Köpa norgeston

kr 721.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Norgeston?

Norgeston är ett p-piller som används för att förhindra befruktning av kvinnor. Norgeston, som inkluderar levonorgestrel, är ett minipiller som tas varje dag. Norgeston är en effektiv preventivmedel genom att göra det omöjligt för spermier att tränga in i ett ägg under ägglossningen, både genom att modifiera livmoderns foder så att ett befruktat ägg inte växer.

  • Endast progestogen-piller
  • Effektiv 99 procent
  • Enkelt att ta, lätt att ta

Vad är Norgestons biverkningar?

Inga biverkningar från Norgeston kan förekomma hos de flesta kvinnor, även om de kan förekomma hos ett begränsat antal kvinnor.

De flesta kvinnor skulle inte ha några oönskade symtom från Norgeston, även om de potentiella biverkningarna varierar. Kvinnor som tar detta piller bör dock vara medvetna om följande möjligheter:

  • Huvudvärk
  • Obehag med magen
  • Bröstets känslighet
  • Av akne
  • Variationer i vikt och humör

Kontakta läkaren om du har några frågor om biverkningarna.

Hur är Norgeston effektiv?

Norgeston kan vara upp till 99 procent effektivt för att undvika graviditet om det används på rätt sätt.

Får jag använda Norgeston för ett annat läkemedel?

Ja, men du kommer att informeras av din läkare om undantag.

Om ditt piller är nedsatt av andra receptbelagda läkemedel eller receptfria läkemedel, bör du alltid rådgöra med din läkare, eftersom sådana läkemedel kan minska effekten av ditt piller. Alternativa läkemedel och vitaminer ger detta.

Vad är Mini Pill?

Bara progesteron finns i minipiller. Oregelbunden blödning är den vanligaste biverkningen när detta piller börjar, men det verkar vara mindre och börjar vanligtvis efter 3 månader.

Det viktiga med minipiller att komma ihåg är att det kan tas varje dag samtidigt. Om du är mer än tre timmar försenad skulle du inte ha en försäkring mot preventivmedel. Med detta i åtanke är det en smart idé att ha minipiller i din vanliga dagliga rutin eller ställa in ett larm för att garantera att du tar det i tid. Använd också kondomer för att stoppa spridningen av STI.

Broschyr till Norgeston

Hur minipiller fungerar

Genom att tjockna slem i livmoderhalsen fungerar minipiller, vilket gör det svårt för spermier att komma in i livmodern och möta ett ägg. Vissa former av minipiller undviker också ägglossning.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa norgeston”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen