Köpa optilast

kr 541.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är Optilast?

Den aktiva ingrediensen i Optilast är azelastin, som tillhör en grupp läkemedel som kallas antihistaminer. Antihistaminer fungerar genom att blockera symtomen på föreningar som kroppen skapar som en del av ett allergiskt svar, såsom histamin.

Det har visat sig att azelastin minskar ögoninflammation. Optilast kan användas till vuxna och barn 4 år och äldre för att behandla och undvika ögonsjukdomar som uppstår med hösnuva (säsongsbunden allergisk konjunktivit). Optilast kan användas hos vuxna och barn 12 år och äldre för ögonsjukdomar orsakade av motvilja mot föreningar som husdammkvalster eller djurpäls (flerårig allergisk konjunktivit).

Biverkningar av Optilast Neoplasms

Du kan drabbas av biverkningar av Optilast ögondroppar, som andra läkemedel. Efter applicering av ögondropparna kan typiska biverkningar inkludera måttligt men ändå övergående obehag. Du kan behöva prata med din läkare om du stöter på detta.

Läs bipacksedeln som ingår i satsen innan du påbörjar en procedur för en fullständig lista över potentiella biverkningar förknippade med Optilast ögondroppar och andra relevanta fakta som du kanske kommer ihåg.

Hur är jag tänkt att använda Optilast?

Använd din Optilast spray enligt instruktioner från din läkare. För den exakta dosen, se läkemedelsfacket.

 • Med Optilast-dimma finns en ytterligare patientbroschyr tillgänglig. Om du har några problem med detta material, prata med din apotekspersonal.
 • Sprayen från Optilast är endast avsedd för näsan. Stick inte in den i munnen eller ögonen. Skölj dem med kallt kranvatten omedelbart om du har Optilast-spray i ögonen.
 • Före första användningen av en ny behållare ska sprutpumpen fyllas. Ta bort det blå locket och den blå säkerhetsklämman över flaskans lock. Rikta spraypumpen bort från dig och andra för att pumpa pumpen. Spraya många gånger lätt och kraftigt innan en fin dimma dyker upp (6 sprayer eller mindre).
 • För att rensa näsborrarna, blås näsan mjukt.
 • Håll huvudet nere. Placera spraymunstycket på 1⁄4 till 1⁄2 tum i näsborren. Håll flaskan upprätt, så att sprayens spets pekar mot näsans baksida. Stäng det andra näsborret med en siffra.
 • Spraya en gång lätt och starkt och lukta samtidigt mjukt. Upprepa enligt anvisningarna i det andra nässegmentet.
 • Andas försiktigt. Sedan du använder Optilast Mist, luta inte huvudet bakåt. Detta kan hjälpa dig att undkomma den bittra smaken som kan orsakas av Optilast-dimma.
 • Torka av spetsen med en ren vävnad eller trasa under användning av Optilast-sprayen. Håll dammskyddet och säkerhetsklämman på flaskan när den inte används.
 • Fyll pumpen igen med två sprayer eller innan en fin dimma dyker upp om 3 eller flera dagar har gått sedan den senaste flaskan användes.
 • Rengör INTE munstycket med ett vass föremål om det blir igensatt. Inaktivera flaskans spraykompressor. Blötlägg det i varmt vatten och sprut det ett par gånger när det är nedsänkt. Torka sprutpumpen helt. Fäst flaskan på spraypumpen och fyll den igen.
 • Efter att ha använt 200 sprayer, ta bort läkemedel som finns kvar i flaskan. Med varje dimma kan du inte få rätt mängd medicin.
 • Om en dos av Optilast-spray saknas, använd den så snabbt som möjligt. Hoppa över den saknade dosen om det är dags för nästa dos och gå sedan tillbaka till din dagliga doseringscykel. Använd inte två doser samtidigt.

Ställ några frågor om hur du använder Optilast spray med din vårdpersonal.

affär

I en högdensitetspolyetenflaska (HDPE) utrustad med en doserad pumpenhet levereras Optilast 0,1 procent nässpray som ett 30 ml-kit som levererar 200 doserade sprayer. En nässpraypump utrustad med en blå skyddsklämma och ett blått dammskydd av plast är en del av spraypumpsenheten. Flaskan har ett totalt innehåll på 30 ml (nettovikt 30 g lösning). 30 mg (1 mg / ml) Optilast finns i varje glas.

En fin dimma innehållande en genomsnittlig volym av 0,137 ml lösning innehållande 137 mikrogram Optilast släpps ut från varje spray efter grundning. Fram till första grundning och efter användning av 200 sprayer är det inte möjligt att garantera rätt mängd medicin i varje spray, även om behållaren inte är helt tom. Efter att 200 sprayer har använts måste flaskan återvinnas.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa optilast”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen