Köpa nasonex

kr 561.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Nasonex utan recept

Av vilken anledning används Nasonex?

För behandling och undvikande av allergisk rinit orsakad av säsongsbetonad pollenallergi, vanligtvis känd som hösnuva, och fleråriga reaktioner året runt mot allergener som djurhud, mögel och husdammkvalster, används Nasonex nässpray. Nasonex nässpray lindrar nässymtom, inklusive nästäppa, rinnande näsa och nysningar, från allergisk rinit.

Hur fungerar Nasonex?

Mometason, ett effektivt kortikosteroid- och antiinflammatoriskt läkemedel som styr lokal inflammation i näspassorna orsakad av en allergisk reaktion mot allergener som pollen eller husdammkvalster, finns i Nasonex nässpray. Mometason hämmar produktionen av inflammatoriska kemikalier såsom prostaglandiner och leukotriener i Nasonex nässpray och minskar tecken på inflammation som slemproduktion, svullnad och klåda, vilket hjälper till att lindra symtom som rinnande näsa, nysningar och nästäppa. Nasonex nässpray saktar ofta utvecklingen av näspolyper och hjälper till att lindra nästopp i polyp.

Vad finns i Nasonex?

Nasonex nässpray innehåller en 0,05 procent suspenderad aktiv ingrediens, mometasonfuroat, en potent kortikosteroid och ett antiinflammatoriskt läkemedel som används för att förebygga och behandla allergisk rinit. Glycerin, mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, citronsyra, natriumcitrat, bensalkoniumklorid och 80,0 polysorbat ingår också. Nasonex nässpray levereras som en doseringsspraypump och ger 50 mikrogram mometasonfuroat i näspassagerna per manövrering (doserad spray); varje flaska Nasonex nässpray innehåller 140 doser.

Behandling av Nasonex-allergi

Mometason, ett aktivt kortikosteroid- och antiinflammatoriskt läkemedel som används för att förebygga och kortvarig behandling av allergisk rinit orsakad av säsongsbetonad pollenallergi, även känd som hösnuva och flerårig allergi mot allergener året runt, såsom fjäderfä, hudkvalster, mögel, och husdamm, finns i Nasonex nässpray. Mometason hämmar produktionen av inflammatoriska ämnen, såsom prostaglandiner, i Nasonex nässpray och minskar tecken på inflammation, såsom slemproduktion, svullnad och klåda, och hjälper till att lindra nässymtom, såsom rinnande näsa, täppt näsa och nysningar.

Nasonex för polyper nasal

Nasonex nässpray inkluderar mometason, en potent kortikosteroid och antiinflammatorisk medicin som används för att behandla näspolyper, som är näsväxter som tros orsakas av allergier och ibland utvecklas samtidigt som allergisk rinit. Mometason saktar ner utvecklingen av näspolyper i Nasonex nässpray och hjälper till att lindra nästäppan som orsakas av polyperna.

Vilka biverkningar har Nasonex?

Generellt var de vanligaste rapporterade biverkningarna av att ta Nasonex nässpray måttliga, inklusive feber, virusinfektion, halsont, blod från näsan och hosta.

När kan det inte finnas något behov av Nasonex?

Det är inte lämpligt att använda Nasonex om

  • Du är allergisk mot mometason eller annan nässpraykomponent i Nasonex
  • Du är gravid eller ammar utan läkarens samråd.
  • Nasonex nässpray minskar känsligheten för infektion när du har en smittsam sjukdom i näsan.
  • Eftersom Nasonex nässpray saktar sårläkningen har du nyligen haft nässkada
  • Andra inhalerade eller orala kortikosteroider som används är

Varför använder de Nasonex?

För nasal administrering är Nasonex nässpray endast avsedd för vuxna och barn över 2 år. Skaka Nasonex nässpray innan du använder det och tillsätt 1-2 sprayer i varje näsborre en gång om dagen, helst på morgonen, enligt din apotekss instruktioner. Nasonex Nasal Spray används också för att förebygga säsongsbunden allergisk rinit hos vuxna och tonåringar över 12 år för att undvika uppkomsten av tecken på hösnuva, och du bör börja använda Nasonex Nasal Spray 2 till 4 veckor före förväntad start av pollen säsong.

För optimal symtomlindring kan du använda din Nasonex Nasal Spray dagligen och fortsätta under den tid som din läkare eller apotekare föreskriver, vanligtvis under hela säsongen för hösnuva, men inte mer än 3 till 6 månader. Inom 12 timmar kan du börja känna symtomlindring, även om den fulla effekten vanligtvis uppnås inom 1 till 2 veckor efter den första dosen.

Hur länge är det lämpligt att ta Nasonex?

För optimal symtomlindring kan du använda din Nasonex nässpray dagligen och fortsätta under den tid som din läkare eller apotekare föreskriver, vanligtvis under hela säsongen för hösnuva, men inte mer än 3 till 6 månader. Vanligtvis uppnås den optimala effekten inom 1 till 2 veckor efter den första dosen.

Missad Nasonex dos

Om du saknar en dos Nasonex, ta den så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos beror, så undvik den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar de Nasonex?

Din Nasonex nässpray ska förvaras vid rumstemperatur under 30 ° C. kyl inte och förhindra starkt solsken.

Nasonex orderorder (över disk)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Nasonex. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör när du är involverad i ett alternativt allergimedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Nasonex;
Se fler mediciner för allergier / produkter;
Läs mer information om allergier.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa nasonex”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen