.

Microgynon broschyr

När är jag tänkt att undvika att använda Microgynon?

Om du använder Microgynon kan du inte använda det,

 • Allergiskt mot etinylöstradiol eller levonorgestrel eller några av elementen i p-piller från Microgynon®
 • Du har en familj eller tidigare historia av bröstcancer, endometriecancer eller levercancer.
 • Få förhöjt blodtryck, migrän eller lipidstörningar
 • Du hade antingen djup ventrombos, hjärtsvikt, tromboemboliska tillstånd eller stroke.
 • Du har diabetes och blodkärlbyten,
 • Okänd orsak till oregelbunden vaginal blödning
 • Du är gravid eller arbetar med att bli gravid.
 • Du har diabetes och du tar p-piller från Microgynon, din glukostolerans kan äventyras och du kan behöva prata med din läkare om användning av andra läkemedel mot diabetes.
 • Du tar andra läkemedel som kan störa Microgynon, såsom fenytoin- och karbamazepin-antikonvulsiva medel, barbiturater, antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, nevirapin, svampdödande griseofulvin, antibiotika som penicillin, Johannesörtpreparat

Vems läkemedel hanterar Microgynon?

Alla läkemedel stör p-piller från Microgynon och hindrar dem från att fungera korrekt, vilket ökar risken för graviditet. Du kan behöva vidta vissa preventivmedel om du tar något av följande:

 • Fenytoin och karbamazepin antikonvulsiva medel såsom
 • Barbiturates
 • Antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, griseofulvin, nevirapin,
 • Penicillinliknande antibiotika
 • Johannesört planerar

Vilka är Microgynons hälsorisker?

Risken för trombos (blodproppar) kan ökas med kombinationsp-piller som Microgynon, vilket kan ha allvarliga effekter beroende på var blodproppen bildas. Det finns också en förhöjd risk för bröstcancer.

Hur tar de Microgynon?

Varje förpackning med Microgynon p-piller innehåller 28 piller under en hel månadsperiod och måste tas regelbundet för att säkerställa framgångsrik preventivmedel. De första 21 piller innehåller hormon för preventivmedel och de sista 7 piller innehåller placebo som inte innehåller hormoner.

Du får vaginal spotting när du tar dessa placebo-läkemedel. När du är klar med en ruta nästa dag, starta en ny. Inom 3-4 timmar utan att ta ett östrogenpiller, oavsett om du har magbesvär som kräkningar eller diarré, är det samma som att hoppa över ett piller och du kan vidta vissa preventivmedel under de kommande 7 dagarna.

Hur lång tid tar Microgynon dig?

Under en fullständig månadsperiod omfattar varje förpackning med Microgynon p-piller 28 piller och måste tas kontinuerligt för att säkerställa effektiv preventivmedel. Du bör ta p-piller för Microgynon så länge som din läkare föreskriver.

Saknar Microgynon-doseringen

Använd dessa instruktioner om du hoppar över en dos Microgynon för att hjälpa dig att bestämma vad du ska göra:

 • Den första och tredje veckan (gula hormonpiller)
 • Ta p-piller så snart du vet och ta nästa vid normal tid om du är mindre än 12 timmar försenad. Även du är täckt av befruktningen.
 • Ta det sista p-piller så snart du vet och ta nästa p-piller vid din vanliga tid om du är mer än 12 timmar försenad, vilket kan innebära att du tar 2 piller på en dag. Om du vidtar några preventivmedel under de kommande sju dagarna kommer din förebyggande säkerhet att minska och du riskerar att bli gravid.
 • Dag 4 – Vecka 4 (icke-hormonella vita piller)
 • Ta som normalt nästa tablett och dumpa den glömda. Du ska inte ha chansen att bli gravid.

Hur är Microgynon tänkt att lagras?

Håll dina p-piller från Microgynon i deras kalenderpaket innan du behöver dem. Förvara vid 25 ° C vid rumstemperatur.

Microgynon 30 beställning (över disk)

Från tabellen ovan kan du beställa Microgynon 30. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel också där. Vi föreslår också att du besöker denna medicinska online-tjänst när du är involverad i ett alternativ preventivmedicin. Om du vill, då:

Utan recept, köp Microgynon 30;
Se mer läkemedel / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa microgynon-30”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen