Köpa millinette

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Millinette?

Det blandade p-piller, vanligtvis kallat ”p-piller”, är en form av preventivmedel som kallas Millinette. Det finns två hormoner i det: östrogen och gestagen.

Två olika styrkor av Millinette finns tillgängliga; Millinette 30/75 (30 mikrogram etinylöstradiol, 75 mikrogram gestoden) och Millinette 20/755 (30 mikrogram etinylöstradiol, 75 mikrogram gestoden) (20 mikrogram etinylöstradiol, 75 mikrogram gestoden).

Dosen 30/75 är densamma som för andra tablettmärken som innehåller 30 etinylöstradiolmikrogram och 75 gestode mikrogram. Detta inkluderar Katya och Femodene.

Koncentrationen 20/75 är densamma som för andra tablettmärken som producerar 20 etinylöstradiolmikrogram och 75 gestode mikrogram. Femodette och Sunya innehåller dessa.

Hur fungerar Millinette?

Två aktiva ingredienser, etinylöstradiol och gestode, finns i Millinette-tabletter. Det finns syntetiska östrogen- och progesteronversioner, könshormoner som finns naturligt i en kvinnas kropp.

Genom att öka tjockleken på slem i livmoderhalsen fungerar Millinette, vilket gör det svårare för spermier att komma igenom och befrukta ett ägg. Konsistensen av livmoderslemhinnan ändras också av Millinette, vilket gör det svårt att implantera ett embryo.

Av vilken anledning används detta?

För kvinnor som vill ha sex utan att vara gravid rekommenderas Millinette. Det skyddar dig inte från sjukdomar som är sexuellt överförbara. För att klara effekterna av tunga eller stressiga perioder tar vissa kvinnor ofta Millinette.

Vem skulle ha tagit Millinette?

Om du är sexuellt aktiv och vill förhindra graviditet utan att använda ett barriärpreventivmedel, som kondom, kan Millinette vara rätt för dig. När du har tunga eller obekväma cykler och kan ta ett preventivpiller kan det till och med vara acceptabelt för dig.

Hur man tar Millinette med sig

Ett enfas piller är Millinette, vilket innebär att varje piller innehåller samma antal hormoner. Ta ett piller per dag i 21 dagar och ta sedan en sju dagars vila. Du skulle eventuellt få lite blödning under sju dagars paus från att ta drogen, nära en vanlig cykel. Börja nästa paket utan piller efter sju dagar, även om du redan blöder.

Du ska ta piller ungefär samma tid per dag. Ta dem, med eller utan mat, med ett glas vin.

När ska du börja ta Millinette

Du kan börja ta Millinette när som helst i din menstruationscykel, men helst bör du börja ta den från den första dagen av din menstruation. Detta ger dig automatiskt immunitet mot befruktningen.

  • Om du börjar ta Millinette någon gång fram till den femte dagen av din menstruation bör du vara säker från befruktningen så snart du börjar ta den, såvida du inte har en begränsad (23 dagar eller mindre) menstruationscykel, i vilket fall du måste använda någon form av preventivmedel i sju dagar, såsom kondomer. Tala med läkaren eller ett centrum för sexuellt välbefinnande om du inte är positiv.
  • Använd extra preventivmedel under de första sju dagarna efter att du börjat ta Millinette varannan dag i din menstruation.
  • Du bör börja ta Millinette 21 dagar efter födseln om du precis har fått en baby men inte ammar och du kommer automatiskt att vara säker från graviditeten. Du kommer att fortsätta använda extra preventivmedel i sju dagar om du börjar använda det mer än 21 dagar efter att du har fått ditt barn.
  • Om du har fått missfall eller abort på mindre än 24 veckor, om du börjar ta Millinette omedelbart, är du säker från graviditeten. Börja använda mediciner om det är mer än sju dagar efter ditt missfall eller abort, men använd regelbunden preventivmedel i sju dagar.

Millinette Broschyr 20:75 PDF

Tabletter missade

Om du är mindre än 12 timmar försenad är du fortfarande säker från graviditet om du tar ett Millinette-piller. Så snart du vet, ta det och börja ta resten av pillerna som vanligt.

När det är sent i mer än 12 timmar:

Vecka 1 i detta paket

Tar så många du kommer ihåg, den senast glömda tabletten, även om du måste ta två på en dag. Fortsätt svälja resten av tabletterna som normalt. Använd i sju dagar kondom eller någon form av preventivmedel. Du kan vara gravid om du har haft tillfälligt sex och du vet att du har missat ett piller. Detta är vanligare om du saknar p-piller tidigt på veckan och om du har missat mer än en.

Den andra veckan i förpackningen

Så snart du vet, ta den sist glömda tabletten, även om du behöver två på en dag. Omkring samma tid, fortsätt att svälja resten av din medicin. Du är också säker från graviditet om du har tagit p-piller rätt i minst sju dagar före det missade p-piller. Om mer än ett piller missas, använd en alternativ preventivmedel i sju dagar.

3: e veckan i förpackningen

Om du saknar ett piller under den sista veckan finns det två val. Du kan också:

Så snart du vet, ta det sista pillret, även om du måste ta två samtidigt, och fortsätt resten av förpackningen som vanligt. Omedelbart efter att du har tagit det sista p-piller i denna väska, starta ditt nästa paket utan paus. Du kommer faktiskt inte att få en blödning, men om du gör det kan du upptäcka något.

Så snart du vet att du har missat ett piller kan du också undvika att ta pillerna i förpackningen du är i, ta en paus på sju dagar och sedan starta nästa förpackning.

När du är sjuk eller lider av diarré,

Du är inte säker från graviditeten om du kräks upp till fyra timmar efter att p-piller har tagits. Diarré kommer också att hindra rätt absorption av p-piller. Ignorera instruktionerna för att missa medicinen enligt ovan om du har allvarlig diarré eller kräks några timmar efter att du har tagit p-piller.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa millinette”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen