Köpa mucodyne

kr 1,109.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Mucodyne?

Mucodyne är ett mucolytiskt läkemedel som vanligtvis används för behandling av kronisk lungobstruktiv sjukdom (vanligtvis förkortat som KOL). Mucodyne, som utvecklades och såldes av läkemedelsföretaget Sanofi, kan köpas i två former: sirap och vanliga hårda kapslar.

Hur behandlas KOL?

Kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) är inte ett särskilt medicinskt tillstånd, utan en allmän term som betyder många nära associerade sjukdomar i luftvägarna som kännetecknas av symtom som andningssvårigheter (särskilt under och efter kraftig träning), förträngning och härdning av luftvägarna och bildandet av överflödig slem i luftvägarna.

Även om frekvent och ihållande exponering för irriterande ämnen såsom tobaksrök, föroreningar eller kemiska ångor vanligtvis induceras, kommer ungefär tio procent av de drabbade inte att känna igen den direkta orsaken till deras sjukdom. Med detta i åtanke är det inte chockerande att KOL-terapier vanligtvis försöker behandla sjukdomens effekter genom att göra det lättare att andas. KOL-läkemedel som säljs på den brittiska marknaden kan uppfylla detta mål på en mängd olika sätt.

Hur fungerar Mucodyne?

Det klassificeras som mucolytiskt av Mucodyne. Det underlättar andningen genom att bryta ner och minska tjockleken av slem som finns i luftvägarna, baserat på den aktiva ingrediensen karbocystein. Detta gör det inte bara lättare att andas, men det gör det också lättare för KOL-drabbade att hosta upp slem. Luftvägarna skulle också rensas från fysiska barriärer, vilket gör det enkelt att återfå regelbunden och snabbare andning.

Mucodyne är ett rimligt effektivt och säkert botemedel mot KOL för denna operationsmekanism, även om det inte är lika tillgängligt i alla potentiella fall, vilket gör att läkaren utvärderar sjukdomen igen. Även om Mucodyne effektivt kan ta bort överflödigt slem från luftvägarna, kommer det inte att kunna bidra till avslappningen av den glatta muskelvävnaden som foder luftvägarna, vilket är något som bäst matchas med andra KOL-läkemedel.

Får jag köpa en Mucodyne i Spanien online?

Ja, det är möjligt i Spanien att beställa detta KOL-läkemedel online. Du bör dock vara medveten om att Mucodyne är ett receptbelagt läkemedel och som sådan endast ett legitimt recept som ges av en licensierad läkare kan tas emot. Även om detta vanligtvis kan göras av alla internetkliniker som kör i Storbritannien, i fallet med KOL, på grund av den förhöjda risken för att feldiagnostisera sjukdomen, verkar läkare som arbetar på klinikerna vara ännu mer vaksamma. På grund av detta kan du först bli ombedd att prata med en specialist personligen och sedan ansöka online för Mucodyne.

Du kommer dock också bli ombedd att fylla i ett omfattande, anpassat medicinskt frågeformulär online på grund av detta, så att läkaren kan bestämma din lämplighet för Mucodyne. Om allt går bra under registreringsperioden kommer receptet att levereras från det anslutna apoteket till den adress du gav. Inom den tid som anges av det onlineapotek som du väljer kommer receptet att distribueras.

Hur brukar jag använda Mucodyne?

Detta läkemedel är väldigt enkelt att använda, oavsett om du väljer att få Mucodyne sirap eller Mucodyne tabletter. Några av de vanligaste rekommendationerna skulle vanligtvis ges av din förskrivare, även om mer omfattande riktlinjer finns i den officiella patientidentifieringsbipacksedeln som kommer med alla läkemedelsförpackningar.

Nedan, genom att använda Mucodyne, kan du hitta några av de viktigaste sakerna att komma ihåg. Du bör dock komma ihåg att texten nedan inte ska användas som en ersättning för officiell kunskap och är helt enkelt här för att du bättre ska förstå vad detta läkemedel kommer att betyda vid återhämtning.

 • Ta fortfarande bara enligt föreskrifter,
 • För Mucodyne-sirap är den normala dosen en 15 ml sked tre gånger dagligen.
 • Två kapslar tre gånger dagligen är den normala startdosen för Mucodyne hårda kapslar.
 • Överträffa aldrig den rekommenderade nivån
 • Försök inte att kompensera för det om du saknar en dos; istället fortsätt behandlingen som normalt.
 • När en större förändring har gjorts kan kapselns dos minskas till en kapsel fyra dagar om dagen.

Observera att detta bara är centrala punkter: se den officiella patientinformationsbroschyren för detaljerad vägledning.

Vilka är Mucodynes biverkningar?

Medan Mucodyne är ett rimligt säkert läkemedel är sådana biverkningar troliga, och innan du påbörjar behandlingen är det nödvändigt att bekanta dig med dem. Genom att göra det kan du snabbt kunna urskilja obehagliga biverkningar och de som kan vara extremt skadliga och få dig att undvika behandling och få akut läkarvård.

Följande listades i den sista gruppen:
 • Kräkningar ihållande
 • Blod för uttorkning
 • Allergiska reaktionstecken
 • Hudutslag
 • Utmaningar att andas eller tugga
 • Svullnad i läppar, öron, tunga eller hals
 • Blåsor eller hud som blöder
 • Blödning över läppar, ögon, hals, näsa eller vagina och hudskador
 • En feber

Mucodyne, är det hälsosamt för mig?

Mucodyne kommer inte att vara perfekt för alla, som alla andra receptbelagda läkemedel. Detta läkemedel ska inte tas för patienter som har mag-eller magsår, liksom andra som kan vara intoleranta mot laktos. Det är av avgörande betydelse att dela alla relevanta detaljer under dina möten med en specialist för att förhindra sådana risker.

Dessutom är Mucodyne inte lämpligt för gravida kvinnor, särskilt under de första tre månaderna av graviditeten, även om det kan användas för kvinnor som ammar, men bara om läkaren anser att det är helt viktigt att använda läkemedlet.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa mucodyne”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen