Köpa ovranette

kr 511.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Ovranette

Ovranetten, vad är det?

Ovranettabletter är hormonella preventivmedel som kombinerar två aktiva ingredienser, ett syntetiskt östrogen, etinylöstradiol och ett syntetiskt progesteron, levonorgestrel.

För behandling av befruktning används Ovranette. Att använda Ovranette resulterar i menstruationsblödningar som är mindre smärtsamma, mjukare och vanligare. För kvinnor som har problem med långa, oregelbundna och smärtsamma cykler rekommenderas detta läkemedel ofta.

Hur mår Ovranette?

Syntetiska former av östrogen och progesteron, två naturligt cirkulerande kvinnliga könshormoner, finns i Ovranette-kapslar. Genom att vända den vanliga menstruationscykeln fungerar blandningen av de två hormonerna i Ovranette. Nivåerna av könshormoner förändras under varje månad under en kvinnas menstruationscykel.

Under ägglossningsprocessen tillåter hormonerna att äggstockarna producerar ett ägg och förbereder livmoderns foder för risken för befruktning. Hormonnivåerna sjunker vid slutet av varje menstruationscykel om ägget inte har befruktats, vilket resulterar i en månatlig menstruationsperiod av livmoderns foder.

Den normala hormondosen som ges av Ovranette-pillret fungerar till stor del genom att lura kroppen att anta att ägglossningen redan har ägt rum. Detta undviker mognad varje månad och eventuellt frigöring av ett ägg från äggstockarna.

I Ovranette-tabletter förtjockar hormonerna det normala slem i livmoderhalsen och gör det svårare för sperma att migrera genom livmodern genom vaginalkanalen för att komma in i ett ägg som ska befruktas. Hormonerna påverkar också livmoderslemhinnans konsistens, vilket gör det mindre möjligt att införa ett befruktat ägg.

Vilka är fördelarna med att använda Ovranette-produkten?

Den viktigaste fördelen med Ovranette-piller är att undvika risken för befruktning. Detta görs genom:

 • Förhindrar att äggstockarna producerar ett ägg
 • Slem i livmoderhalsen tjocknar för att göra det svårare för spermier att komma igenom och befrukta ägget i livmodern.
 • Att ge livmoderns foder oönskat för ett befruktat äggs förening.

Hur får jag en ovanett?

Ett enfas piller är Ovranette. Varje tablett har samma hormondos som de andra tabletterna som används i kartongen.

Ta en Ovranette-tablett varje dag med en veckas paus från att ta p-piller i 21 dagar. Nivåerna av hormoner i ditt blod kommer att minska under en veckas paus från pillerna, vilket utlöser detoxblödning som är nästan samma som den vanliga menstruationscykeln. När de sju dagarna utan piller har gått, börja nästa förpackning med Ovranette, även om du redan känner att du blöder.

Med veckodagarna skrivna på kommer Ovranette-tabletterna i en kalenderruta. Märkena är sådana att du kommer ihåg att ta p-piller de närmaste tre veckorna varje dag följt av en veckas vila. Under veckan utan droger är du alltid säker från födseln, om du har tagit alla piller ordentligt och startat nästa förpackning i tid.

Att ta ett piller vid samma tid på dagen så att du kommer ihåg att ta medicinen. Det är viktigt att svälja varje tablett med en klunk vatten. Med eller utan mat kan du ta Ovranette.

Under menstruationens första dag måste du börja ta läkemedlet för att säkerställa att medicinen omedelbart hindrar dig från befruktning. När du tar Ovranette behöver du inte använda något annat preventivmedel. När du har en mycket kort menstruationscykel, om du börjar ta piller på den femte dagen av din menstruation, kommer du inte att vara säker från befruktningen.

Vad händer när jag inte tar ett piller?

Att ta det missade p-piller så snart du vet, även om du måste ta två läkemedel samtidigt, om du inte tar ett piller eller startar ett paket piller en dag senare. Fortsätt sedan med att ta resten av förpackningen som planerat. Du är också säker från födseln och har inga fler preventivmedel att använda.

Du är inte säker från graviditet om du inte tar två piller eller om du lanserar det nya paketet två eller flera dagar för sent. Ta den sista dosen du saknade för dagens piller, vilket innebär att du måste ta två tabletter. Glöm det andra p-piller du har hoppat över. Börja sedan som planerat ta resten av Ovranette-pillerna i förpackningen. Du ska inte ha sex eller använda en preventivmetod som är ett ytterligare hinder, till exempel kondomer.

Ovranette dos

Ovranette tabletter är avsedda att användas i 21 dagar med en tablett varje dag. Sju dagar av vila utan piller skulle åtföljas av detta.

Biverkningar och försiktighetsåtgärder

De potentiella biverkningarna av Ovranette inkluderar följande:

 • Trycket i magen
 • Yrsel eller kräkningar
 • Migrän huvudvärk
 • Fördel eller brist på vikt
 • Bröstkänslighet eller förstoring av dem
 • Av kroppsceller eller ödem, konservering av vätska
 • Sår från könsorgan candidiasis eller cancer
 • Modifiering av menstruationsblödning
 • Depressionen
 • Spotting menstruation eller avancerad blödning
 • Minskad sexuell aptit
 • Reaktioner på huden
 • Blodtrycket starkt
 • På huden, oregelbundna mörka fläckar
 • Ökad hornhinnans krökning, vilket gör det svårt att bära kontaktlinser
 • Problem med levern
 • Gallstenar
 • Av blodkärlen blodproppar

Kvinnor med sådana medicinska problem ska inte ta Ovranette. Kontrollera först med läkaren om det är hälsosamt för dig att ta detta läkemedel. Hos kvinnor äldre än 35 år eller med en familjehistoria av hjärtsjukdomar, stroke eller blodproppar bör det användas med försiktighet. För kvinnor med sådana medicinska problem kan det också användas med försiktighet. Om du behöver mer tillsyn när du tar Ovranette, kontakta först din läkare.

Ovranette är avsett att avskräcka befruktningen, men efter graviditet kan den inte användas. Om du ska bli gravid när du tar piller, sluta ta dem omedelbart och kontakta läkaren omedelbart.

Hormonerna i Ovranette kan orsaka en minskning av produktionen av bröstmjölk. Ammande mödrar uppmanas att inte använda Ovranette förrän efter avvänjning.

Innan du börjar ta Ovranette måste du dela en översikt över alla läkemedel som du faktiskt tar eller nyligen har tagit med din läkare. Rådgör ofta med läkaren om du tar Ovranette innan du börjar ta ett nytt recept. Detta är för att säkerställa att receptbelagda blandningar är säkra.

Hur kan jag köpa en Ovranette online?

Du kan beställa Ovranette online säkert från din läkare. Innan ditt recept levereras till dig kan du först ha en onlinebokning med en läkare. Onlinekonsultationen säkerställer att det bästa läkemedlet för ditt medicinska tillstånd är Ovranette.

Ovranette Prespecto

Ovranette-kommando (utan recept)

Du kan beställa Ovranette från ovanstående tabell. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Ovranette;
Se mer växtbaserade varor / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa ovranette”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen