Köpa proctosedyl

kr 621.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är det som använder Proctosedyl?

Proctosedyl salva är ett aktuellt botemedel som vanligtvis kallas högar (både yttre och inre) för hemorrojder, liksom för andra försvagande rektala problem, såsom rektala sprickor (rivning), analskrapa (klåda) och perianalt eksem. Proctosedyl salva förhindrar hemorrojder och andra rektala infektioner orsakade av obehag, svullnad och muskelspasmer.

Hur fungerar det på Proctosedyl?

Proktosedylsalva innefattar en blandning av två farmaceutiska ingredienser som används tillsammans som topisk hemorrojderapi. Zinkokain är en lokalbedövning med smärtstillande (smärtlindrande) effekter och slappnar också av krampan i den anala sfinktern. Hydrokortison är en kortikosteroid med låg effektivitet som minskar smärta och klåda och minskar urladdningen. Dessa två mediciner arbetar tillsammans för att lindra obehag, lindra svullnad och lindra hemorrojderelaterad klåda och andra rektala skador.

Vad finns i Proctosedyl?

En blandning av två aktiva ingredienser, 0,5 procent zinkokainhydroklorid och 0,5 procent hydrokortison, innehåller proctosedylsalva, som verkar tillsammans för att återaktivera effekterna av hemorrojder. Flytande paraffin, vit mjuk paraffin och ullfett används alla.

Hantering av hemorrojder med proctosedyl

Proctosedyl salva innefattar en blandning av två farmaceutiska ingredienser som används som topisk hemorrojderapi. Zinkokain är en lokalbedövning med smärtstillande (smärtlindrande) effekter och slappnar också av krampan i den anala sfinktern. Hydrokortison är en kortikosteroid med låg potens som hämmar utsöndringen av inflammation och klåda. Tillsammans lindrar dessa två läkemedel smärta, svullnad och spasmer orsakade av hemorrojder i Proctosedyl-salva.

Vad är Proctosedyls biverkningar?

De mest rapporterade biverkningarna är: brännande och utslag genom att använda Proctosedyl-salva. Om det används under långa perioder på skadad hud kan Proctosedyl-salva hydrokortison inducera binjuresuppression och minska mängden kortikosteroidhormon som frigörs av binjurarna, såsom kortisol.

När rekommenderas det inte att använda Proctosedyl?

Om du använder Proctosedyl kan du inte få det om du

  • Allergisk mot zinkokain eller hydrokortison eller något av ingredienserna i salvan av Proctosedyl®
  • Tuberkulos i analområdet eller svampinfektionen

Hur är Proctosedyl avsedd att användas?

3 gånger om dagen och under en tarmrörelse kan du lägga till Proctosedyl-salvan i det infekterade området. Rengör det infekterade området och sätt in munstycket helt i ändtarmen och nyp röret om du vill tillsätta Proctosedyl-salva mer noggrant. Inledningsvis, eller som föreslagits av din läkare, kan du fortsätta att använda din Proctosedyl Salve i 7 dagar. Du bör begränsa antalet vanliga applikationer till 2 eller 3 om dagen om du behöver längre användning, men du ska inte ta det på mer än 3 veckor, såvida inte din läkare har informerat dig.

Proctosedyl broschyr

Hur lång är det lämpligt att ta Proctosedyl?

Inledningsvis, eller som föreslagits av din läkare, kan du fortsätta att använda din Proctosedyl-salva i 7 dagar. Du bör begränsa mängden dagliga applikationer till 2 eller 3 om dagen om du behöver längre användning, men du bör inte använda den på mer än 3 veckor tills din läkare rekommenderar dig.

Missad proctosedyl-dosering

När du hoppar över en dos Proctosedyl-salva, ta den så snart du kommer ihåg, tills nästa dos förväntas och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur kan det bearbetas i Proctosedyl?

Din proctosedyl salva bör hållas under 30 ° C och skyddas från ljus.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa proctosedyl”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen