Köpa mysimba

kr 2,431.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Mysimba här?

Förutom undernäring finns det många förklaringar till varför individer kan stöta på viktökning, till exempel svårigheter att reglera portionsstorlek och äta på grund av stress eller ångest. Båda hjälper till att orsaka viktökning som är ovälkommen.

Läkemedlen i Mysimba fungerar för att hjälpa hjärnan att undertrycka dess aptit och ändra de tankar den kan ha om att konsumera mat.

Vilka är Mysimbas främsta fördelar?

Att hjälpa dig att gå ner i vikt är den främsta fördelen med att ta Mysimba. Denna blandning av två läkemedel har visat sig hjälpa människor att förlora i genomsnitt 5 procent av sin totala kroppsvikt efter 56 veckor i en studie rapporterad av den amerikanska tillverkaren av ’Contrave’ (det amerikanska namnet på produkten), jämfört med 1 procent utan Contrave, när det tas med en kalorifattig diet och ökad träning.

42 procent av individerna tappade minst 5 procent av sin totala kroppsvikt i studien, jämfört med 17 procent av individerna som inte använde Contrave.

Denna viktminskning tenderar att minimera den skadliga ansamlingen av fett runt midjan, vilket kan leda till medicinska problem som diabetes och hjärt-kärlproblem.

Minskningen av triglycerider och LDL (dåligt) kolesterol kan också hjälpa till med Mysimba. Ofta har diabetiker som tar Mysimba visat förändringar i deras reglering av blodsocker.

Hur fungerar Mysimba?

Två farmaceutiska läkemedel inkluderar Mysimba: naltrexon och bupropion.

För att lindra aptit och matbehov fungerar båda läkemedlen på hjärnans belöningsreceptorer. Buproprion tenderar att undertrycka hunger och man tror att naltrexon kan dämpa begär. De är inga nya läkemedel, men de finns som ett enda piller i denna formulering för behandling av fetma för första gången. Buproprion har också använts som ett antidepressivt medel och rökreduceringshjälpmedel, och naltrexon har använts hos patienter med alkoholberoende för sin potential att motverka effekterna av opioida analgetika och för att minimera begäret.

Hur tar de Mysimba?

För att stödja överviktiga personer över 18 år som hanterar sin vikt rekommenderas Mysimba. Det ska tas exakt som läkaren har föreslagit. Om du är osäker på hur du gör det efter att ha läst den bifogade bipacksedeln, kontakta din apotekspersonal eller läkare.

Den vanliga dosen är att börja med att ta en tablett om dagen under den första veckan, på morgonen. Så, under den andra veckan, ta en tablett på morgonen och en tablett på eftermiddagen. Från och med den tredje veckan får patienterna två tabletter på morgonen, men bara en tablett på natten. Från och med vecka 4 stiger dosen på morgonen och kvällen till två tabletter.

Om du redan är engagerad i att upprätthålla en kalorifattig diet och öka dina träningsnivåer, kan Mysimba bara tas. Eftersom andra aspekter kan påverka viktökning kan det också vara fördelaktigt att få ytterligare terapeutisk hjälp.

Mysimba kan stoppas om du inte tappar 5 procent av din ursprungliga kroppsvikt inom 16 veckor.

Är det rätt för mig att Mysimba?

Mysimba kan endast tas om läkare rekommenderar det. Patienter som utvecklar överkänslighet mot något av de angivna ingredienserna ska inte ta det. Det är inte lämpligt för kvinnor som är gravida eller planerar att adoptera, personer med lever- eller njursvikt eller med ätstörningar.

Mysimba kan också stoppas av patienter om de har okontrollerad högt blodtryck, krampanfall, en misstänkt tumör i centrala nervsystemet, eller bensodiazepin eller alkoholavbrott. Om patienten fortfarande tar andra läkemedel, som bupropion eller naltrexon, eller har haft en bipolär sjukdom eller har tidigare diagnostiserat bulimi eller anorexia nervosa, ska Mysimba inte tas.

Mysimba är inte heller lämpligt för patienter som är aktivt beroende av eller har tagit antidepressiva medel som kallas monoaminoxidashämmare (MAO-hämmare) under de senaste 14 dagarna eller som för närvarande är beroende av kroniska opioid- eller opioidagonister.

Hos patienter med depression i anamnesen bör Mysimba användas med försiktighet. Bupropion, som liknar de aktiva ingredienserna som används i vissa antidepressiva medel, finns i Mysimba. Teorin ökar risken för självmordsaktivitet teoretiskt. Bupropion kan också öka risken för kramper. Mer detaljer finns i den bifogade bipacksedeln.

Mysimba 8/90 mg tablett 112

Vilka är Mysimbas biverkningar?

Mysimba kan, som alla mediciner, orsaka biverkningar hos vissa patienter. De vanligaste biverkningarna är:

 • Sömnlöshet
 • Över oro
 • Rädslan
 • Huvudvärk
 • Koncentrationsstörning
 • Yrseln
 • Coola spolningar
 • Palpations
 • Förstoppning
 • Illamående
 • Trycket i musklerna
 • Inga biverkningar kan påträffas av många människor. Tala om för din läkare om du får biverkningar, som kan uppmana dig att undvika att ta Mysimba. Du bör regelbundet övervaka ditt blodtryck när du tar Mysimba.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa mysimba”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen