Köpa montelukast

kr 644.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Montelukast Köp utan recept

Av vilken anledning används Montelukast?

Montelukast 10 mg piller används för att behandla astma hos vuxna och tonåringar över 15 år, för att hantera kronisk astma och hjälper till att förhindra symtom som hosta, väsande andning och täthet i bröstet under dag och natt, samt förvärringar av astma, men att inte behandla en astmaattack. Jämfört med andra astmaläkemedel, inklusive inhalerade kortikosteroider och bronkdilatatorer, kan Montelukast 10 mg tabletter användas.

Montelukast 10 mg tabletter används också för att undvika träningsinducerad astma genom profylax. Montelukast 10 mg används också för att förebygga säsongsbetonade pollenallergier (hösnuva) och fleråriga allergier, såsom husdammkvalster, mögel och djurhud.

Allergisk rinit med tecken som inkluderar nästäppa, rinnande näsa, nysningar, vattnande ögon, hosta, röda och svullna ögon och sömnsvårigheter kan orsakas av båda typerna av allergi.

Vad innehåller Montelukast?

Den aktiva ingrediensen i Montelukast 10 mg tabletter är montelukastnatrium, en leukotrienreceptorblockerare som hämmar inflammation medierad av leukotrien vid astma och allergisk rinit. Vattenfri laktos, mikrokristallin cellulosa, natriumkroskarmellos, kiseldioxid (kolloidal vattenfri), magnesiumstearat, hypromellos, cellulosahydroxipropyl, gul järnoxid, röd järnoxid, titandioxid och destillerat vatten ingår också.

Får jag ta Montelukast tillsammans med andra läkemedel mot astma?

Endast om din läkare föreskriver det kan du ta 10 mg tabletter Montelukast liksom andra astmamediciner, inklusive inhalerade bronkdilatatorer och kortikosteroider.

Kit Montelukast 10 mg bipacksedel 28 förpackningar

Vilken typ av biverkningar har Montelukast?

När du tar 10 mg Montelukast-piller inkluderar de mest noterade biverkningarna magont och huvudvärk.

När ska Montelukast inte användas?

Om du använder Montelukast 10 mg piller kan du inte använda det

  • Du är allergisk mot Montelukast eller något av Montelukast-ingredienserna
  • Fenobarbital som interagerar med Montelukast-tabletterna tas
  • Du är under 15 år och måste ta barns tuggbara piller.

Varför var Montelukast tänkt att tas?

Dina 10 mg Montelukast-piller, som sväljs hela, ska tas en gång om dagen, vanligtvis på natten, med ett glas vatten med eller utan mat. Du bör fortsätta att ta Montelukast 10 mg tabletter så länge som din läkare har ordinerat, och du ska fortsätta att ta Montelukast 10 mg tabletter mot astma även om du mår bättre, eftersom det är avsett att hjälpa till att hantera din astma som en långvarig medicin.

Hur länge ska du ha Montelukast?

Du bör fortsätta att ta Montelukast 10 mg tabletter så länge som din läkare har ordinerat, och du ska fortsätta att ta Montelukast 10 mg tabletter mot astma även om du mår bättre, eftersom det är avsett att hjälpa till att hantera din astma som en långvarig medicin.

Missad Montelukast-dosering

Om du tappar en dos på 10 mg Montelukast-tabletter, ta den så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos förfaller, i vilket fall du bör undvika den missade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur är Montelukast tänkt att lagras?

Montelukast ska förvaras i ett kallt, torrt läge under 25 ° C och skyddas mot värme och fukt.

Montelukast-beställning (utan recept)

Du kan beställa Montelukast från tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker den här online-läkemedelsleverantören om du är intresserad av ytterligare ett astmaläkemedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Montelukast;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa montelukast”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen