Köpa salbutamol

kr 561.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp oförutsedd Salbutamol

Av vilken anledning anvÀnds Salbutamol-inhalatorn?

Med tecken som vÀsande andning, andfÄddhet, tÀthet i bröstet, anvÀnds 100 mcg Salbutamol-inhalatorn för att behandla andningsbesvÀr orsakade av brochospasm.

Salbutamol-inhalatorn pÄ 100 mcg kan ocksÄ anvÀndas för att undvika trÀningsinducerad bronkospasm, en typ av astma som bara förvÀrras av trÀning. astma orsakas ocksÄ av allergier mot allergener som pollen eller husdjur.

Salbutamol-inhalatorn pĂ„ 100 mcg Ă€r en ”rĂ€ddningsinhalator” eftersom den börjar snabbt (inom 5 minuter) men Ă€r kortverkande och ett rĂ€ddningsmedicin som kan anvĂ€ndas för att undvika eller förhindra en astmaattack om en astmaattack intrĂ€ffar.

Du kan inte bota astmatillstĂ„nd med en 100 mcg Salbutamol-inhalator och det Ă€r mer sannolikt att du anvĂ€nder ett vanligt ”förebyggande” lĂ€kemedel, sĂ„som en inhalerad kortikosteroid.

Hur fungerar Salbutamol-inhalatorn?

Salbutamol 100 mcg inhalator innehÄller en beta-2-agonist och bronkdilatator, salbutamol, som fungerar specifikt pÄ de smala luftvÀgarna i lungorna (bronkioler). Som svar pÄ en astmastimulans lÄter luftvÀgarna stÀngas genom sammandragning av de glatta muskelbanden som cirklar runt de smÄ bronkiolerna. Salbutamol i salbutamolinhalatorn binder till de slÀta muskelns beta 2-receptorer, vilket gör att muskeln kan slappna av och expandera luftvÀgarna (bronkdilatation).

Detta eliminerar bronkospasm (sammandragning eller luftvÀgar) och uppmuntrar öppning av luftvÀgarna, vilket gör det lÀttare att andas och eliminerar tecken pÄ astma sÄsom tÀthet i bröstet, vÀsande andning, hosta och andfÄddhet. Salbutamol Àr en snabbverkande bronkdilatator i salbutamolinhalatorn, men den har en begrÀnsad verkanstid som varar 4-6 timmar och anvÀnds som ett lÀttnadslÀkemedel mot extrem astma, ges till lungorna som en aerosol för varje ÄtgÀrd (inandning) .

Vad Àr det som innehÄller Salbutamol-inhalatorn?

Den aktiva ingrediensen salbutamolsulfat i suspension anvÀnds i Salbutamol 100 mikrogram inhalator. Salbutamol-inhalatorn producerar ocksÄ ett drivmedel 1, som slÀpper ut en aerosol pÄ 100 mikrogram salbutamol till lungorna för varje inhalatormanövrering (pressning). Minst 200 aktiveringar finns i varje inhalator.

Vilka Àr biverkningarna av inhalatorn Salbutamol?

NÀr du tar Salbutamol-inhalatorn Àr de mest rapporterade biverkningarna: feber, tremor, takykardi (snabb hjÀrtslag); hjÀrtklappning, smÀrta i mun och hals, muskelkramper och mindre frekventa biverkningar.

NÀr ska du inte anvÀnda Salbutamol-inhalatorn?

Om du inte kan fÄ Salbutamol-inhalatorn, gör du det inte

  • Du Ă€r resistent mot salbutamol eller nĂ„got av de andra salbutamolinhalatorens ingredienser.
  • Gravid eller ammande utan att hĂ€nvisa till specialist
  • Icke-selektiva beta-blockerare sĂ„som propranolol, xantiner som teofyllin eller aminofyllin för astma, kortikosteroider sĂ„som beklometason och prednisolon för astma, andra beta-2-agonister sĂ„som salmeterol, diuretika som furosemid för hjĂ€rtsjukdom Ă€r lĂ€kemedel som stör Salbutamol .

Hur anvÀnder du Salbutamol-inhalatorn?

NÀr som helst pÄ dagen, med eller utan mat, kan du anvÀnda din Salbutamol-inhalator om det behövs för en astmaattack, ta 2 puffar upp till 4 gÄnger om dagen och inte mer Àn 8 puffar inom 24 timmar. Detta kan innebÀra att din astma inte Àr vÀl kontrollerad och du kan behöva kontrollera ditt recept om du anvÀnder din Salbutamol-inhalator mer Àn 3-4 dagar i veckan. Du bör ocksÄ anvÀnda en Salbutamol-inhalator 15 minuter innan du trÀnar eller utsÀtts för ett misstÀnkt allergen för att undvika allergier eller trÀningsinducerad astma genom att ta 2 puffar.

Hur mÄnga puffar finns det som du kan dra frÄn din Salbutamol-inhalator?

Om det behövs kan du ta en eller tvÄ puffar av inhalatorn för att lindra symtomen om en astmaattack intrÀffar, eller om du har trÀningsinducerad astma, nÀr du börjar springa, ta en eller tvÄ puffar. Ta inte mer puffar Àn vad lÀkaren föreskriver, eftersom detta ökar risken för biverkningar.

NÀr ska du anvÀnda inhalatorn med Salbutamol

Följ instruktionerna som medföljer Salbutamol-inhalatorn.
  • Skaka inhalatorn genom att ta locket frĂ„n munstycket.
  • Andas ut och lĂ€gg sedan munstycket i munnen sĂ„ mycket som möjligt.
  • Börja andas in och tillsĂ€tt en dos Salbutamol till toppen av inhalatorn medan du fortfarande andas frĂ„n munnen tills lungorna Ă€r fulla och du hĂ„ller andan i nĂ„gra sekunder.
  • Inaktivera inhalatorn och, naturligtvis, slappna av.
  • SĂ€tt tillbaka skyddet pĂ„ munstycket.
  • Rengör munnen sedan du anvĂ€nder den.

Obs! För att hjÀlpa dig att andas in bÀttre bör du anvÀnda en distansanordning.

Hur mycket Àr Salbutamol-inhalatorn avsedd att anvÀndas?

Som föreskrivs av din lÀkare och vid behov kan du ta en eller tvÄ puffar av din Salbutamol-inhalator. Det borde vara mellan 4 och 6 timmar för resultatet.

Saknar en dos Salbutamol Inhalator

För att lindra effekterna av astma kan du bara anvÀnda Salbutamol-inhalatorn. Men om din lÀkare har rekommenderat att du tar 100 mcg Salbutamol-inhalatorn dagligen och ignorerar den missade dosen, ta den sÄ snart du kommer ihÄg, tills det Àr dags för din nÀsta dos, glöm sedan den missade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

PDF av Easyhaler Salbutamol

Var förvarar de Salbutamol-inhalatorn?

Du bör förvara din Salbutamol-inhalator i ett mörkt, torrt lÀge under 30 ° C. Det skulle inte fungera bra i kallt vÀder och hÄlla det utom direkt solljus. Stoppa inhalatorn frÄn att frysa. Om du inte anvÀnder inhalatorn ska du byta munstyckslocket.

Salbutamol bestÀllning (utan recept)

Du kan bestÀlla Salbutamol genom att lÀsa tabellen ovan. Du hittar ocksÄ mer information om detta lÀkemedel online. Vi rekommenderar ocksÄ att du besöker denna onlinemedicinska leverantör nÀr du Àr involverad i en alternativ astmamedicin. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Salbutamol;
Se mer LÀkemedel / lÀkemedel mot astma;
LĂ€s allt om astma.

GĂ„ till vĂ„rdtjĂ€nsten online eller tryck pĂ„ knappen nedan ’BestĂ€ll nu.’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa salbutamol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen