Köpa pulmicort-turbuhaler

kr 621.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Handla Pulmicort Turbuhaler utan recept online

Vad är det Pulmicort används för?

Pulmicort turbuhaler är ett inhalerat läkemedel som används för att behandla astma på lång sikt, inklusive behandling av kronisk astma, undvikande av astmaexacerbationer och astma orsakad av träning och förebyggande, men inte behandling, av en astmaattack.

Pulmicort-turbuhaler kallas ett ”förebyggande” läkemedel mot astma som rutinmässigt används som en del av en astmabehandlingsstrategi, som också kan innehålla ett läkemedel för ”lugnande” eller ”räddning” som kan användas vid behov.

Pulmicort turbuhaler kontrollerar irritation av den underliggande luftvägarna och sänker exponeringen för luftvägsallergener eller irriterande ämnen, ökar lungfunktionen och minskar tecken på astma, inklusive väsande andning, brösttäthet och andfåddhet.

Hur fungerar det på Pulmicort?

Pulmicort turbuhaler inkluderar budesonidpropionat, ett kortikosteroid och antiinflammatoriskt läkemedel som, som reaktion på astmastimuli såsom luftburna allergener eller irriterande ämnen, förhindrar produktion av inflammatoriska kemikalier som släpps ut i luftvägarna. Inflammation, tillsammans med bronkospasm, som är sammandragning (minskning av bronkiolerna (små luftvägar)), är en av de grundläggande orsakerna till astma.

För att blockera inflammatoriska reaktioner i luftvägarna verkar Pulmicort turbuhaler direkt på väggarna i luftvägarna, vilket minskar svullnad och inflammation, vilket hjälper till att förhindra tecken på astma som väsande andning, hosta, brösttäthet och andfåddhet. Det botar inte bronkospasm som händer under en astmaattack; för att rensa luftvägarna behöver det ett ”lugnande” läkemedel mot bronkdilaterande medel.

Vad innehåller Pulmicort?

Den aktiva ingrediensen budesonid, en kortikosteroid och antiinflammatorisk, som används som ett torrt pulver för behandling av astma, finns i Pulmicort turbuhaler. Pulmicort turbuhaler inhaleras, vilket innebär att en enda dos torrt pulver som innehåller 100 mikrogram budesonid administreras direkt till lungorna utan drivmedel när du andas in. Endast budesonidpulver utan bärarmaterial eller konserveringsmedel finns i varje turbuhaler och ger minst 200 doser.

Får jag använda Pulmicort eller andra inhalatorer för astma?

Som en del av en astmabehandlingsstrategi för att lindra astmasymtom och exacerbationer och för att öka lungfunktionen används Pulmicort-turbuhaler som ett långsiktigt ”förebyggande” läkemedel för att minska irritation och svullnad i lungvägarna. En bronkdilaterare för lindring av bronkospasm kan också ingå i astmabehandlingspaketet (förträngning eller förträngning av bronkiolerna eller små luftvägar). Båda ska endast användas tillsammans om läkaren har godkänt dem.

Vilka biverkningar finns det för Pulmicort?

När du använder Pulmicort-turbhaler är de vanligaste biverkningarna biverkningar i halsen eller tungan som kan bero på candida (tröst) inflammation, heshet eller inflammation i halsen och hudblödning (hematom).

När ska Pulmicort inte användas?

Om du använder Turbuhaler Pulmicort bör du inte göra det

  • Du är allergisk mot Pulmicort turbuhaler budesonid
  • Utan att hänvisa till läkare är du gravid, planerar att bli gravid eller amma
  • Det finns för närvarande ett utbrott, eftersom vissa symtom på infektion kan döljas av Pulmicort-turbuhaler.
  • Andra läkemedel som kan störa Pulmicort turbuhaler inkluderar ritonavir för HIV-infektion och det antifungala läkemedlet ketokonazol.

Vilka är hoten mot hälsan på Pulmicort?

Långvarig användning av Pulmicort-turbuhaler kan orsaka att de endogena (naturliga) kortikosteroidproducerande binjurarna slutar fungera effektivt. Detta kommer att sakta ner tillväxttakten för barn och det behövs ständig tillsyn. Om den används under långa perioder kan Pulmicort-turbuhaler också inducera en minskning av bentätheten.

Paradoxal bronkospasm, vad är det?

Paradoxal bronkospasm kan orsakas av alla inhalerade astmamediciner, och det är där inhalerade läkemedel som tas för att lindra bronkospasm verkligen blir värre, vilket orsakar väsande andning, andfåddhet och täthet i bröstet. Du kan tala om för läkaren och söka hans eller hennes råd om detta uppstår.

Hur kan det tas från Pulmicort?

Dosen av Pulmicort turbuhaler du tar (hur många puffar) och hur lång tid du tar det beror på din astmas svårighetsgrad, din ålder, din tidigare astmabehandling och din läkares råd. I allmänhet tas en eller två inhalationer en eller två gånger om dagen, på morgonen och kvällen, upp till en daglig dos på 400 mcg två gånger om dagen hos barn och 800 mcg två gånger om dagen hos vuxna. Pulmicort Turbuhaler fungerar kanske inte över natten, men inom 24 timmar kan du uppleva en förbättring, men det kan ta 1-2 veckor innan du når full vinst. Och om du känner dig starkare bör du inte sluta ta Pulmicort Turbuhaler.

Pulmicort-bipacksedel

Hur du använder din Turbuhaler Pulmicort

Följ instruktionerna som ges med din turboladdare från Pulmicort:
  • Lägg i munstycket i munnen.
  • För att garantera att en hel dos budesonid administreras till lungorna, andas hårt och intensivt genom munstycket.
  • Ta av munstycket. Använd inte munstycket för att andas ut
  • Torka tänderna med vatten.

Hur många inandningar kommer du att hantera för din Turbuhaler Pulmicort?

Mängden inhalationer du tar från din Pulmicort-turbuhaler och hur mycket det beror på din astmas svårighetsgrad, din ålder, din tidigare astmabehandling och din läkare bör ordinera det. I allmänhet tas en eller två inhalationer en eller två gånger om dagen, på morgonen och kvällen, upp till en daglig dos på 400 mcg två gånger om dagen hos barn och 800 mcg två gånger om dagen hos vuxna. Pulmicort turbuhaler är en andningsaktiverad turbuhaler med en doserad dos som ger exakt en dos per inandning.

Hur länge ska du ta Pulmicort?

Under den tid som din läkare föreskriver kan du använda Pulmicort Turbuhaler regelbundet. Och om du blir bättre kan du inte sluta ta din Pulmicort Turbuhaler.

Att förlora doseringen av Pulmicort

Om du saknar en dos Pulmicort turbuhaler, ta den så snart du kommer ihåg det, såvida inte nästa dos beror, så ignorera den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur är det meningen att jag ska lagra Pulmicort?

Pulmicort Turbuhaler ska förvaras under 30 ° C och förvaras utom direkt solljus. När du inte är i bruk ska du fortfarande hålla locket nära.

Pulmicort Turbuhaler-kommando (över disken)

Från tabellen ovan kan du beställa Pulmicort Turbuhaler. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlinemedicinska leverantör när du är involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Pulmicort Turbuhaler
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa pulmicort-turbuhaler”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen