Köpa qvar

kr 847.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vill du beställa QVAR online? Du kommer att se att detta läkemedel kan köpas på den här webbplatsen utan recept som du tidigare fått av din egen läkare. Säker, exakt och konfidentiellt. Detta recept är en av astmamedicinerna och det anses säkert att beställa online av de flesta läkare.

Köp QVAR utan recept

Vad är det som Qvar används till?

Qvar-inhalatorn är ett inhalerat astmaläkemedel som används för att förbättra andningsfunktionen för att minimera tecken och förvärringar av astma och för att avskräcka men inte behandla en astmaattack.

Qvar-inhalatorn kallas ett ”förebyggande” astmaläkemedel som regelbundet används som en del av en långsiktig astmabehandlingsstrategi som kan användas när så är lämpligt och kan ofta inkludera ett ”lindrande” eller ”räddningsmedicin”.

Qvar-inhalatorn förhindrar den inflammatoriska vägen som inducerar svullnad i lungorna och minskar tecken på astma, inklusive väsande andning, täthet i bröstet och andfåddhet.

Hur fungerar Qvar?

Qvar-inhalatorn innehåller beklometasonpropionat, en kortikosteroid och antiinflammatorisk medicin som hämmar utvecklingen av inflammatoriska kemikalier, såsom luftburna allergener eller irriterande ämnen, som släpps ut i luftvägarna som reaktion på en astmastimulans. Inflammation, tillsammans med bronkospasm, som är sammandragning (minskning av bronkiolerna (små luftvägar)), är en av de grundläggande orsakerna till astma.

Qvar-inhalatorn verkar för att lindra allergiska reaktioner i luftvägarna direkt på väggarna i luftvägarna, vilket hjälper till att förhindra tecken på astma orsakad av svullnad och inflammerade luftvägar som väsande andning, hosta, täthet i bröstet och andfåddhet. Det lindrar inte bronkospasm som inträffar under en astmaattack som gör att luftvägarna kan lossna med ett ”lugnande” läkemedel.

Vad innehåller Qvar?

Den aktiva ingrediensen beclomethason propionate, en kortikosteroid och antiinflammatorisk, som används som ett astmapreventivt läkemedel, används i Qvar-inhalatorn. Den innehåller också oljesyra och en kombination av triklorfluormetan och diklorfluormetandrivmedel, som varje gång du släpper ut (trycker) inhalatorn släpper ut 50 mikrogram beklometason som en aerosol till lungorna. Minst 200 puffar finns i varje inhalator.

Kan jag, tillsammans med andra astmainhalatorer, ta Qvar?

Som en del av en astmabehandlingsstrategi för att lindra astmasymtom och exacerbationer och för att förbättra lungfunktionen används Qvar-inhalatorn som ett långsiktigt ”förebyggande” läkemedel för att minska irritation och svullnad i lungorna i lungorna. En bronkdilaterare för lindring av bronkospasm kan också ingå i astmabehandlingspaketet (förträngning eller förträngning av bronkiolerna eller små luftvägar). Båda ska endast användas tillsammans om läkaren har godkänt dem.

Vilka biverkningar har Qvar?

När Qvar-inhalatorn används är de mest noterade biverkningarna halsont eller tunga som kan bero på svampinfektion (trast), heshet eller halsinflammation och blåmärken i huden (hematom).

När ska Qvar inte användas?

Du ska inte ha Qvar om:

 • Du är allergisk mot beklometason eller något av Qvar-inhalatorens ingredienser
 • Utan att hänvisa till läkare är du diabetiker eftersom beklometason i Qvar-inhalatorn höjer glukosnivåerna.
 • Utan att hänvisa till läkare är du gravid, planerar att bli gravid eller amma
 • Lungtuberkulos eller andra långvariga lungsjukdomar
 • Du har för närvarande en infektion, och några av symtomen på infektion kan döljas av Qvar-inhalatorn.
 • Andra läkemedel, såsom ritonavir för HIV-infektion och det antifungala läkemedlet ketokonazol, kan störa Qvar-inhalatorn.

Vilka är hälsoriskerna förknippade med Qvar?

Långvarig användning av Qvar-inhalatorn kan orsaka att de endogena (naturliga) kortikosteroidproducerande binjurarna slutar fungera effektivt. Detta kommer att fördröja tillväxttakten hos barn och ständig tillsyn skulle behövas. När Qvar-inhalatorn används under långa sträckor kan den också orsaka en minskning av benmineraldensiteten.

Hur är Qvar tänkt att tas?

Dosen av Qvar-inhalatorn du tar beror på din astmas natur och din ålder och ska vara enligt läkarens ordination (hur många puffar) och hur lång tid du tar den. Vanligtvis tas en eller två puffar två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Qvar-inhalatorn fungerar inte automatiskt, den är avsedd att vara ett långvarigt läkemedel som kan ta upp till några veckor innan det börjar fungera och det kan ta flera veckor innan den fulla effekten känns. Och om du mår bättre kan du inte sluta ta Qvar-inhalatorn.

Hur du använder inhalatorn med Qvar

Följ instruktionerna för din Qhal-inhalator.
 • Skaka inhalatorn genom att ta locket från munstycket.
 • Andas ut och lägg munstycket i munnen så mycket du kan och sedan
 • Börja andas in och tillsätt en dos av beklometason till toppen av inhalatorn medan du fortfarande andas från munnen tills dina lungor är fulla och håll sedan andan i några sekunder.
 • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
 • Sätt tillbaka skyddet på munstycket.
 • Rengör munnen sedan du använder den.

Obs! För att hjälpa dig att andas in bättre bör du använda en distansanordning.

Hur många puffar skulle du dra ur din inhalator med Qvar?

Hur många puffar du drar från din Qvar-inhalator beror på svårighetsgraden av din astma och din ålder och bör vara enligt din läkare. I allmänhet tas en eller två puffar två gånger om dagen, på morgonen och kvällen. Qvar-inhalatorn är en inhalator med en doserad dos som ger exakt en dos per operation (inandning).

Hur lång tid måste du ta Qvar?

Under den tid som din läkare föreskriver måste du använda Qvar-inhalatorn kontinuerligt. Och om du mår bättre kan du inte sluta ta Qvar-inhalatorn.

Saknar en Qvar-dos

När du saknar en dos av Qvar-inhalatorn, ta en så snart du kommer ihåg det tills nästa dos är på väg och den saknade dosen saknas. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Qvar?

Vid mindre än 30 ° C ska din Qvar-inhalator förvaras. Det fungerar inte ordentligt i kallt väder och håller det utom direkt solsken. Skydda inhalatorn från frysning. Om du inte använder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

QVAR Order (utan recept)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa QVAR. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker den här online-läkemedelsleverantören om du är intresserad av ytterligare ett astmaläkemedel. Om du vill, då:

Utan recept, köp QVAR;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa qvar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen