Köpa norlevo-levonelle

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du köpa en Norlevo (Levonelle) online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta läkemedel tillhör tabletterna dagen efter och det finns säkert att beställa online av många läkare.

Utan recept, köp Norlevo (Levonelle)

Och vad är Levonelle?

Levonelle är ett p-piller som förhindrar befruktning. För att vara säker måste den tas inom 72 timmar efter oskyddat sex. Du kan beställa online: en av våra läkare kommer att granska din beställning och godkänna den vård som är nödvändig.

Det finns 1,5 mg levonorgestrel i Levonelle 1500, ett hormon som ofta finns i populära preventivmedelstabletter. Nödabort kräver en enda injektion, som kan tas efter oskyddat sex så snart som möjligt.

Efter sex, ju snabbare du tar Levonelle, desto bättre blir det.

Hur snabbt behöver jag ta Levonelle?

Inom 72 timmar efter oskyddat samlag måste Levonelle tas.

Levonelle skulle inte fungera om du hade oskyddat sex mer än 72 timmar tidigare, men andra nödpreventionslösningar finns tillgängliga, till exempel att få en preventivspole insatt eller ta EllaOne (en annan typ av akut preventivpiller) Du kommer att få veta om potentiella akut preventivmedel genom närmaste familjeplaneringscenter.

Ta Levonelle utan att tugga tabletten med en drink vatten.

Hur får jag Levonelle köpt online?

Läkare har en säker och konfidentiell tjänst om du planerar att köpa Levonelle online. De är licensierade och baserade i Storbritannien med General Medical Council.

Du måste fylla i ett kort medicinskt frågeformulär och välja en distributionsform för att placera en beställning. Du kan få din vård med post eller kurir hemma (beroende på var du befinner dig). Alternativt kan du välja en butikssats som hjälper dig att få din beställning på apoteket på ditt närmaste sjukhus.

Våra läkare kommer att kontrollera dina svar när du har gjort din beställning för att avgöra om det är lämpligt för dig att ta ett piller Levonelle. För att bekräfta att din sändning är på väg eller (om du vill hämta den) att den är redo att väljas, ger vi dig ett mejl eller sms.

Hur fungerar Levonelle?

Precis som det traditionella abortpillerna fungerar Levonelle. Genom att lura kroppen att tro att du redan har ägglossat stoppar den befruktningen (producerade ett ägg). För att befrukta det är det svårt för spermier att komma in i ett embryo. Slutligen, för att göra det svårare för ett befruktat ägg att implantera, flyttar det livmoderns foder.

Dosen är nyckelkontrasten mellan Levonelle och vanliga preventivpiller. Levonelle-p-piller innehåller levonorgestrel (en form av könshormon) i en mycket högre dos än något preventivpiller, men det är inte avsett för daglig användning.

Hur framgångsrik är Levonelle?

Levonelle måste användas högst 72 timmar efter oskyddat sex för att behandlingen ska lyckas. Ju snabbare du tar det, desto mer sannolikt är det att lyckas. Det skulle inte lyckas om du redan har börjat ägglossningen, till skillnad från spiralen som kommer att fungera under ägglossningen.

Din risk att inte vara gravid är 97-99 procent om du tar Levonelle under de första 72 timmarna efter att ha haft oskyddat sex även när du inte har ägglossning.

Om det tas strax innan ägglossningen börjar är Levonelle inte effektivt. Om du är nära ägglossningen är EllaOne ett säkrare oral p-pilleralternativ. EllaOne fungerar inte förrän ägglossningen har börjat.

Medicinska prövningar tyder på att EllaOne minskar risken för befruktning bättre än Levonelle inom de första 72 timmarna efter tillfälligt sex. Copper IUDD är det mest effektiva preventivmedlet (intrauterin anordning). 5 dagar efter oskyddat samlag eller ägglossning har lUD 99 procent skydd mot befruktning.

Besök husläkaren om du har några frågor efter att du tagit Levonelle om du är gravid. Din läkare kommer att bekräfta om du är gravid.

Vem får ta Levonelle?

Många kvinnor tar lätt Levonelle. Du kan dock inte ta det om du är allergisk mot något av ingredienserna. Levonelle kommer inte att vara lika effektivt om BMI är större än 26. Även för kvinnor som ammar är Levonelle inte nödvändigt.

Det är också viktigt att komma ihåg att om du fortfarande ammar skulle Levonelle inte fungera. Oavsett om du hade oskyddat sex för mer än 72 timmar sedan eller om du nyligen hade oskyddat sex och din tid är försenad kan det vara så. För att ta reda på om du är gravid, kontakta närmaste husläkare om så är fallet. Även om du ägglossar eller ska börja ägglossa är Levonelle inte lämpligt.

Användning av Levonelle rekommenderas inte i vissa fall. Om du har Crohns sjukdom, en svår leversjukdom, en anamnes på utomkvedshavandeskap eller har haft ett tillstånd som kallas salpingit, kan detta vara fallet. Din läkare kan ordinera en alternativ form av nödprevention om något av dessa gäller dig.

Broschyr för Levonelle

Dosen

Levonelle är ett engångspiller som du tar.

Du måste ta det efter oskyddat sex så snart som möjligt. Var noga med att ta det eller så fungerar det inte inom 72 timmar efter att ha haft sex. Du väljer att ta det som vanligt om du tar ett graviditetspiller.

Du bör se en läkare om du har diarré eller kräkningar inom tre timmar efter att du har svalt p-piller, eftersom medicinen kanske inte har fungerat. När detta inträffar kommer läkaren att informera dig om du behöver ta en extra dos Levonelle för att undvika graviditet.

Komponenter

Levonelle 1500 innehåller 1,5 mg av den aktiva ingrediensen levonorgestrel. Majsstärkelse, potatisstärkelse, kalcium, vattenfri kolloidal kiseldioxid, stearat (E572), talk (E533b) och laktosmonohydrat är några tillsatser. Om du har en bekräftad allergi mot någon av produkterna ska du inte ta Levonelle.

Nödpreventivpillret botar inte sexuellt överförbara infektioner (STI). det är bättre att bli screenad för STI om du riskerar att få en STI.

 • Biverkningar från Levonelle
 • Illamående
 • Spotting eller onormal blödning från menstruationen
 • Trycket i magen
 • Trötthet
 • Att vara sjuk
 • Det kan vara tidigt eller sent för nästa gång.
 • Huvudvärk
 • I brösten, känslighet
 • Yrseln
 • Läs paketet som medföljer receptet för en fullständig lista över biverkningar.
Norlevo Order (Levonelle) (utan recept)

Du bör beställa Norlevo med hjälp av tabellen ovan (Levonelle). Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi rekommenderar också att du besöker denna medicinska onlinetjänst när du deltar i en alternativ pillerbehandling på morgonen efter. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Norlevo (Levonelle)
Se fler mediciner / piller för morgonen efter
Lär dig mer om Morning After Pill för mer information.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa norlevo-levonelle”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen