Köpa salbutamol

kr 561.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp oförutsedd Salbutamol

Av vilken anledning används Salbutamol-inhalatorn?

Med tecken som väsande andning, andfåddhet, täthet i bröstet, används 100 mcg Salbutamol-inhalatorn för att behandla andningsbesvär orsakade av brochospasm.

Salbutamol-inhalatorn på 100 mcg kan också användas för att undvika träningsinducerad bronkospasm, en typ av astma som bara förvärras av träning. astma orsakas också av allergier mot allergener som pollen eller husdjur.

Salbutamol-inhalatorn på 100 mcg är en ”räddningsinhalator” eftersom den börjar snabbt (inom 5 minuter) men är kortverkande och ett räddningsmedicin som kan användas för att undvika eller förhindra en astmaattack om en astmaattack inträffar.

Du kan inte bota astmatillstånd med en 100 mcg Salbutamol-inhalator och det är mer sannolikt att du använder ett vanligt ”förebyggande” läkemedel, såsom en inhalerad kortikosteroid.

Hur fungerar Salbutamol-inhalatorn?

Salbutamol 100 mcg inhalator innehåller en beta-2-agonist och bronkdilatator, salbutamol, som fungerar specifikt på de smala luftvägarna i lungorna (bronkioler). Som svar på en astmastimulans låter luftvägarna stängas genom sammandragning av de glatta muskelbanden som cirklar runt de små bronkiolerna. Salbutamol i salbutamolinhalatorn binder till de släta muskelns beta 2-receptorer, vilket gör att muskeln kan slappna av och expandera luftvägarna (bronkdilatation).

Detta eliminerar bronkospasm (sammandragning eller luftvägar) och uppmuntrar öppning av luftvägarna, vilket gör det lättare att andas och eliminerar tecken på astma såsom täthet i bröstet, väsande andning, hosta och andfåddhet. Salbutamol är en snabbverkande bronkdilatator i salbutamolinhalatorn, men den har en begränsad verkanstid som varar 4-6 timmar och används som ett lättnadsläkemedel mot extrem astma, ges till lungorna som en aerosol för varje åtgärd (inandning) .

Vad är det som innehåller Salbutamol-inhalatorn?

Den aktiva ingrediensen salbutamolsulfat i suspension används i Salbutamol 100 mikrogram inhalator. Salbutamol-inhalatorn producerar också ett drivmedel 1, som släpper ut en aerosol på 100 mikrogram salbutamol till lungorna för varje inhalatormanövrering (pressning). Minst 200 aktiveringar finns i varje inhalator.

Vilka är biverkningarna av inhalatorn Salbutamol?

När du tar Salbutamol-inhalatorn är de mest rapporterade biverkningarna: feber, tremor, takykardi (snabb hjärtslag); hjärtklappning, smärta i mun och hals, muskelkramper och mindre frekventa biverkningar.

När ska du inte använda Salbutamol-inhalatorn?

Om du inte kan få Salbutamol-inhalatorn, gör du det inte

  • Du är resistent mot salbutamol eller något av de andra salbutamolinhalatorens ingredienser.
  • Gravid eller ammande utan att hänvisa till specialist
  • Icke-selektiva beta-blockerare såsom propranolol, xantiner som teofyllin eller aminofyllin för astma, kortikosteroider såsom beklometason och prednisolon för astma, andra beta-2-agonister såsom salmeterol, diuretika som furosemid för hjärtsjukdom är läkemedel som stör Salbutamol .

Hur använder du Salbutamol-inhalatorn?

När som helst på dagen, med eller utan mat, kan du använda din Salbutamol-inhalator om det behövs för en astmaattack, ta 2 puffar upp till 4 gånger om dagen och inte mer än 8 puffar inom 24 timmar. Detta kan innebära att din astma inte är väl kontrollerad och du kan behöva kontrollera ditt recept om du använder din Salbutamol-inhalator mer än 3-4 dagar i veckan. Du bör också använda en Salbutamol-inhalator 15 minuter innan du tränar eller utsätts för ett misstänkt allergen för att undvika allergier eller träningsinducerad astma genom att ta 2 puffar.

Hur många puffar finns det som du kan dra från din Salbutamol-inhalator?

Om det behövs kan du ta en eller två puffar av inhalatorn för att lindra symtomen om en astmaattack inträffar, eller om du har träningsinducerad astma, när du börjar springa, ta en eller två puffar. Ta inte mer puffar än vad läkaren föreskriver, eftersom detta ökar risken för biverkningar.

När ska du använda inhalatorn med Salbutamol

Följ instruktionerna som medföljer Salbutamol-inhalatorn.
  • Skaka inhalatorn genom att ta locket från munstycket.
  • Andas ut och lägg sedan munstycket i munnen så mycket som möjligt.
  • Börja andas in och tillsätt en dos Salbutamol till toppen av inhalatorn medan du fortfarande andas från munnen tills lungorna är fulla och du håller andan i några sekunder.
  • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
  • Sätt tillbaka skyddet på munstycket.
  • Rengör munnen sedan du använder den.

Obs! För att hjälpa dig att andas in bättre bör du använda en distansanordning.

Hur mycket är Salbutamol-inhalatorn avsedd att användas?

Som föreskrivs av din läkare och vid behov kan du ta en eller två puffar av din Salbutamol-inhalator. Det borde vara mellan 4 och 6 timmar för resultatet.

Saknar en dos Salbutamol Inhalator

För att lindra effekterna av astma kan du bara använda Salbutamol-inhalatorn. Men om din läkare har rekommenderat att du tar 100 mcg Salbutamol-inhalatorn dagligen och ignorerar den missade dosen, ta den så snart du kommer ihåg, tills det är dags för din nästa dos, glöm sedan den missade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

PDF av Easyhaler Salbutamol

Var förvarar de Salbutamol-inhalatorn?

Du bör förvara din Salbutamol-inhalator i ett mörkt, torrt läge under 30 ° C. Det skulle inte fungera bra i kallt väder och hålla det utom direkt solljus. Stoppa inhalatorn från att frysa. Om du inte använder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

Salbutamol beställning (utan recept)

Du kan beställa Salbutamol genom att läsa tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlinemedicinska leverantör när du är involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Salbutamol;
Se mer Läkemedel / läkemedel mot astma;
Läs allt om astma.

Gå till vårdtjänsten online eller tryck på knappen nedan ’Beställ nu.’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa salbutamol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen