Köpa neoclarityn

kr 541.00

Se apoteket 

Beskrivning

Vad betyder NeoClarityn?

Neoclarityn tabletter Àr receptbelagda lÀkemedel mot hösnuva som ska anvÀndas regelbundet. BestÀll Neoclarityn frÄn onlinelÀkaren: tjÀnsten Àr snabb och enkel. En av lÀkarna kommer att granska receptet och godkÀnna den vÄrd som Àr nödvÀndig. Observera att Neoclarityn inte Àr lÀmpligt för kvinnor som Àr gravida eller ammar.

Hur hjÀlper Neoclarityn till?

Pillerna innehÄller en antihistamin och har visat sig lindra de smÀrtsamma effekterna av hösnuva orsakade av allergiska reaktioner mot pollen, sÀllskapsdjur eller andra allergener. Neoclarityn Àr ett lÀkemedel som inte Àr dÄsigt och som normalt inte försÀmrar förmÄgan att flytta eller köra maskiner.

Antihistamin desloratadin innehÄller tabletter av Neoclarityn. NÀr du tar en antihistamin fungerar det pÄ det allergiska svaret som utlöser processen i din kropp. Det hÀmmar den kemiska histamin som aktiverar allergiska reaktionssymptom. Detta ger lÀttnad frÄn symtom pÄ hösnuva.

Förutom att vara perfekt för att förhindra hösnuva, bör Neoclarityn-tabletter ocksÄ tas för att minska effekterna av allergier hos husdjur och allergier mot dammkvalster.

Hur du tar Neoclarityn med dig

Du tar en tablett om dagen med Neoclarityn. SvÀlj tabletten hela med mycket vatten. Med mat eller utan mat ska du ta Neoclarityn. Ta den saknade dosen sÄ snart du kommer ihÄg om du inte tar ett piller och ÄterstÀll sedan din vanliga rutin. För att kompensera för ett saknat piller, ta inte en dubbel dos eftersom detta ökar risken för biverkningar.

Neoclarityn rekommenderas inte att anvÀndas för kvinnor som Àr gravida eller ammar.

Neoclarityns biverkningar

Hos vissa patienter kan Neoclarityn orsaka biverkningar. Trötthet, muntorrhet och huvudvÀrk Àr de vanligaste biverkningarna. Patienter kan i extremt sÀllsynta fall drabbas av allvarliga biverkningar, sÄsom oregelbunden hjÀrtslag, hudutslag eller epilepsi. Dessa biverkningar Àr mycket sÀllsynta och förekommer hos sÄ mycket som 1 av 10 000 personer.

För en fullstÀndig lista över alla potentiella biverkningar, lÀs bipacksedeln för Neoclarityn.

Ta inte Neoclarityn om du Àr allergisk mot antihistaminerna desloratadin och loratadin.

Innan du tar Neoclarityn, tala med en lÀkare om du har njurproblem.

Neoclarityn broschyr

Drogupplevelser

Neoclarityn och andra lÀkemedel har inga kÀnda interaktioner. Men om du nyligen har tagit eller tar nÄgra andra lÀkemedel sedan behandlingen med Neoclarityn började, kan du tala om det för din lÀkare.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera “Köpa neoclarityn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen