Köpa norimode

kr 523.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Norimode?

Norimode tabletter är avsedda att lindra diarré-symtom. De har en aktiv ingrediens som kallas hydrokloridloperamid. Det är möjligt att använda Norimode för att behandla både akut och kronisk diarré.

Medan diarré som uppstår oväntat vanligtvis förbättras inom fem till sju dagar, kommer läkemedel som Norimode att erbjuda omedelbar kortvarig lindring om så är lämpligt. Antalet dagar du behöver för att gå på toaletten kan minimeras. Norimode kan också hjälpa till med symtom på irritabelt tarmsyndrom (IBS).

Hur fungerar Norimode?

Genom att sakta ner tarmarna medan de är överaktiva kan Norimode och andra läkemedel som innehåller loperamidhydroklorid lindra diarré. Läkemedlet som verkar på opioidreceptorerna i tarmarna åstadkommer detta.

Detta arbete gör det möjligt för kroppen att konsumera vattnet och salterna som vanligtvis går förlorade när någon utvecklar diarré. Slutresultatet är att innan de avlägsnas från kroppen kommer fastare avföring att utvecklas.

Vilka biverkningar har Norimode?

Biverkningar från att ta Norimode är vanliga, men ovanliga och vanligtvis milda är de flesta som kan uppstå. Nedan följer några av de biverkningar som kan uppstå när du tar detta läkemedel:

 • Förstoppning
 • Yrseln
 • Känna sig sjuk
 • Huvudvärk
 • Gaser fastnat

Allvarligare biverkningar är mycket osannolika, men du kan ringa läkaren så snart som möjligt om du känner dig svag eller mindre medveten eller om du går på ett obekvämt och okoordinerat sätt. Det finns en liten risk att en allvarlig allergisk reaktion kan orsakas av detta läkemedel (anafylaxi).

Hur lång tid ska jag ta Norimode?

Hur lång tid du tar Norimode beror på vilken typ av sjukdom du hanterar. Du kan använda detta läkemedel i upp till 48 timmar om du använder Norimode för kortvarig diarré. Men om din diarréepisod varar mer än 48 timmar, kan du sluta ta detta läkemedel och komma i kontakt med din läkare.

Om Norimode används för att hantera diarré som orsakas av irritabelt tarmsyndrom under en längre tid kommer du att använda Norimode i upp till 2 veckor för att behandla täta övergrepp. Men om attacken varar mer än 48 timmar kan du sluta ta detta läkemedel och ringa din läkare.

Du tar två tabletter och sedan en tablett för varje tarmrörelse i början av proceduren (vanligtvis i upp till 5 dagar vid behandling av akut diarré). Med ett glas vatten sväljs tabletterna hela. Detta läkemedel kan användas för upprepade diarréattacker i upp till två veckor, men du tar inte tabletter för en enda attack som varar längre än 48 timmar (kontakta din läkare så snart som möjligt). Var försiktig så att du inte tar mer än sex tabletter inom en 24-timmarscykel.

Är jag villig att ta Norimode?

Vuxna och barn 12 år och äldre bör ta Norimode-tabletter medan de behandlar diarré på kort sikt. Du måste vara 18 år eller äldre och läkaren måste ha diagnostiserat dig med IBS innan du tar detta läkemedel om du tar hand om irritabel tarmsyndrom.

Om du har något av följande problem bör du sluta ta Norimode eller relaterade läkemedel:

 • Extrem diarré orsakad av att antibiotika tas
 • Inflammatorisk tarmstörningsepidemi.
 • Förstoppning eller magen tenderar att vara svullen
 • Akut dysenteri, akut dysenteri (symtom kan inkludera blod i avföringen och hög temperatur)

Du kan ringa en läkare eller apotekspersonal för att få rekommendationer om vilket läkemedel som passar dig, om något av detta gäller dig. Det finns också vissa tillstånd som faktiskt inte förbjuder dig att ta Norimode, men som en försiktighetsåtgärd kan du också prata med läkaren. Dessa är kriterierna som inkluderar följande:

 • Du lider av aids och magen sväller
 • Leversjukdom
 • Det går inte att absorbera dessa sockerarter
Innan du tar Norimode kan du också kontakta din läkare om du tar något av följande läkemedel:
 • Om Ritonavir (HIV-behandling)
 • Om kinidin (för onormal hjärtrytm och malaria)
 • Desmopressin Oral (från överdriven urinering)
 • Ketokonazol eller itrakonazol (för svampinfektioner)
 • Från Gemfibrozil (för högt kolesterol)
Om du har IBS-diarré kan du prata med läkaren först om det finns något av följande:
 • Du är 40 år eller äldre och det har gått en tid sedan den senaste IBS-attacken eller skylten har varit annorlunda den här gången.
 • Blod har nyligen flyttat in i tarmarna
 • Med allvarlig förstoppning lever du
 • Du är antingen sjuk eller kräks
 • Du har antingen tappat aptiten eller gått ner i vikt.
 • Du har problem eller irritation när du urinerar
 • Du har huvudvärk
 • Du har åkt utomlands nyligen

Fråga om detta läkemedel med din läkare eller apotekspersonal om du redan är gravid och överväger att ta Norimode. Om du ammar, sluta ta det, eftersom små mängder av detta läkemedel kan komma in i din mjölk.

Vad händer om jag tar Norimode för mycket?

Om du tar fler Norimode-piller kan du snarast söka hjälp från läkare eller sjukhus. Det finns en risk att du kan utveckla hjärtrelaterade tecken, såsom förhöjda eller oregelbundna hjärtslag, men det är osannolikt att det orsakar skada. Sådana möjliga tecken är muskelsvaghet, okoordinerade rörelser, sömnighet, svårigheter att urinera eller dålig andning. Barn svarar mer med symtom än vuxna när de tar mer än förväntat Norimode.

Omvänt bör det inte orsaka oro om du inte tar Norimode som ursprungligen planerat. Efter ditt nästa toalettbesök, ta bokstavligen din nästa dos.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa norimode”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen