Köpa pulmicort-turbuhaler

kr 621.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Handla Pulmicort Turbuhaler utan recept online

Vad Àr det Pulmicort anvÀnds för?

Pulmicort turbuhaler Àr ett inhalerat lÀkemedel som anvÀnds för att behandla astma pÄ lÄng sikt, inklusive behandling av kronisk astma, undvikande av astmaexacerbationer och astma orsakad av trÀning och förebyggande, men inte behandling, av en astmaattack.

Pulmicort-turbuhaler kallas ett ”förebyggande” lĂ€kemedel mot astma som rutinmĂ€ssigt anvĂ€nds som en del av en astmabehandlingsstrategi, som ocksĂ„ kan innehĂ„lla ett lĂ€kemedel för ”lugnande” eller ”rĂ€ddning” som kan anvĂ€ndas vid behov.

Pulmicort turbuhaler kontrollerar irritation av den underliggande luftvÀgarna och sÀnker exponeringen för luftvÀgsallergener eller irriterande Àmnen, ökar lungfunktionen och minskar tecken pÄ astma, inklusive vÀsande andning, brösttÀthet och andfÄddhet.

Hur fungerar det pÄ Pulmicort?

Pulmicort turbuhaler inkluderar budesonidpropionat, ett kortikosteroid och antiinflammatoriskt lÀkemedel som, som reaktion pÄ astmastimuli sÄsom luftburna allergener eller irriterande Àmnen, förhindrar produktion av inflammatoriska kemikalier som slÀpps ut i luftvÀgarna. Inflammation, tillsammans med bronkospasm, som Àr sammandragning (minskning av bronkiolerna (smÄ luftvÀgar)), Àr en av de grundlÀggande orsakerna till astma.

För att blockera inflammatoriska reaktioner i luftvĂ€garna verkar Pulmicort turbuhaler direkt pĂ„ vĂ€ggarna i luftvĂ€garna, vilket minskar svullnad och inflammation, vilket hjĂ€lper till att förhindra tecken pĂ„ astma som vĂ€sande andning, hosta, brösttĂ€thet och andfĂ„ddhet. Det botar inte bronkospasm som hĂ€nder under en astmaattack; för att rensa luftvĂ€garna behöver det ett ”lugnande” lĂ€kemedel mot bronkdilaterande medel.

Vad innehÄller Pulmicort?

Den aktiva ingrediensen budesonid, en kortikosteroid och antiinflammatorisk, som anvÀnds som ett torrt pulver för behandling av astma, finns i Pulmicort turbuhaler. Pulmicort turbuhaler inhaleras, vilket innebÀr att en enda dos torrt pulver som innehÄller 100 mikrogram budesonid administreras direkt till lungorna utan drivmedel nÀr du andas in. Endast budesonidpulver utan bÀrarmaterial eller konserveringsmedel finns i varje turbuhaler och ger minst 200 doser.

FÄr jag anvÀnda Pulmicort eller andra inhalatorer för astma?

Som en del av en astmabehandlingsstrategi för att lindra astmasymtom och exacerbationer och för att öka lungfunktionen anvĂ€nds Pulmicort-turbuhaler som ett lĂ„ngsiktigt ”förebyggande” lĂ€kemedel för att minska irritation och svullnad i lungvĂ€garna. En bronkdilaterare för lindring av bronkospasm kan ocksĂ„ ingĂ„ i astmabehandlingspaketet (förtrĂ€ngning eller förtrĂ€ngning av bronkiolerna eller smĂ„ luftvĂ€gar). BĂ„da ska endast anvĂ€ndas tillsammans om lĂ€karen har godkĂ€nt dem.

Vilka biverkningar finns det för Pulmicort?

NÀr du anvÀnder Pulmicort-turbhaler Àr de vanligaste biverkningarna biverkningar i halsen eller tungan som kan bero pÄ candida (tröst) inflammation, heshet eller inflammation i halsen och hudblödning (hematom).

NÀr ska Pulmicort inte anvÀndas?

Om du anvÀnder Turbuhaler Pulmicort bör du inte göra det

  • Du Ă€r allergisk mot Pulmicort turbuhaler budesonid
  • Utan att hĂ€nvisa till lĂ€kare Ă€r du gravid, planerar att bli gravid eller amma
  • Det finns för nĂ€rvarande ett utbrott, eftersom vissa symtom pĂ„ infektion kan döljas av Pulmicort-turbuhaler.
  • Andra lĂ€kemedel som kan störa Pulmicort turbuhaler inkluderar ritonavir för HIV-infektion och det antifungala lĂ€kemedlet ketokonazol.

Vilka Àr hoten mot hÀlsan pÄ Pulmicort?

LÄngvarig anvÀndning av Pulmicort-turbuhaler kan orsaka att de endogena (naturliga) kortikosteroidproducerande binjurarna slutar fungera effektivt. Detta kommer att sakta ner tillvÀxttakten för barn och det behövs stÀndig tillsyn. Om den anvÀnds under lÄnga perioder kan Pulmicort-turbuhaler ocksÄ inducera en minskning av bentÀtheten.

Paradoxal bronkospasm, vad Àr det?

Paradoxal bronkospasm kan orsakas av alla inhalerade astmamediciner, och det Àr dÀr inhalerade lÀkemedel som tas för att lindra bronkospasm verkligen blir vÀrre, vilket orsakar vÀsande andning, andfÄddhet och tÀthet i bröstet. Du kan tala om för lÀkaren och söka hans eller hennes rÄd om detta uppstÄr.

Hur kan det tas frÄn Pulmicort?

Dosen av Pulmicort turbuhaler du tar (hur mÄnga puffar) och hur lÄng tid du tar det beror pÄ din astmas svÄrighetsgrad, din Älder, din tidigare astmabehandling och din lÀkares rÄd. I allmÀnhet tas en eller tvÄ inhalationer en eller tvÄ gÄnger om dagen, pÄ morgonen och kvÀllen, upp till en daglig dos pÄ 400 mcg tvÄ gÄnger om dagen hos barn och 800 mcg tvÄ gÄnger om dagen hos vuxna. Pulmicort Turbuhaler fungerar kanske inte över natten, men inom 24 timmar kan du uppleva en förbÀttring, men det kan ta 1-2 veckor innan du nÄr full vinst. Och om du kÀnner dig starkare bör du inte sluta ta Pulmicort Turbuhaler.

Pulmicort-bipacksedel

Hur du anvÀnder din Turbuhaler Pulmicort

Följ instruktionerna som ges med din turboladdare frÄn Pulmicort:
  • LĂ€gg i munstycket i munnen.
  • För att garantera att en hel dos budesonid administreras till lungorna, andas hĂ„rt och intensivt genom munstycket.
  • Ta av munstycket. AnvĂ€nd inte munstycket för att andas ut
  • Torka tĂ€nderna med vatten.

Hur mÄnga inandningar kommer du att hantera för din Turbuhaler Pulmicort?

MÀngden inhalationer du tar frÄn din Pulmicort-turbuhaler och hur mycket det beror pÄ din astmas svÄrighetsgrad, din Älder, din tidigare astmabehandling och din lÀkare bör ordinera det. I allmÀnhet tas en eller tvÄ inhalationer en eller tvÄ gÄnger om dagen, pÄ morgonen och kvÀllen, upp till en daglig dos pÄ 400 mcg tvÄ gÄnger om dagen hos barn och 800 mcg tvÄ gÄnger om dagen hos vuxna. Pulmicort turbuhaler Àr en andningsaktiverad turbuhaler med en doserad dos som ger exakt en dos per inandning.

Hur lÀnge ska du ta Pulmicort?

Under den tid som din lÀkare föreskriver kan du anvÀnda Pulmicort Turbuhaler regelbundet. Och om du blir bÀttre kan du inte sluta ta din Pulmicort Turbuhaler.

Att förlora doseringen av Pulmicort

Om du saknar en dos Pulmicort turbuhaler, ta den sÄ snart du kommer ihÄg det, sÄvida inte nÀsta dos beror, sÄ ignorera den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur Àr det meningen att jag ska lagra Pulmicort?

Pulmicort Turbuhaler ska förvaras under 30 ° C och förvaras utom direkt solljus. NÀr du inte Àr i bruk ska du fortfarande hÄlla locket nÀra.

Pulmicort Turbuhaler-kommando (över disken)

FrÄn tabellen ovan kan du bestÀlla Pulmicort Turbuhaler. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi rekommenderar ocksÄ att du besöker denna onlinemedicinska leverantör nÀr du Àr involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Pulmicort Turbuhaler
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

Besök lĂ€kemedelsleverantören online eller tryck pĂ„ knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa pulmicort-turbuhaler”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen