Köpa mysimba

kr 2,431.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad Àr Mysimba hÀr?

Förutom undernÀring finns det mÄnga förklaringar till varför individer kan stöta pÄ viktökning, till exempel svÄrigheter att reglera portionsstorlek och Àta pÄ grund av stress eller Ängest. BÄda hjÀlper till att orsaka viktökning som Àr ovÀlkommen.

LÀkemedlen i Mysimba fungerar för att hjÀlpa hjÀrnan att undertrycka dess aptit och Àndra de tankar den kan ha om att konsumera mat.

Vilka Àr Mysimbas frÀmsta fördelar?

Att hjĂ€lpa dig att gĂ„ ner i vikt Ă€r den frĂ€msta fördelen med att ta Mysimba. Denna blandning av tvĂ„ lĂ€kemedel har visat sig hjĂ€lpa mĂ€nniskor att förlora i genomsnitt 5 procent av sin totala kroppsvikt efter 56 veckor i en studie rapporterad av den amerikanska tillverkaren av ’Contrave’ (det amerikanska namnet pĂ„ produkten), jĂ€mfört med 1 procent utan Contrave, nĂ€r det tas med en kalorifattig diet och ökad trĂ€ning.

42 procent av individerna tappade minst 5 procent av sin totala kroppsvikt i studien, jÀmfört med 17 procent av individerna som inte anvÀnde Contrave.

Denna viktminskning tenderar att minimera den skadliga ansamlingen av fett runt midjan, vilket kan leda till medicinska problem som diabetes och hjÀrt-kÀrlproblem.

Minskningen av triglycerider och LDL (dÄligt) kolesterol kan ocksÄ hjÀlpa till med Mysimba. Ofta har diabetiker som tar Mysimba visat förÀndringar i deras reglering av blodsocker.

Hur fungerar Mysimba?

TvÄ farmaceutiska lÀkemedel inkluderar Mysimba: naltrexon och bupropion.

För att lindra aptit och matbehov fungerar bÄda lÀkemedlen pÄ hjÀrnans belöningsreceptorer. Buproprion tenderar att undertrycka hunger och man tror att naltrexon kan dÀmpa begÀr. De Àr inga nya lÀkemedel, men de finns som ett enda piller i denna formulering för behandling av fetma för första gÄngen. Buproprion har ocksÄ anvÀnts som ett antidepressivt medel och rökreduceringshjÀlpmedel, och naltrexon har anvÀnts hos patienter med alkoholberoende för sin potential att motverka effekterna av opioida analgetika och för att minimera begÀret.

Hur tar de Mysimba?

För att stödja överviktiga personer över 18 Är som hanterar sin vikt rekommenderas Mysimba. Det ska tas exakt som lÀkaren har föreslagit. Om du Àr osÀker pÄ hur du gör det efter att ha lÀst den bifogade bipacksedeln, kontakta din apotekspersonal eller lÀkare.

Den vanliga dosen Àr att börja med att ta en tablett om dagen under den första veckan, pÄ morgonen. SÄ, under den andra veckan, ta en tablett pÄ morgonen och en tablett pÄ eftermiddagen. FrÄn och med den tredje veckan fÄr patienterna tvÄ tabletter pÄ morgonen, men bara en tablett pÄ natten. FrÄn och med vecka 4 stiger dosen pÄ morgonen och kvÀllen till tvÄ tabletter.

Om du redan Àr engagerad i att upprÀtthÄlla en kalorifattig diet och öka dina trÀningsnivÄer, kan Mysimba bara tas. Eftersom andra aspekter kan pÄverka viktökning kan det ocksÄ vara fördelaktigt att fÄ ytterligare terapeutisk hjÀlp.

Mysimba kan stoppas om du inte tappar 5 procent av din ursprungliga kroppsvikt inom 16 veckor.

Är det rĂ€tt för mig att Mysimba?

Mysimba kan endast tas om lÀkare rekommenderar det. Patienter som utvecklar överkÀnslighet mot nÄgot av de angivna ingredienserna ska inte ta det. Det Àr inte lÀmpligt för kvinnor som Àr gravida eller planerar att adoptera, personer med lever- eller njursvikt eller med Àtstörningar.

Mysimba kan ocksÄ stoppas av patienter om de har okontrollerad högt blodtryck, krampanfall, en misstÀnkt tumör i centrala nervsystemet, eller bensodiazepin eller alkoholavbrott. Om patienten fortfarande tar andra lÀkemedel, som bupropion eller naltrexon, eller har haft en bipolÀr sjukdom eller har tidigare diagnostiserat bulimi eller anorexia nervosa, ska Mysimba inte tas.

Mysimba Àr inte heller lÀmpligt för patienter som Àr aktivt beroende av eller har tagit antidepressiva medel som kallas monoaminoxidashÀmmare (MAO-hÀmmare) under de senaste 14 dagarna eller som för nÀrvarande Àr beroende av kroniska opioid- eller opioidagonister.

Hos patienter med depression i anamnesen bör Mysimba anvÀndas med försiktighet. Bupropion, som liknar de aktiva ingredienserna som anvÀnds i vissa antidepressiva medel, finns i Mysimba. Teorin ökar risken för sjÀlvmordsaktivitet teoretiskt. Bupropion kan ocksÄ öka risken för kramper. Mer detaljer finns i den bifogade bipacksedeln.

Mysimba 8/90 mg tablett 112

Vilka Àr Mysimbas biverkningar?

Mysimba kan, som alla mediciner, orsaka biverkningar hos vissa patienter. De vanligaste biverkningarna Àr:

 • Sömnlöshet
 • Över oro
 • RĂ€dslan
 • HuvudvĂ€rk
 • Koncentrationsstörning
 • Yrseln
 • Coola spolningar
 • Palpations
 • Förstoppning
 • IllamĂ„ende
 • Trycket i musklerna
 • Inga biverkningar kan pĂ„trĂ€ffas av mĂ„nga mĂ€nniskor. Tala om för din lĂ€kare om du fĂ„r biverkningar, som kan uppmana dig att undvika att ta Mysimba. Du bör regelbundet övervaka ditt blodtryck nĂ€r du tar Mysimba.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa mysimba”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen