Köpa nerisone

kr 675.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Nerisone, vad är det?

Nerisom (Diflucortolone) används för att minimera hudirritation och är en syntetisk kortikosteroid. Kortikosteroider som läggs till huden har ett antal egenskaper. 0,1 procent av Nerisome (Diflucortolone) klassas som en potent kortikosteroid. Inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och dermatit rekommenderas att hanteras. Som kräm, oljekräm eller salva är Nerisome (Diflucortolone) tillgängligt.

Krämen är mer lämplig för att sippra hudregioner eftersom den är mindre klibbig än de andra två formuleringarna och hjälper till att hudutsöndringar tvättas bort. Det är ännu mer lämpligt för fuktiga eller håriga hudområden.

Något mer klibbig, den oljiga grädden är lämplig för hud som inte sipprar ut eller som inte är helt torr. Salvan är mer fet och är perfekt för fall med mycket torr hud. Det ger ytan på huden en oljebeläggning som hjälper till att undvika avdunstning av vatten, vilket minskar torrhet och flagnning.

Nerison biverkningar

Alla biverkningar i samband med användning av Nerisone inkluderar brännande känsla, torr hud, svettning, rodnad i huden, obehag i huden och till och med klåda. Det är viktigt att du omedelbart kan informera din läkare om du får några biverkningar av användningen av Nerisone. Då bör du få akutvård om biverkningarna fortsätter och förstärks. Andra mindre allvarliga biverkningar som du kan känna genom att ta Nerisone inkluderar akne, öm röd hud, hudbristningar och till och med en mjukgöring av huden.

Flera läkemedel som kan interagera med Nerisone kan finnas, och det är viktigt att du berättar för läkaren om alla andra läkemedel som du faktiskt tar, inklusive receptfria läkemedel och andra receptbelagda läkemedel. Det är viktigt att du inte fortsätter att använda Nerisone efter att du har avslutat din medicinering eller din läkares order. Detta beror på att de aktiva ingredienserna kan bidra till överdriven absorption.

Instruktioner om Nersione

Det är viktigt att applicera detta läkemedel på huden. Kan användas:

  • Rengör den drabbade regionen;
  • Applicera en liten summa på det drabbade området och begränsa dess användning.

Sedan du har administrerat läkemedlet, tvätta händerna, såvida du inte tydligt har lagt läkemedlet i dina händer!

Låt inte dina ögon komma i kontakt med detta ämne.

Vanligtvis används detta läkemedel en eller två gånger om dagen. En separat rutin som är mer lämplig för dig kan dock ha rekommenderats av din läkare eller apotekspersonal. Fortsätt att administrera produkten, även efter att du har sett eller upplevt framsteg, för att slutföra den rekommenderade behandlingen.

Viktigt: Följ etikettens anvisningar. Får inte ta detta läkemedel oftare eller oftare än föreskrivet. Föremål som innehåller kortison kan göra huden tunnare och öka risken för hudinfektioner. Använd den inte längre än vad som behövs.

Nerison-bipacksedel

affär

Detta läkemedel kan hållas vid rumstemperatur, som med andra mediciner. Förvara den i en torr position där onödig fuktighet, fukt eller direkt solljus inte appliceras på den. Håll små barn utom kontroll. Se till att alla återstående delar kasseras på rätt sätt.

  • Övergripande anteckningar
  • Det är viktigt att vårdpersonal rekommenderas att rådfråga:
  • Om du tidigare har haft något annat medicinskt problem, oavsett om du är gravid eller vill bli gravid eller ammar, oavsett om du röker eller för kvinnor;
  • Om du har allergier mot mediciner eller andra allergier (t.ex. mot mat, latex etc.)
  • Alla receptbelagda och receptfria läkemedel du tar, plus vitaminer och växtbaserade ingredienser och kosttillskott.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa nerisone”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen