Köpa norinyl-1

kr 562.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad handlar Norinyl-1 om?

Norinyl-1 är ett p-piller som tas av kvinnor för att förhindra att graviditet blir oönskad. Norinyl-1 är ett p-piller som administreras dagligen i paket med 21 kapslar. Innan du börjar din nästa ruta kommer du att ha en 7-dagars paus, varefter du kan få en period.

Vilka biverkningar har Norinyl-1?

Många kvinnor som tar Norinyl-1 skulle vara fria från biverkningar, men hos ett begränsat antal patienter kan dessa finnas. Vänta inte med att rådgöra med läkaren om du är orolig för några av de potentiella biverkningarna.

Även om det är ganska ovanligt att du får biverkningar när du använder Norinyl-1, kan en liten andel kvinnor rapportera om något av följande symtom:

  • Flöde och oregelbundna menstruationskramper
  • Illamående och migrän
  • Humörsvängningar
  • Diarré och kräkningar
  • Irriterar huden
  • Bättre känslighet i brösten
  • Högre blodtryck och hög risk för blodkoagulation

Du kan kontakta läkaren om du är orolig för dina biverkningar. Du bör omedelbart söka läkarvård om du har betydande biverkningar.

Hur är Norinyl-1 effektiv?

För att förhindra graviditet kan norinyl-1 vara upp till 99 procent framgångsrikt. Detta är dock beroende av korrekt användning, som i alla mediciner.

Kommer jag att ta Norinyl-1 med ett visst läkemedel?

Ja, men du kommer att informeras av din läkare om eventuella avvikelser.

Om p-piller försämras av andra godkända eller receptfria läkemedel kan du fortfarande rådgöra med läkaren. Alternativa läkemedel och vitaminer ger detta.

Vem förväntas inte ta Norinyl 1/50?

Rökning, särskilt om du är över 35, kan öka risken för blodproppar, stroke eller hjärtsjukdom när du tar p-piller. Ju mer du röker, ökar din chans. Om du röker och är över 35 år ska du inte ta blandade preventivpiller som Norinyl 1/50 och noretindron.

Fosterskador kan orsakas av detta läkemedel. Använd inte det när du ammar. Om du blir gravid eller missar två menstruationscykler i rad, berätta genast för läkaren. Vänta minst 4 veckor innan du tar p-piller om du precis har haft en graviditet.

Norinyl-11 kitinsats

Hur förväntas Norinyl 1/50 tas?

Ignorera alla förslag på ditt läkemedels förpackning. Ta inte detta läkemedel längre än ordinerat eller i större eller mindre doser.

Den första dagen i din cykel eller den första söndagen efter att din menstruation började kan du ta det första p-piller. När du fortsätter att använda detta läkemedel måste du använda ett ersättningsmedel för preventivmedel, såsom kondomer eller spermiedödande medel. Se till att följa anvisningarna från läkaren.

Ta ett piller, med högst 24 timmars mellanrum, per dag. Nästa dag, starta ett nytt paket när du tar slut på piller. Om du inte tar ett piller om dagen kan du bli gravid. Fyll på receptet innan du tar slut helt på piller.

Det finns sju påminnelsepiller i det 28-dagars preventivpaket som håller dig i ditt dagliga schema. När du använder dessa påminnelsepiller börjar din cykel vanligtvis.

Avancerad blödning kan förekomma, särskilt under de första tre månaderna. Tala om för läkaren om denna blödning kvarstår eller är mycket allvarlig.

När du är sjuk med kraftiga kräkningar eller diarré, använd en reservform av preventivmedel.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa norinyl-1”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen