Köpa norimin

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning används Norimin?

Norimin-tabletter är ett kombinerat p-piller med låg dos som används för att undvika oavsiktliga graviditeter som en effektiv form av preventivmedel. I ett piller innehåller Norimin-piller en blandning av två lågdoshormoner. Varje Norimin-förpackning innehåller en månads leverans av tabletter, varav 21 hormoninnehållande tabletter och 7 placebo (icke-hormonella) tabletter är tillgängliga, vilket ger en uttagsblödning för att avsluta varje månadsperiod.

Du skulle definitivt märka att perioderna blir normala när du använder Norimin som preventivmedel. Du kommer också att ha lättare, mindre obekväma cykler och en ökning av premenstruella tecken, såsom vätskeretention-relaterad uppblåsthet, svullnad eller viktökning, samt en förbättring av akne och en minskning av hud- och hårolja.

Hur fungerar Norimin?

Norimin p-piller ger en blandning av två hormoner som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet; etinylöstradiol, ett syntetiskt östrogen och noretisteron, ett syntetiskt gestagen av den första generationen som har en menstruationscykelverkan nära det naturliga hormonet progesteron; och vissa androgena och östrogena beteenden också. Förberedelse för befruktning är beroende av det invecklade förhållandet mellan de kvinnliga könshormonerna som utvecklats av äggstockarna, östrogen, som inducerar ägglossning, och progesteron, som förbereder endometrium för embryoimplantation, liksom andra reglerande hormoner som produceras i hjärnan och hypofysen av hypotalamus.

Genom att störa den vanliga menstruationscykeln, förhindra att ägget mognar och blockera ägglossningen och förhindra att endometrium växer så att ett befruktat ägg inte implanteras och mognar, fungerar etinylöstradiol och noretisteron i Norimin-tabletter tillsammans. Etinylöstradiol i Norimin hämmar hypofysens utveckling av follikelstimulerande hormon (FSH), vilket hindrar äggsäcken från att bildas. Noretisteron i Norimin-tabletter fungerar genom att blockera den ökning av nivåerna av luteiniserande hormon (LH) som är nödvändigt för förekomsten av ägglossning. En annan preventivåtgärd hos Norimin-tabletter är att livmoderhalsslemet förblir tjockt, vilket skapar en fysisk barriär mot spermier, som vanligtvis ändrar konsistensen vid ägglossningen för att bli tunnare.

Vad är det som består av Norimin?

P-pillerna från Norimin innehåller en blandning av de aktiva ingredienserna etinylöstradiol (0,035 mg), syntetiskt östrogen och noretisteron (0,5 mg), ett syntetiskt gestagen som verkar tillsammans för att undvika graviditet. Laktosmonohydratet magnesiumstearat povidon majsstärkelse innehåller också indigokarminlaktos

Om du saknar en tablett Norimin kan du bli gravid.

När de tas ordentligt erbjuder Norimin preventivmedel framgångsrika preventivmedel och har en felprocent på ungefär 1 procent per år. Om du tappar en tablett kommer förlustnivån att eskaleras och kan leda till en oavsiktlig graviditet. Se till att du tar Norimin p-piller ordentligt och kontinuerligt för att förhindra detta.

Vilka är Norimin biverkningar?

Illamående, kräkningar, magbesvär, vaginal irritation (vaginit) utlöses vanligtvis av candidiasis (svampinfektion), yrsel, humörsvängningar, illamående, förändringar i libido sömnlöshet, huvudvärk, migrän, akne, ömhet i bröstet, bröstsmärtor, vätskeretention och ödem, menstruation flödesförändringar, kroppsviktförändringar är de vanligaste biverkningarna efter att ha tagit Norimin-piller.

Norimin broschyr

När ska du inte använda Norimin?

Om du använder Norimin kapslar gör du det inte

 • Etinylöstradiol eller noretisteron eller något av ingredienserna i Norimin är allergiska mot
 • Du är gravid med en
 • Har levercancer
 • Har en historia av graviditetsgulsot eller kolestatisk gulsot, eller extrem generaliserad graviditetskropp, Dubin Johnsons syndrom eller rotorsyndrom.
 • Du har karcinom i bröst-, köns- eller endometrium- eller östrogenberoende neoplasma
 • Du har en oförklarlig källa till onormal menstruationsblödning
 • Du har en familj eller tidigare haft karcinom i bröstet eller endometrium.
 • Adenom eller levercancer, eller en historia av dessa tumörer
 • Har anemi i sigdceller
 • har otoskleros (en öronstörning) som förvärrades vid tidigare graviditeter
 • Har en diagnos av herpes när du är gravid
 • Få förhöjt blodtryck, migrän eller lipidstörningar
 • Du hade antingen djup ventrombos, hjärtsvikt, tromboemboliska tillstånd eller stroke.
 • Du har diabetes och blodkärlbyten,
 • Du tar läkemedel som interagerar med Norimin, såsom fenytoin- och karbamazepin-antikonvulsiva medel, barbiturater, antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, nevirapin, griseofulvin-svampdödande, antibiotika som penicillin, tetracykliner, sulfametoxazol och trimetoprim, formuleringar som innehåller St.

Vems läkemedelsvaror associerar med Norimin?

Vissa läkemedel stör och hindrar Norimin p-piller från att fungera korrekt, vilket ökar risken för graviditet. Du måste vidta vissa preventivmedel när du tar något av följande läkemedel: fenytoin och karbamazepin, barbiturater, antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, nevirapin, svampdödande griseofulvin, antibiotika som penicillin, tetracykliner, formuleringar av sulfametoxazol och trimetoprim , beredningar innehållande St.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa norimin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen