Köpa nasacort

kr 561.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Nasacort?

Nasacort används för att undvika och behandla allergisymtom (som rinnande näsa, kliande ögon / näsa / hals, nysningar) som är säsongsbetonade och året runt. Triamcinolon ingår i en familj av läkemedel som kallas kortikosteroider. Det fungerar i näspassagen genom att minska svullnad (inflammation).

Och om du har köpt ämnet tidigare, kontrollera ingredienserna på flaskan. Ingredienserna kan ha modifierats av producenten. Och av olika skäl kan produkter med liknande namn innehålla olika ingredienser. Det kan skada dig att ta fel saker.

Hur används Nasacort?

Läs och följ alla anvisningar på receptförpackningen innan du tar detta läkemedel om du tar OTC-produkten för egenbehandling. Kontakta din apotekspersonal när du har några frågor. Om detta läkemedel har rekommenderats av din läkare, ta det enligt instruktionerna. Innan du tar detta läkemedel och varje gång du byter läkemedel, läs bipacksedeln för patientinformation som ges av din apotekspersonal.

För korrekt användning av detta läkemedel, följ de illustrerade anvisningarna. Fråga läkare eller apotekspersonal om du har några frågor. Denna medicinering är avsedd för näsan. Den normala dosen för vuxna är två sprayer i varje näsborre en eller två gånger om dagen, eller enligt instruktioner från din läkare. Den normala dosen hos barn är 1 till 2 sprayer en gång om dagen i varje näsborre, eller enligt instruktioner från läkaren.

Sluta spruta ögonen eller munnen med detta läkemedel. Innan du tar detta läkemedel, vänligen blåsa näsan. Skaka sprayenheten ordentligt före varje applicering. För att spruta sprayen korrekt, följ instruktionerna på lådan. Ta bort säkerhetsskyddet innan du använder sprayen. Täck en näsborre genom att gnugga den med fingret. Vänd huvudet och sätt försiktigt in näsan i andra näsborren.

För att administrera den föreskrivna mängden spray, tryck ner enheten. Spraya inte direkt på mitten av näsväggen (nässeptum). Andas mjukt genom näsan och andas ut genom tänderna. Upprepa på den andra näsborren igen. Justera näshållarens hatt. Efter att ha tagit detta läkemedel, sluta blåsa näsan i 15 minuter.

Vilka är Nasacorts biverkningar?

Torrhet eller obehag i näsa / hals, hosta, nysningar, näsblod och dålig smak / lukt kan orsakas. Om någon av dessa biverkningar fortsätter eller förvärras, informera omedelbart läkare eller apotekspersonal. När du har fått detta läkemedel av din läkare, kom ihåg att han eller hon har beslutat att din fördel uppväger risken för biverkningar.

Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel. Om du har någon av dessa ovanliga men extrema biverkningar, meddela läkaren omedelbart: brist på smak eller doft, smärta / fläckar i näsan. Det är troligt att kortikosteroider som ges i näsan intas i blodomloppet i sällsynta fall.

Detta kan leda till allvarliga kortikosteroid biverkningar. Dessa biverkningar förekommer troligen hos spädbarn och personer som har tagit detta läkemedel under lång tid och i höga doser. Rapportera omedelbart till läkaren några av följande biverkningar: ovanlig trötthet / extrem viktminskning, feber, svullnad i fotleder / fötter, ökad törst / rörelse, synbesvär.

Vad händer om jag saknar en Nasacort-dos?

Om du har en daglig rutin med detta läkemedel och hoppar över en dos, ta den så snart du vet. Hoppa över den saknade dosen om det är nära tidpunkten för nästa dos och återställ den dagliga doseringsrutinen. För att komma ikapp, dubbla inte dosen.

Hur kommer Nascort att lagras?

Förvara den fritt från ljus och fukt vid rumstemperatur. Förvara inte dina saker i badrummet. Olika märken av detta läkemedel har olika krav på lager. För information om hur du lagrar ditt varumärke eller fråga din apotekspersonal, se produktförpackningen. Håll alla droger borta från husdjur och spädbarn. Spola inte droger ner på toaletten tills du får veta att du ska göra det eller spilla ner dem i ett rör. Kasta detta ämne ordentligt tills det upphör eller inte längre behövs. Rådgör med apotekspersonal eller lokala företag för avfallshantering.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa nasacort”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen