Köpa norimin

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Av vilken anledning anvÀnds Norimin?

Norimin-tabletter Àr ett kombinerat p-piller med lÄg dos som anvÀnds för att undvika oavsiktliga graviditeter som en effektiv form av preventivmedel. I ett piller innehÄller Norimin-piller en blandning av tvÄ lÄgdoshormoner. Varje Norimin-förpackning innehÄller en mÄnads leverans av tabletter, varav 21 hormoninnehÄllande tabletter och 7 placebo (icke-hormonella) tabletter Àr tillgÀngliga, vilket ger en uttagsblödning för att avsluta varje mÄnadsperiod.

Du skulle definitivt mÀrka att perioderna blir normala nÀr du anvÀnder Norimin som preventivmedel. Du kommer ocksÄ att ha lÀttare, mindre obekvÀma cykler och en ökning av premenstruella tecken, sÄsom vÀtskeretention-relaterad uppblÄsthet, svullnad eller viktökning, samt en förbÀttring av akne och en minskning av hud- och hÄrolja.

Hur fungerar Norimin?

Norimin p-piller ger en blandning av tvÄ hormoner som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet; etinylöstradiol, ett syntetiskt östrogen och noretisteron, ett syntetiskt gestagen av den första generationen som har en menstruationscykelverkan nÀra det naturliga hormonet progesteron; och vissa androgena och östrogena beteenden ocksÄ. Förberedelse för befruktning Àr beroende av det invecklade förhÄllandet mellan de kvinnliga könshormonerna som utvecklats av Àggstockarna, östrogen, som inducerar Àgglossning, och progesteron, som förbereder endometrium för embryoimplantation, liksom andra reglerande hormoner som produceras i hjÀrnan och hypofysen av hypotalamus.

Genom att störa den vanliga menstruationscykeln, förhindra att Àgget mognar och blockera Àgglossningen och förhindra att endometrium vÀxer sÄ att ett befruktat Àgg inte implanteras och mognar, fungerar etinylöstradiol och noretisteron i Norimin-tabletter tillsammans. Etinylöstradiol i Norimin hÀmmar hypofysens utveckling av follikelstimulerande hormon (FSH), vilket hindrar ÀggsÀcken frÄn att bildas. Noretisteron i Norimin-tabletter fungerar genom att blockera den ökning av nivÄerna av luteiniserande hormon (LH) som Àr nödvÀndigt för förekomsten av Àgglossning. En annan preventivÄtgÀrd hos Norimin-tabletter Àr att livmoderhalsslemet förblir tjockt, vilket skapar en fysisk barriÀr mot spermier, som vanligtvis Àndrar konsistensen vid Àgglossningen för att bli tunnare.

Vad Àr det som bestÄr av Norimin?

P-pillerna frÄn Norimin innehÄller en blandning av de aktiva ingredienserna etinylöstradiol (0,035 mg), syntetiskt östrogen och noretisteron (0,5 mg), ett syntetiskt gestagen som verkar tillsammans för att undvika graviditet. Laktosmonohydratet magnesiumstearat povidon majsstÀrkelse innehÄller ocksÄ indigokarminlaktos

Om du saknar en tablett Norimin kan du bli gravid.

NÀr de tas ordentligt erbjuder Norimin preventivmedel framgÄngsrika preventivmedel och har en felprocent pÄ ungefÀr 1 procent per Är. Om du tappar en tablett kommer förlustnivÄn att eskaleras och kan leda till en oavsiktlig graviditet. Se till att du tar Norimin p-piller ordentligt och kontinuerligt för att förhindra detta.

Vilka Àr Norimin biverkningar?

IllamÄende, krÀkningar, magbesvÀr, vaginal irritation (vaginit) utlöses vanligtvis av candidiasis (svampinfektion), yrsel, humörsvÀngningar, illamÄende, förÀndringar i libido sömnlöshet, huvudvÀrk, migrÀn, akne, ömhet i bröstet, bröstsmÀrtor, vÀtskeretention och ödem, menstruation flödesförÀndringar, kroppsviktförÀndringar Àr de vanligaste biverkningarna efter att ha tagit Norimin-piller.

Norimin broschyr

NÀr ska du inte anvÀnda Norimin?

Om du anvÀnder Norimin kapslar gör du det inte

 • Etinylöstradiol eller noretisteron eller nĂ„got av ingredienserna i Norimin Ă€r allergiska mot
 • Du Ă€r gravid med en
 • Har levercancer
 • Har en historia av graviditetsgulsot eller kolestatisk gulsot, eller extrem generaliserad graviditetskropp, Dubin Johnsons syndrom eller rotorsyndrom.
 • Du har karcinom i bröst-, köns- eller endometrium- eller östrogenberoende neoplasma
 • Du har en oförklarlig kĂ€lla till onormal menstruationsblödning
 • Du har en familj eller tidigare haft karcinom i bröstet eller endometrium.
 • Adenom eller levercancer, eller en historia av dessa tumörer
 • Har anemi i sigdceller
 • har otoskleros (en öronstörning) som förvĂ€rrades vid tidigare graviditeter
 • Har en diagnos av herpes nĂ€r du Ă€r gravid
 • FĂ„ förhöjt blodtryck, migrĂ€n eller lipidstörningar
 • Du hade antingen djup ventrombos, hjĂ€rtsvikt, tromboemboliska tillstĂ„nd eller stroke.
 • Du har diabetes och blodkĂ€rlbyten,
 • Du tar lĂ€kemedel som interagerar med Norimin, sĂ„som fenytoin- och karbamazepin-antikonvulsiva medel, barbiturater, antiinfektionsmedel sĂ„som rifampicin, rifabutin, nevirapin, griseofulvin-svampdödande, antibiotika som penicillin, tetracykliner, sulfametoxazol och trimetoprim, formuleringar som innehĂ„ller St.

Vems lÀkemedelsvaror associerar med Norimin?

Vissa lÀkemedel stör och hindrar Norimin p-piller frÄn att fungera korrekt, vilket ökar risken för graviditet. Du mÄste vidta vissa preventivmedel nÀr du tar nÄgot av följande lÀkemedel: fenytoin och karbamazepin, barbiturater, antiinfektionsmedel sÄsom rifampicin, rifabutin, nevirapin, svampdödande griseofulvin, antibiotika som penicillin, tetracykliner, formuleringar av sulfametoxazol och trimetoprim , beredningar innehÄllande St.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa norimin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen