Köpa picato

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Och vad är Picato?

Picato (ingenolmebutat) är en gel som rekommenderas av läkaren för behandling av aktinisk keratos, en grov hudregion orsakad av en period av överexponering för solljus. Det fungerar genom att förstöra hudens solskadade celler. Gelen stimulerar också kroppens försvar, vilket säkerställer att när du är klar med operationen fortsätter den att fungera i flera veckor. Innan du påbörjar behandlingen är det viktigt att du läser ”Patientinformation” i din Picato-ruta.

Hur man använder Picato
 • Kom ihåg att hålla behandlingen i kylen
 • Använd endast din medicin enligt instruktioner från din läkare.
 • Beroende på när du använder den måste du bara applicera gelén i 2 till 3 dagar. En rörburk
 • Applicera på det drabbade området en gång om dagen
 • Använd hela innehållet i ett rör för varje inlämning
 • Picato ska inte användas direkt eller mindre än 2 timmar före sänggåendet efter dusch.

Vad man ska tänka efter Picato-behandling

Picato är en 3-dagars terapi (en dos på 150 mcg / g för behandling av ansiktet eller hårbotten) eller en 2-dagars terapi (en 500 mcg / g dos för behandling av kropp, armar eller ben, inklusive händer eller fötter) som börjar fungera omedelbart. Som en konsekvens kommer du troligen att se hudrodnad, flagnande, svullnad eller skorpa den första dagen.

När läkemedlet extraherar solskadade hudceller, förvänta dig svar från din hud. Om du behandlar ditt ansikte eller hår kommer de vanligtvis att återhämta sig inom 2 veckor eller 4 veckor om du behandlar din kropp, armar eller ben (inklusive händer eller fötter).

Frågor som också ställts

Jag har fått Picato®, men jag har en viktig händelse som kommer upp. Kan jag påbörja behandlingen nu?

I samråd med läkaren, om du har en överhängande stor olycka, kan du behöva schemalägga när du ska påbörja behandling för Picato, eftersom det finns en risk för lokala hudreaktioner. Picato kan bearbetas tills den används i kylskåp (2 ° C-8 ° C).

Kan jag gå ut i solen sedan jag började med Picato?

Överdriven exponering för solsken (inklusive solljus och solarium) bör undvikas eller minskas oberoende av tillståndets svårighetsgrad. Picato är dock inte fototoxiskt och påverkas inte av solsken.

Får jag kontakta det behandlade området efter applicering av Picato, eller ska jag lämna det täckt?

Efter applicering av Picato kan du sluta skrapa eller tvätta det behandlade området i 6 timmar. Efter att gelén har applicerats, täck inte över det behandlade området med luft- eller vattentäta bandage.

Den andra dagen av rehabiliteringen blåser och exploderar platsen och patientens bipacksedel råder att inte lägga gelén till skadad vävnad. Får jag gå till den tredje behandlingen?

Picato ordineras inte efter att något tidigare läkemedel eller kirurgiskt ingrepp har reparerat huden och ska inte ges till öppna sår eller infekterad hud där barriären mot huden försvagas. Kontakta läkare om det behövs.

I mitt öga och / eller mun lägger jag oavsiktligt lite gel

Ta bort gelén genom att skölja den med mycket vatten vid oavsiktlig kontakt med ögonen och kontakta läkare så snart som möjligt. Om du intar detta läkemedel oavsiktligt, drick mycket vatten och sök snabbt läkare.

Picatos biverkningar

Ingenol topical (den aktiva ingrediensen som används i Picato) kan tillsammans med dess erforderliga effekter utlösa vissa biverkningar. Även om inte någon av dessa biverkningar kommer att uppstå kan du behöva läkarvård om de uppstår.

Kontrollera omedelbart med läkaren om någon av ovanstående biverkningar uppstår när du tar aktuell Ingenol.

 • Mer utbredd
 • Blåsor, skalning av huden eller lossning.
 • Tryck och repor på applikationsplatsen
 • Rodnad i huden (svår)
 • Sår i ögonen
 • Inflammation i huden
 • Mer populärt Mindre vanligt
 • Fötter som brinner, är torra eller kliar
 • Rivning eller långvarig urladdning
 • Smärta i ögat
 • Utbrottet på applikationsplatsen
 • Rodnad, obehag eller svullnad i huden, ögonlocken eller ögonlockens innerfoder
 • Inflammation runt ögonen

Få biverkningar som vanligtvis inte kräver medicinsk behandling kan förekomma med aktuell Ingenol. Under behandlingen kan dessa biverkningar försvinna när kroppen reagerar på läkemedlet. Dessutom kommer du att få råd från vårdgivaren om hur du kan undvika eller minska någon av dessa biverkningar. Om någon av följande biverkningar kvarstår eller är besvärande, kontakta din vårdgivare eller om du har några problem med dem:

 • Mest utbredd
 • Fling eller hudlösning.
 • Rodnad i huden (lätt)

Picato broschyr

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa picato”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen